Bohemians – Jičín 5:6 (kon.) | Ne – Židenice 6:3 (kon.) | Tatran – Vítkovice 3:6 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:4 (kon.) | Panthers – Chodov 5:4 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
5:4 (1:1, 1:0, 3:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 17.02.2018, 20:00 • STODOLA Aréna Střešovice, Praha • ČEZ Extraliga žen • 20. kolo
     
    56:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tlak Chodova přináší své ovoce. Urbánková našla přesnou přihrávkou před brankou MARTINU ŘEPKOVOU, která bez váhání poslala míček za záda Horňákové. Řepková svou třetí brankou v utkání dovršila hattrick a snížila na rozdíl jedné branky. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    52:47
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Když už to vypadalo, že se Chodov ubrání, tak přišla nenápadná střela PETRY ŠUSTEROVÉ, která propálila Provázkovou mezi rukou a tělem – 5:3! Asistence: Tereza Hubáčková.
     
    51:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Drama je na světě. GABRIELA TOŽIČKOVÁ se dokázala prokličkovat mezi dvěma soupeřkami až před branku, odkud poslal míček přesně k pravé tyči a snížila na rozdíl pouhé branky. Bez asistence.
     
    49:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka je na světě. Domácí florbalistky nechaly před brankou volnou MARTINU ŘEPKOVOU, která se v takovýchto situacích nemýlí. Bez asistence.
     
    48:13
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    S Chodovem to začíná být zlé. Další útočnou akci Panthers zakončila přesnou střelou KRISTÝNA VRANOVÁ, která posouvá svůj tým blízko cenným bodům. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    40:56
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdá rána pro Chodov, který tlačil svého soupeře. Míček se dostal velmi rychle na druhou stranu, kde se za obranou zjevila ANEŽKA SLANÁ, která kličkou do bekhendu zvyšuje již na 3:1 pro Panthers! Asistence: Kristýna Horňáková.
     
    33:19
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme. Pantherky se bránily, až z ničehonic podnikly útok, který zakončila přesnou ranou pod horní tyč AŃDREA NOVÁKOVÁ. Ta nedala Provázkové šanci. Bez asistence.
     
    17:57
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle reagují na první branku Chodova a vyrovnávají. Zmatku před brankou využila IVANA LAMKOVÁ, která propálila přesouvající se Provázkovou. Asistence: Andrea Nováková.
     
    17:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chyba v rozehrávce Panthers vede k úvodní brance utkání. MARTINA ŘEPKOVÁ sprintovala za míčkem, přeběhla bránící hráčku a poté se tváří v tvář Horňákové nemýlila kličkou do forhendu. Bez asistence.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 18. Lamková (A. Nováková), 34. A. Nováková, 41. Slaná (Horňáková), 49. Vranová (Lochmannová), 53. Šusterová (Hubáčková) – 18. Řepková, 50. Řepková, 52. Tožičková, 57. Řepková (Urbánková)


    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Syslová, Vranová, Kučerová, Kalinová, Pitterlingová, Klvaňová, Fabiánová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Hubáčková, Miklíková – Jelínková, A. Nováková, Zittová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Jiráková, Tožičková, Vrbová – Suchá, Frantíková, Lacková – Klímová, Kellovská, Vrátná – Urbánková, Plášková, Preisslerová – Řepková, Jůzová, P. Beránková – Nosková, Krauskopfová, Belicová.

    Rozhodčí: Jiří Jelínek, Josef Libecajt
    bahis siteleri