Fénix Brno – Šternberk 0:3 (kon.)
konec
Fénix Brno
0
24 22 21  
TJ Sokol Šternberk
3
26 25 25  
Čtvrtek 15.02.2018, 18:00 • TJ Sokol Brno I • Uniqa extraliga žen • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    21:25
    Je konec! Eva Beránková našla servisem Janečkovou, poté dostala nahrávku na hlavní kůl Polášková a ta vytlučením ukončuje zápas.
     
    20:24
    Čtyři mečboly pro Šternberk. Hudylivová přidala další kvalitní podání, poté smečuje Štrychová jen do připraveného bloku Vrabcové.
     
    20:21
    Šternberk se vrací do vedení. Hudylivová zatlačila plachtícím servisem a Holečková poté smečuje jen do bloku. Fénix si bere oddechový čas.
     
    16:15
    Při druhém technickém oddechovém čase vede o bod domácí tým. Kotlabová v jasné pozici nad sítí bod nedala. Poté ještě útočila hostující univerzálka, ale míč jde do autu.
     
    12:14
    Ještě není nic rozhodnuto. Kočvarová přidává přímý bod ze servisu. Šternberk si bere oddechový čas.
     
    5:10
    Šternberk nyní šlape. Hudylivová si smlsla blokem na útoku Kočvarové. Fénix si bere oddechový čas.
     
    5:8
    Šternberk vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Hudylivová smečuje nekompromisně středem sítě.
     
    22:25
    Také druhý set získává velmi těsně Šternberk. Anna Vrabcová dokázala přitvrdit na podání, domácí hráčky musely jen odevzdat míč a to trestá smečí po lajně Kotlabová.
     
    22:24
    Dva setboly pro Šternberk. Anna Vrabcová přidala kvalitní podání, Hudylivová bod středem sítě nedala. Následně se prosadila Kotlabová.
     
    19:18
    Nováková na podání. Šternberk snižuje po bloku na Šnellyovou. Fénix si bere oddechový čas.
     
    17:16
    Lenka Krejčířová pokračuje na podání. A nyní boduje středem sítě Kočvarová a domácí jdou do vedení. Martin Hroch si musí brát oddechový čas
     
    13:16
    Šternberk vede při druhém technickém oddechovém čase o tři body. Holečková servíruje jen do sítě.
     
    9:11
    Anna Vrabcová pokračuje na servisu. Kotlabová dokázala jen sklepnout míč mířící na pásku. Také Fénix zastavuje hru oddechovým časem.
     
    9:8
    Fénix bleskově otáčí vývoj druhého setu. Karpušinová znovu nedokázala přihrát a na to reaguje trenér Martin Hroch oddechovým časem.
     
    5:8
    A Šternberk vede při prvním technickém oddechovém čase už o tři body. Přetlačovanou nad sítí vyhrála Vrabcová.
     
    24:26
    Důležitá první sada jde na konto Šternberka. Hudylivová zatlačila servism, poté smečovala Šnellyová jen do bloku a celý set zakončila ránou z hlavního kůlu Polášková.
     
    24:25
    Druhý setbol pro Šternberk. Krejčířová zatlačila servisem, ale poté se prosazuje Vrabcová středem sítě.
     
    23:24
    Setbol pro hostující celek! Polášková zvládla situaci a smečuje po lajně do kurtu.
     
    23:23
    Srovnáno! Polášková byla přesná na přihrávce, ale následně už útokem bod nedala. To se daří až Štrychové. Šternberk si bere ještě oddechový čas.
     
    19:21
    A hned to je o dva body. Šnellyová byla ubráněna, poté měla ještě šanci na útok Štrychová, ale i ona smečuje od bloku. Fénix si bere oddechový čas.
     
    15:16
    Nakonec při druhém technickém oddechovém čase vede o bod Šternberk. Vrabcová uklidila vysoký míč ze středu sítě do rohu kurtu.
     
    14:13
    Série Fénixu pokračuje. Ani Polášková z hlavního kůlu bod nedala a to trestá lobem do zadní části kurtu Beránková. Šternberk si bere oddechový čas.
     
    8:7
    Do prvního technickém oddechového času jsou dokonce domácí ve vedení. Karpušinová dostala nahrávku na pipe, ale následně smečuje jen dva metry do autu.
     
    1:5
    Šternberk odskakuje už na čtyři body. Beránková tentokrát smečovala jen do boku a domácí celek si bere velmi zády po startu oddechový čas.

    Vít Schück

    Fénix Brno: Krejčíková, A. Pospíšilová – P. Pospíšilová, Kuníková, Beránková, Štrychová – Trávníčková, Kočvarová, Holečková – Šnellyová (C) – Kulhánková
    Trenér: Zdeněk Janoušek

    TJ Sokol Šternberk: Nováková-Dosoudilová, Šenková – Ambrožová, Hanousková, Polášková, Karpušinová – Dudová, Hudylivová (C), Vrabcová – Kotlabová – Janečková, Oborná
    Trenér: Martin Hroch

    Rozhodčí: Daniel Trumpeš – Gabriela Burbertová
    bahis siteleri