Chomutov – Litvínov 4:2 (kon.) | Zlín – Soči 0:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
HK Soči
Čtvrtek 22.02.2018, 18:00 • Hala Polárka • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči se znovu prosazuje a svůj gólový účet zaokrouhluje na pět branek. Štůralu překonal dobře mířenou ranou JEGOR MOROZOV. Asistence: Alexandr Achmaldinov, Jyrki Jokipakka.
     
    55:37
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči se i ve třetí prosazuje a navyšuje své vedení už na 4:0. Z pravého kruhu se do puku opřel SERGEJ MAMKIN a kotouč se štěstím proletěl pod rukou Štůraly do sítě. Asistence: Pavel Padakin, Sean Collins.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu HK Soči (Cvetkov – 2 min., krosček).
     
    47:50
    Štůrala zariskoval a vyjel daleko ze své branky. Ale vyšlo mu to, nakonec se i s trochou štěstí postavil puku do cesty a nedovolil Soči popáté skórovat.
     
    42:53
    Jevgenij Lapenkov vypálil z levé strany z velkého nápřahu. Štůrala se stihl přesunout a vyrážečkou puk chytil.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Okál – 2 min., sekání).
     
    29:58
    Štůralu hokejisté Soči přivítali hned nebezpečným přečíslením. Ale zlínský brankář svůj první zákrok zvládl.
     
    29:34
    Střídání v týmu Aukro Berani Zlín: ze hřiště odchází Kašík, přichází Štůrala.
     
    25:06
    Soči právě vstřelilo branku!
    Zlín vůbec nezvládl situaci, kdy se vyloučený ALEXANDER ACHMALDINOV vracel do hry z trestné lavice. Soči načasovalo své vyhození přesně do tohoto okamžiku. Napoprvé ještě Achmaldinov Kašíka nepřekonal a kvůli zlínskému nedůrazu dostal možnost dorážky a tou už nepohrdl. Asistence: Sean Collins.
     
    24:21
    Ondráček vypálil z pravého kruhu a měl před sebou odkrytou branku. Barulin se stihl přesunout a předvedl fantastický zákrok.
     
    23:43
    Vyloučení v týmu HK Soči (Šmeljov – 2 min., podražení).
     
    22:56
    Vyloučení v týmu HK Soči (Achmaldinov – 2 min., podražení).
     
    21:30
    Na obou stranách teď byly vidět obrovské šance. Nejprve trefilo Soči střelou z pravé strany tyč Kašíkovy branky, z následného protiútoku vzniklo přečíslení Zlínu a zatím svým nejlepším zákrokem se prezentoval Konstantin Barulin.
     
    12:18
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči teď ukázalo, že s pukem na hokejkách si jeho hráči opravdu rozumí. Po pohledné rychlé kombinaci se dostal po Cvetkovově zadovce k puku JEVGENIJ LAPENKOV a střelou po ledě k pravé tyči překonal Kašíka. Asistence: Alexej Cvetkov, Dmitrij Lugin.
     
    07:35
    Soči si v krátkém sledu vytvořilo hned dvě nebezpečné situace před brankou Zlína. Ale pokaždé selhalo při dorážce a pak Zlín dokázal kotouč vyhodit.
     
    07:01
    Až nyní výhoda ruského týmu skončila. Na trestnou lavici usedl Jakub Ferenc za držení protihráče.
     
    00:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    První střela na branku a první gól. Ruský celek se nikým nerušen dostal po pravém křídla do útočného pásma. JIRKY JOKIPAKKA měl na pravém kruhu dostatek prostoru a trefil se přesně k tyči branky Libora Kašíka. Asistence: Dmitrij Lugin, Alexej Cvetkov.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 1. Jokypaka (Lugin, Cvetkov), 13. Lapenkov (Cvetkov, Lugin), 26. Achmaldinov (Collins), 56. Mamkin (Padakin, Collins), 58. Morozov (Achmaldinov, Jokipakka)


    Berani Zlín: Kašík (30. Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek (A), Valenta, Žižka (C), Matějíček, Gazda, Řezníček – D. Šťastný, Honejsek, J. Ondráček – Okál, Fořt, Kubiš (A) – Fryšara, Popelka, Illo – Gago, P. Sedláček, Klhůfek
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Chymkov, Jokipakka, Lisov, Mamkin, Ščitov (A), Malcev, Kuzněcov – Starkov, Padakin, Tomlin, Lugin, Achmaldinov, Laričev, Lapenkov (A), Cvetkov (C), Ivanov, Collins, Šmeljov, Morozov
    thejrc.org