Telč – HC Vajgar 7:6 (1:0 po s.n.) | Cheb – Trstěnice 5:0 (kont.) | Poděbrady – Neratovice 5:3 (kon.)
Rosice – Vel. Meziříčí 4:8 (kon.) | V.Popovice – PZ Kladno 4:3 (kon.) | HC Domažlice – TJ Sušice 12:3 (kon.)
Poruba "B" – Studénka 3:4 (kon.) | Žabonosy – Příbram 5:2 (kon.) | Klatovy – Chotíkov 6:4 (kon.)
Čáslav – Černošice 1:4 (kon.) | Veselí nLuž. – Telč 3:2 (kon.) | HC Vajgar – Strakonice 5:3 (kon.)
Soběslav – Č. Krumlov 4:5 (kon.) | Pelhřimov B – Humpolec 4:7 (kon.) | Tábor B – HC Vimperk 5:8 (kon.)
Náchod – Nový Bydžov 5:3 (kon.) | Opočno – Hronov 1:5 (kon.) | HC Jičín – Třebechovice p. O. 3:2 (kon.)
Nová Paka – Jaroměř 6:10 (kon.) | Uh.Ostroh – Uničov 5:3 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Polička 10:2 (kon.)
Česká Třebová – Světlá nS 8:4 (kon.) | Moravská Třebová – Chotěboř 2:1 (po pr.) | Hlinsko – Choceň 7:1 (kon.)
HC Varnsdorf – Č. Lípa 7:3 (kon.) | Chrudim – Litomyšl 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
10:2 (6:0, 2:0, 2:2)
HC Spartak Polička
Neděle 04.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj • Play-off
Partner:
     
    56:49
    Polička právě vstřelila branku!
    Hosté využívají samostatný únik! Tomáš Jindra našel za domácí obranou MICHALA ZOBAČE, jenž ujel sám na Folvarského. Hostující útočník v tváří tvář uspěl, když zakončil mezi betony! Asistence: Tomáš Jindra, Jaroslav Štěrba.
     
    53:02
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí využívají početní výhodu a na jejich stranu se připisuje desítka! K puku se dostal JIŘÍ PŘIBYL, jenž z pravého kruhu vyslal jedovatou ránu, která našla svůj cíl!
     
    44:52
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak se dočkal první branky! Filip Švejda našel před brankou najetého TOMÁŠE JINDRU. Hostující útočník prostřelil Folvarského mezi betony! Asistence Filip Švejda.
     
    42:48
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Autorem deváté branky je LUKÁŠ KŘÍŽEK! Asistence: Martin Polák, Michal Semrád.
     
    38:40
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Jiří Přibyl nejprve neproměnil samostatný nájezd do něhož ho poslal jeden z obránců. K obraženému puku se dostal Martin Polák, jenž nechal vyniknout levý beton Kvapila. K volnému kotouči se dostal MICHAL PŘIBYLA, který jej uklidil za bezmocného brankáře hostů! Asistence: Polák, Jiří Přibyl
     
    31:45
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Zmatky před svatyní Spartaku končí další brankou! Jan Jelínek to zkoušel na Vašátka, ale neuspěl. Kotouče se chopil Daniel Homola, jenž ho nahrál na volného TOMÁŠE CEJPKA! Domácí kapitán ukázal chladnou hlavu, když zakončil k pravé tyči a vyhnal tím Vašátka z branky! Asistence: Daniel Homola, Jan Jelínek.
     
    19:59
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to je neskutečná krasojízda Bruslařů. Do konce první třetiny chyběla jedna vteřina, ale i tak domácí přidávají další branku! Marek Bancíř našel z pravého kruhu najíždějícího LUKÁŠE BERANA! Domácí útočník pokořil hostujícího brankáře, jenž se nestihl přesunout! Asistence: Marek Bancíř, Jiří Přibyl.
     
    19:38
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to už je exhibice! Domácí dokonale využili svůj brek! Dá se říct, že tady platilo pořekadlo "Nedáš dostaneš"! Tomáš Cejpek našel před Vašátkem volného JANA JELÍNKA, jenž neměl problém prostřelit přesouvajícího se Vašátka! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    11:55
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to je neskutečná jízda domácího výběru! Jakub Abbrent našel JIŘÍHO PŘIBYLA, jenž prostřelil přesouvajícího se Vašátka! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    11:10
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí si vytvářejí tříbrankový trhák! Puk se ocitl na modré čáře, a to na holi Lukáše Motla. Domácí obránce vystřelil a do jeho pokusu vložil hůl DANIEL HOMOLA! Domácí šikula jako přes kopírák přidává druhou branku za bezmocného Vašátka! Asistence Lukáš Motl, Tomáš Cejpek.
     
    06:56
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to je studená sprcha pro hosty! Bruslaři přečíslili obranu Spartaku a dostávají se do dvougólového vedení! Dominik Suchý narýsoval milimetrovou přihrávku na JIŘÍHO PŘIBYLA. Domácí útočník si zpracoval kotouč a poslal, jej za přesouvajícího se Vašátka! Asistence: Dominik Suchý
     
    06:30
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí výběr využívá tlak púřed brankou Vašátka! Lukáš Motl dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil. Jeho projektil šikovně tečoval DANIEL HOMOLA, jenž tak otevírá skóre zápasu! Asistence: Lukáš Motl

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 7. Homola (Motl), 7. J. Přibyl (Suchý), 12. Homola (Motl, Cejpek), 12. J. Přibyl (Abbrent), 20. Jelínek (Cejpek), 20. Beran (Bancíř, J. Přibyl), 32. Cejpek (Homola, Jelínek), 39. M. Přibyl (Polák, J. Přibyl), 43. Křížek (Polák, M. Semrád), 54. J. Přibyl – 45. Jindra (Švejda), 57. Zobač (Jindra, Štěrba)


    BK Havlíčkův Brod B: Folvarský (Adam) – Rubner, M. Semrád, Suchý, Motl, Bancíř – Jelínek, Křížek, M. Přibyl, J. Přibyl, Cejpek (C), Abbrent, Polák, Beran, Homola
    HC Spartak Polička: Vašátko (32 Kvapil) – Augustin, Štěrba, Nunvář, Dvořák – Švejda (A), Jindra, Zobáč, Šedý, Šerejch, Holec, Lidmila, Boháč (C)

    Rozhodčí: Jiří Veselý – Vít Brejša, Ladislav Hrabal
    bahis siteleri