Česko – Německo 0:3 (kon.)
konec
Česko
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Německo
Neděle 18.02.2018, 10:00 • Huttwil • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    58:44
    Ještě je tu šance na trochu lepší výsledek po německém faulu.
     
    55:37
    Jde se tedy hrát čtyři na čtyři, jedna z Němek je vyloučena za podražení.
     
    55:03
    Adéla Hanzlíková je vyloučena za hákování. Včera jsme skórovali i v situaci tři na pět, ale dneska to na to moc nevypadá.
     
    49:41
    Dobrý tlak v poslední minutě vede k přesilovce po německém hákování a k české naději.
     
    46:07
    Ale bohužel, Tereza Mazancová se na trestnou lavici zase vrací a hodnoty našich akcií na vítězství v turnaji se potápějí ke dnu jako Titanic.
     
    43:43
    No, máme to těžké nejenom proti soupeřkám, jestli mi jako rozumíte. Tereza Mazancová odchází na zahřátou trestnou lavici za držení.
     
    40:28
    Ale pozor. Daniela Pejšová odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění. Bude to ještě horší a delší...
     
    39:31
    Pozor, za dvě sekundy odstartuje minutu a půl dlouhé české oslabení tří proti pěti! Tentokrát faulovala Michala Machková.
     
    39:03
    Po situaci u červené čáry odchází na trestnou lavici Adéla Hanzlíková za podražení, chvíli se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    37:32
    Německé číslo 21 ve středním pásmu zahákovalo Michalu Machkovou, na světě je třetí česká přesilovka.
     
    29:33
    No. Chtěl jsem chválit Machkovou a Čajanovou za dobrou práci v rohu pásma, jenže česká kapitánka je vyloučena za zdržování hry.
     
    27:42
    Jedna z českých hráček se při dojezdu německé akce dopustila podražení, což znamená první oslabení českého týmu v zápase.
     
    22:01
    Náš tým vzápětí spustil spíše jen platonický tlak, ale Adéla Hanzlíková na sebe posléze natáhla německý faul a jdeme na druhou přesilovku.
     
    09:46
    Kateřina Petřeková se pěkně vydala dopředu středem hřiště a když už se mohla dostat přes poslední hráčku, ta ji raději zahákovala. První přesilovka pro český tým.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Lilli Welckeová (Luisa Welckeová, Mayerová), 15. Luisa Welckeová (Lilli Welckeová, Strömpfová), 41. Luisa Welckeová (Lilli Welckeová, Strömpfová)


    Česko: J. Pejšová (Hřívová) – D. Pejšová, Machková, Hanzlíková (A), Habartová, Kučerová, Vaněčková, Mudráková, Dubová, Hlinková – Čajanová (C), Mazancová (A), Nepokojová – Bartáková, Kalová, Chwastková – Gruntová, Petřeková, Haasová – Hrubanová, Nowáková. Trenér: Roman Heindl.
    Německo:
    bahis siteleri