New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Los Angeles Kings
Pátek 16.02.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Jevgenij MALKIN - 3:1
     
    59:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sidney Crosby se v blízkosti levé tyče neukvapil se zakončením a přihrál doprava, kde JEVGENIJ MALKIN kotouč zpracoval a poté přes ležícího Drewa Doughtyho poslal po ledě do brány! Je hotovo! Asistence: Sidney Crosby a Bryan Rust.
    45:24 Zach ASTON-REESE - 2:1
     
    45:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins si na útočné modré čáře tak dlouho přihrávali, až Kris Letang napřáhl před vrcholem pravého kruhu k prudké střele s příklepem, která se od jednoho z hráčů Kings odrazila mezi betony Jonathana Quicka, ještě předtím ji ale tečoval holí ZACH ASTON-REESE, který skvěle clonil brankářovi Los Angeles ve výhledu! Penguins využili přesilovou hru a podruhé vedou. Asistence: Kris Letang a Olli Määttä.
    27:22 Dion PHANEUF - 1:1
     
    27:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DION PHANEUF si najel v levém kruhu na diagonální přihrávku z pravého křídla a z úhlu puk pod levým betonem Matthewa Murrayho poslal do brány! Kings po deseti sekundách využili přesilovou hru a rychle našli odpověď na úvodní gól z hole Ryana Reavese. Asistence: Adrian Kempe a Alec Martinez.
    26:06 Ryan REAVES - 1:0
     
    26:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    RYAN REAVES na pravém křídle zachytil špatnou rozehrávku Kings a krásnou střelou zápěstím z kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Jonathana Quicka ke vzdálenější levé tyči! Pittsburgh vede 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. Reaves, 46. Aston-Reese (Letang, Määttä), 60. Malkin (Crosby, Rust) – 28. Phaneuf (Kempe, Martinez)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, J. Schultz, Cole, Oleksiak – Aston-Reese, Crosby (C), Sheary – Hagelin, Malkin (A), Rust – Guentzel, Sheahan, Kessel – Simon, Rowney, Reaves. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Muzzin, Doughty (A), Martinez, Forbort, Folin, Phaneuf – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Kempe, Toffoli – Brodzinski, T. Mitchell, Clifford – Andreoff, N. Thompson, Amadio. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Chris Lee, TJ Luxmore. Čároví: Greg Devorski, Bevan Mills

    Diváci: 18604
    bahis siteleri