Švédsko – Švýcarsko 8:2 (kon.) | Německo – Finsko 2:6 (kon.)
konec
Švédsko
8:2 (0:1, 3:1, 5:0)
Švýcarsko
Pátek 16.02.2018, 14:30 • ČPP Aréna • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 WALLI-WALTERHOLM - 8:2
     
    59:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom ještě jedna branka. Krásnou žabičku do brankoviště dostal ERIK WALLI-WALTERHOLM a z blízka doklepl puk do sítě. Asistence: Olle Lycksell, Simon Johansson.
    55:46 JOHANSSON - 7:2
     
    55:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je opravdu debakl pro Švýcarsko. Švédi si užívají gólové hody ve druhém zápase po sobě. Tentokrát ujel všem obráncům ANTON JOHANSSON a bekhendem zakončil přesně mezi betony brankáře. Asistence: Pontus Holmberg.
    47:55 SYLVEGÄRD - 6:2
     
    47:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Šestou branku švédského týmu vstřelil MARCUS SYLVEGÄRD krásnou střelou o horní tyčku. Asistence: Tom Hedberg.
    43:37 HOLMBERG - 5:2
     
    43:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko nejspíše definitivně rozhoduje dnešní utkání. V přesilové hře si našel odražený puk PONTUS HOLMBERG a zakončil do prázdné brány. Asistence: Emil Bemström, Tom Hedberg.
    42:33 JOHANSSON - 4:2
     
    42:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentace Tre kronor už je znovu napřed o dvě branky. Lukas Pilö nahazoval od modré čáry a puk si sklepl SIMON JOHANSSON, který poté zasunul do prázdné brány. Asistence: Lukas Pilö.
    34:54 EGGENBERGER - 3:2
     
    34:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle ještě bude zajímavé. Nejprve v jasné šanci minul bránu Loic Vouardoux, ale Švýcaři pokračovali v akci a nakonec se zásluhou NANDA EGGENBERGERA dostali opět na dostřel. Asistence: Nicolas Müller, Lucas Matewa.
    32:38 ENGARAS - 3:1
     
    32:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže to jim nevadilo, vybojovali si kotouč u mantinelu a zpoza brány dostal nabito kapitán FILIP ENGARAS, který neměl problém se zvýšením náskoku svého týmu. Asistence: Jesper Emanuelsson.
    27:03 BEMSTRÖM - 2:1
     
    27:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská hrubka švýcarské obrany, která se vůbec nedomluvila při bránění a nabídla Švédsku šanci, kterou nešlo pohrdnout. Přímo do prázdné brány dostal puk EMIL BEMSTRÖM a nemohl minout. Asistence: Linus Karlsson, Erik Aterius.
    21:42 BEMSTRÖM - 1:1
     
    21:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A z ničeho nic je vyrovnáno. Po pravé straně ujel EMIL BEMSTRÖM a trefil se přesně k tyči. Asistence: Marcus Sylvegärd.
    12:37 MÜLLER - 0:1
     
    12:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarská přesilovka je nakonec využita 15 vteřin před koncem. Kotouče se na pravé straně zmocnil NICOLAS MÜLLER, sjel si s ním na osu a bekhendem zavěsil přesně pod horní tyčku. Asistence: Lucas Matewa.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 22. Bemström (Sylvegärd), 28. Bemström (Karlsson, Aterius), 33. Engaras (Emanuelsson), 43. Johansson (Pilö), 44. Holmberg (Bemström, Hedberg), 48. Sylvegärd (Hedberg), 56. Johansson (Holmberg), 60. Walli-Walterholm (Lycksell, Johansson) – 13. Müller (Matewa), 35. Eggenberger (Müller, Matewa)


    Švédsko: Ersonn (Ahman) – Pilö, Johansson, Hedberg, Ragnarsson, Själin, Berglund, Walfridsson – Aterius, Karlsson, Bemström, Södergran, Peterson, Walli-Walterholm, Sveningsson, Engaras (C), Sylvegärd, Lycksell, Holmberg, Johansson, Emanuelsson. Trenér:AndersJohansson.
    Švýcarsko: Messerli (Schmid) – Geisser, Matewa, Schüpbach, Vouardoux, Brunner, Wüthrich, Widmer, Burger – Riatsch, Müller, Eggenberger (C) Liechti, Lehmann, Simic, Döpfner, Leuenberger, Petrig, Wyss, Tanner, Riat. Trenér:CorsinCamichel.

    Rozhodčí: Pavlovič, Souček – Kajínek, Zavřel.
    bahis siteleri