Kladno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:9 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 7:1 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:1 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 22.02.2018, 18:00 • Zimní stadion Eden • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Budějovice zkusily vyhrát buly za sebe, toho ale využil DAVID KOHÚT, který do vhazování vložil veškerou energii a přes celé hřiště trefuje odkrytou klec! Bez asistence.
     
    24:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Po velké šanci sešívaných se do rychlé akce dostali Budějovičtí, Káník nahodil na Šorf, jenž touš neudržel a nabídl jej k dorážce PAVLU NOVÁKOVI, který dává svůj druhý gól v utkání a snižuje na 2:3. Asistence: Jakub Káník
     
    19:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže neuběhla ani minuta a Motor znovu inkasuje! Báječně to provedl Furch, který vytřel led s obráncem, rozjel se do úniku, místo střely ale raději zvolil chytrý pas na DAVIDA ŠTEINERA. Domácí třináctka se neukvapila a následně našla mezírku u pravé šibenice, kam následně poslala nechytatelnou ránu. Asistence: Aleš Furch a Dominik Valík.
     
    18:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I napodruhé slávistický gólman uspěl proti úniku 2 na 1, napotřetí už však kapituluje. Kachyňa nabídl kotouč na modrou čáru PAVLU NOVÁKOVI, který se do něj opřel a jeho ďábelský projektil si o beton Březiny našel cestu až pod břevno. Asistence: Ondřej Kachyňa a Milan Dančišin.
     
    17:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Podobná situace jako při první brance sešívaných, jen z opačné strany hřiště. DAVID KOHÚT si za modrou čárou počkal na Starkův pas, vyřítil se směrem na Březinu, kterého překonává krásnou ranou do šibenice. Asistence: David Stark.
     
    07:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce nakonec ústí v první branku. Štibingr se musel vrátit z ofsajdu, následně ale vypíchl pomalou budějovickou rozehrávku a naservíroval přesný pas do jízdy ALEŠI FURCHOVI, jenž od mantinelu překvapil Březinu ranou pod beton. Asistence: Jan Štibingr.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 8. Furch (Štibingr), 17. Kohút (Stark), 20. Šteiner (Furch, Valík), 60. Kohút – 19. Novák (Kachyňa, Dančišin), 25. Novák (Káník)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vecka) – Hejda, Duda, Vobořil, Stark, Štibingr, Valík, Steinocher – Furch, Kohút, Matějka, Netolický, Kolouch, Šteiner, Šilhan, Šergl, Marek, Nedorost, Martínek
    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Kachyňa, Rákosník, Dosek, Kubíček, Brabec, Dudáček – Rolínek, Matys, Doktor, Bláha, Káník, Šulek, Kronus, Dančišin, Toman, Bárta, Beránek, Novák

    Rozhodčí: Jaroš – Gabriel, Ovsík
    bahis siteleri