New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:5 (0:0, 0:2, 2:3)
Washington Capitals
Pátek 16.02.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:44 Tom WILSON - 2:5
     
    57:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington využívá hru soupeře bez brankáře a přidává další branku! TOM WILSON se ve středním pásmu dostal k puku a zamířil do odkryté branky! Asistence: Nicklas Bäckström.
    56:48 Eric STAAL - 2:4
     
    56:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota bleskově využívá přesilovou hru a ještě dramatizuje závěr dnešního utkání! ERIC STAAL dostal přihrávku na brankovou čáru, chtěl přihrát před branku, ale trefil hůl jednoho z obránců, od které se puk odrazil do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.
    55:06 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:4
     
    55:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington definitivně rozhoduje o svém vítězství! Alexandr Ovečkin střílel z mezikruží, jenže Dubnykovi jeho rána vypadla a důrazný NICKLAS BÄCKSTRÖM dorazil puk do sítě! Asistence: Alexandr Ovečkin, Tom Wilson.
    44:25 Nino NIEDERREITER - 1:3
     
    44:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota přeci jen snižuje! NINO NIEDERREITER využil svého postavení před brankou Washingtonu a dostal se k odraženému kotouči. Grubauer dlouho odolával, ale švýcarský střelec nakonec dokázal dopravit puk za čáru! Asistence: Mikko Koivu, Gustav Olofsson.
    42:29 André BURAKOVSKY - 0:3
     
    42:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington přidává třetí branku a podle všeho rozhoduje o svém vítězství! ANDRÉ BURAKOVSKY projel s pukem ze středného pásma do útočné třetiny, kde se uvolnil do střelecké pozice a zápěstím vymetl horní roh domácí branky! Bez asistence.
    25:51 Alexandr OVEČKIN - 0:2
     
    25:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington navyšuje své vedení na 2:0! ALEXANDR OVEČKIN dostal prostor v útočném pásmu. Poté si zpracoval prudkou přihrávku a vystřelil zápěstím. Dubnyk jeho projektil neudržel a puk proskákal za brankovou čáru. Asistence: André Burakovsky.
    20:59 Tom WILSON - 0:1
     
    20:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se jako blesk z čistého nebe dostává do vedení! TOM WILSON dostal pěknou přihrávku na útočnou modrou, pěknou kličkou se uvolnil a střelou zápěstím nedal Dubnykovi šanci! Asistence: Alexandr Ovečkin, Dmitrij Orlov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 45. Niederreiter (M. Koivu, Olofsson), 57. E. Staal (Mikael Granlund, Suter) – 21. T. Wilson (Ovečkin, Orlov), 26. Ovečkin (Burakovsky), 43. Burakovsky, 56. Bäckström (Ovečkin, T. Wilson), 58. T. Wilson (Bäckström)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Olofsson (A), Prosser, R. Murphy – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal, Ennis – Coyle, Cullen, Parise (A) – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Djoos, Orlov (A), Niskanen, Chorney, Orpik – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.

    Rozhodčí: Lambert, O´Halloran – Murray, Mach
    bahis siteleri