FBBP 01 – Marseille 0:9 (kon.) | Auxerre – Les Herbiers 0:3 (kon.) | Sochaux – PSG 1:4 (kon.)
konec
FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01
0:9 (0:5)
Olympique Marseille
Úterý 06.02.2018, 18:30 • Stade Marcel-Verchère, Bourg-en-Bresse • Francouzský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:12. (21:03:09)
     
    Marseille si smlslo v osmifinálovém zápase Francouzského poháru na Péronnas. Aktuálně druhý celek Ligue 1 deklasoval soupeře z druhé ligy neuvěřitelných 9:0.

    Především druhá desetiminutovka zápasu vyšla hostům na jedničku. Hned čtyři branky v krátkém čase prakticky rozhodly zápas. Kanonáda načal Luiz Gustavo, velmi rychle se k němu připojil také Dimitri Payet, Lucas Ocampos a Konstantinos Mitroglu. Právě řecký útočník přidal před koncem poločasu ještě svou druhou branku, celkově již pátou. Také druhý poločas byl zcela jednoznačnou záležitostí. Po dvou bleskových brankách zkompletoval hattrick Lucas Ocampos, kterého následoval co nevidět také Mitroglu. Gólové žně zakončil proměněnou penaltou Clinton Njie.
     
    90
    Konec zápasu.
    89. NJIE - 0:9
     
    89
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil na značku pokutového kopu CLINTON NJIE. Kamerunský záložník byl v zápase velmi aktivní a zasloužil si branku. Tu také dává, když poslal brankáře na opačnou stranu a míč s přehledem uklidil k pravé tyči.
    89. Penaltový zákrok
     
    89
    Pokutový kop pro Marseille! Sari je v pokutovém území faulován Saint-Rufem.
     
    88
    Maxime Lopez chtěl rozběhnout na pravé straně hrajícího Njieho. Ten však zaspal start a ztrátu na bránícího Faivreho už nedohnal.
     
    87
    Jimmy Nirlo byl faulován ve středu pole. Domácí kapitán chtěl rychle rozehrát, ale hlavní rozhodčí zastavuje akci. Následně se však dostal ke střele Yoann Court, ale mezi tři tyče se netrefil.
     
    85
    Marseille se stále drží v blízkosti domácí branky. Po rohového kopu si došel pro balon Callamand, který bez větších potíží vyboxoval nebezpečí z vápna.
     
    84
    Hostující hráči již přehrávají akce. Nyní mohl pálit Ocampos, ale ještě nahrával na Njieho, který to už ale vůbec nečekal.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Péronnas, kteří by chtěli alespoň vstřelit čestnou branku.
    81. MITROGLU - 0:8
     
    81
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Také Mitroglu má hattrick! Na pravé straně se uvolnil zpětnou kličkou střídající Yusuf Sari, následně přidal povedený centr ke vzdálenější tyči, kde byl připraven hlavičkovat KONSTANTINOS MITROGLU, který tak kompletuje hattrick. Domácí brankář byl znovu zcela bez šance.
     
    80
    Marseille si vybojovalo rohový kop. Po rozehrávce nakrátko se dostal k centru Lopez, ale jeho pobídka nikoho z hostujících hlavičkářů nenašla.
     
    79
    Střídání v týmu FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: ze hřiště odchází Merdji, přichází Tchenkoua.
     
    78
    Mandanda musel být v pozoru. Při rozehrávce na něj dotíral napadající Adama Sarr. Hostující brankář však zachoval chladnou hlavu a lehce obhodil soupeře.
     
    77
    Další akce Lucase Ocampose. Nyní se snažil na pravé straně zapojit do kombinace Sariho, který mu však balon už přesně na kopačku nevrátil.
     
    76
    Marseille i nadále pokračuje v držení míče. Ve středu pole zapracoval skvěle do obrany kapitán domácího celku Nirlo, který zastavil rozběhnutého Lopeze čistým zákrokem.

    Vít Schück

    Branky: 11. Luiz Gustavo, 13. Payet, 17. Ocampos, 20. Mitroglu, 42. Mitroglu, 49. Ocampos, 72. Ocampos, 81. Mitroglu, 89. Njie (pen.)

    Karty:   74. Sarr (FBB) – 6. Abdennour (OMA)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:12.
    FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: Callamand – Paye, Saint-Ruf, Amiot, Pierre-Charles (59. Faivre) – Court, Nirlo (C), Ndiaye, Heinry – Merdji (79. Tchenkoua), Koubemba (68. Sarr)
    Náhradníci: Scannella – Gamiette, Faivre, Sarr, Tchenkoua, Ponroy, Martin

    Olympique Marseille: Mandanda – Sarr, Rami, Abdennour, Amavi (68. Bedimo) – Lopez, Gustavo (56. Kamara) – Njie, Payet (C) (73. Sari), Ocampos – Mitroglu
    Náhradníci: Pelé – Bedimo, Kamara, Rolando, Sakaj, Sanson, Sari
    bahis siteleri