Rusko – Česko 9:2 (kon.) | Švédsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Švédsko
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Česko
Pátek 16.02.2018, 21:30 • USA Hockey Arena, Plymouth • Reprezentace do 18 let
Partner:
    58:07 FAGEMO - 4:1
     
    58:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu ještě jednu branku v podání Švédů. SAMUEL FAGEMO se zmocnil kotouče v levém kruhu a dostal jej za Dostála. Není úplně jasné kudy, ale rozhodčí ukazuje, že jde o gól. Asistence: Jacob Olofsson.
     
    52:43
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ginningq – 2 min., držení).
    51:28 NÄSSÉN - 3:1
     
    51:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko využívá obrovské chyby v obraně. Jeden z beků si totiž špatně zpracoval kotouč a odskočil mu, takže West!fält jej vzal a přihrál mezi kruhy na LINUSE NÄSSÉNA, jenž už jen zamířil k tyči. Asistence: Marcus Westfält.
    48:00
     
    48:00
    Gustafsson měl na hokejce jasnou šanci, když v plné rychlosti nasměroval kotouč z těsné blízkosti k levé tyči, ale Dostál předvedl naprosto fantastický zákrok a znemožnil seveřanům radost z gólu!
     
    46:55
    Wernblom střílel z pravého kruhu, ale Dostál byl připravený a zasáhl svým ramenem. Rozhodně ale nešlo o jednoduchý zákrok!
     
    45:47
    Vyloučení v týmu Česko (Čajka – 2 min., sekání).
     
    42:48
    Vyloučení v týmu Česko (Dluhoš – 2 min., držení).
     
    39:17
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ginning – 2 min., hrubost).
     
    38:06
    Vyloučení v týmu Švédsko (Lundkvist – 2 min., hrubost).
     
    32:10
    Kowalczyk střílel prudce od modré, jeho tvrdá rána ale těsně minula branku a zaduněla o zadní mantinel!
    31:15
     
    31:15
    Lauko měl na hokejce vyrovnání, když se dostal do samostatného úniku, kličkou do forhendu si položil gólmana, ale nedokázal kotouč zvednout nad beton. Kdyby se mu to podařilo, bylo by vyrovnáno.
    26:15 LUNDKVIST - 2:1
     
    26:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Český tým inkasuje druhý gól zápasu a bude muset opět dotahovat. Autorem branky je NILS LUNDKVIST, jenž si počkal na kotouč vedle levé tyče a když si jej nikdo nevšímal, měl jednoduchou pozici doklepnout po zemi kotouč do sítě. Asistence: Nikola Pasic, Jonatan Berggren.
     
    22:52
    Komplikace pro český výběr. Pekař totiž míří na dvě minuty na trestnou za vyhození puku. Švédové tak budou hrát minutu přesilovku pět na tři.
     
    21:44
    Vyloučení v týmu Česko (Doktor – 2 min., držení).
    11:20
     
    11:20
    Westfält se dostal k puku těsně před Dostálem a snažil se přehodit jeho beton, avšak to se díky skvělému brankáři nepodařilo!
    08:21 KVASNICA - 1:1
     
    08:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým však po dvaceti sekundách okamžitě odpovídá! MICHAL KVASNICA nabral rychlost ve středním pásmu a z levé strany kluziště na úrovni kruhu přesně vystřelil zápěstím ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Gajarský, Karel Plášek.
    07:57 BERGGREN - 1:0
     
    07:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se ujímá vedení. JONATAN BERGGREN se silově natlačil před obranu národního týmu a ze strany pak najel na gólmana. Když už to vypadalo, že celou situaci přejel, nečekaně bekhendem poslal kotouč ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Ginning.
     
    03:30
    Vyloučení v týmu Švédsko (Bäck – 2 min., držení).
     
    02:58
    Vyloučení v týmu Česko (Přikryl – 2 min., sekání).
     
    01:40
    Gustafsson se dostal do nebezpečného prostoru před brankou a zápěstím vystřelil, ale brankář Dostál si připsal první důležitý zákrok zápasu. Velice dobře!

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 8. Berggren (Ginning), 27. Lundkvist (Pasic, Berggren), 52. Nässén (Westfält), 59. Fagemo (Olofsson) – 9. Kvasnica (Gajarský, Plášek)


    Švédsko: Eliasson (Lindbom) – Ginning, Johansson, Boqvist, Lundkvist, Granberg, Andersson, Lundmark – Wernblom, Bäck, Hallander – Höglander, Olofsson, Fagemo – Pasic, Gustafsson, Berggren – Nässén, Westfält, Grewe – Jakobsson. Trenéři: Bendelin, Hävelid a Johansson.
    Česko: Dostál (Dvořák) – Klejna, Bernáth, Kowalczyk, Dluhoš, Adámek, Doktor – Lauko, Pekař, Blümel – Gajarský, Kvasnica, Plášek – Čajka, Kropáček, Teplý – Přikryl, Matiášek. Trenéři: Bruk, Martinec a Studnička.
    bahis siteleri