Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Letňany 5:1 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Kladno – Zlín 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
Olomouc – Vsetín 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Slavia – Vítkovice 1:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 0:0, 3:2)
HC Sparta Praha
Pátek 23.02.2018, 15:00 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • 23. kolo
Partner:
     
    59:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield potvrzuje své vítězství v dnešním zápase střelou do prázdné branky. Postaral se o to přes celé hřiště SAMUEL HRABČÁK. Asistence: Jakub Kynčl.
     
    55:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield otáčí stav zápasu během 16 sekund. Postaral se o to TADEÁŠ PNKAS, když se dostal do samostatného úniku a na dvakrát ho zakončil mezi betony. Asistence: Miroslav Kukla, Jakub Kynčl.
     
    55:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen vyrovnávají. Martin Pěnčík nahodil od modré čáry. Švehlák pouze vyrazil před sebe a SAMUEL HRABČÁK uklidil kotouč do branky. Asistence: Martin Pěnčík, Dominik Šedivý.
     
    46:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané otáčí ve vlastním oslabení. ŠTĚPÁN ČECH obral o kotouč hradeckého obránce a v následném úniku překonal Dvořáka forhendovou kličkou – 2:1. Bez Asistence.
     
    46:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají. Po vyhraném buly nahodil puk na branku Patrik Tůma a šikovnou tečí se prosadil DOMINIK ARNOŠT. Stav utkání je 1:1. Asistence: Patrik Tůma, David Vitouch.
     
    13:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní gól utkání, o který se postarali domácí. Po modré čáře obdržel přihrávku od Kukly JAKUB KYNČL a po srovnání puku krásně vystřelil na vzdálenější tyč – 1:0. Asistence: Miroslav Kukla.

    Patrik Soukup

    Branky a nahrávky: 14. Kynčl (Kukla), 56. Hrabčák (Pěnčík, Šedivý), 56. Pinkas (Kukla, Kynčl), 60. Hrabčák (Kynčl) – 47. Arnošt (Tůma, Vitouch), 47. Čech


    Mountfield HK: Dvořák (Ševců) – Řehák, Kukla, Voňka, Junek, Janoušek, Pěnčík "C", Kynčl, Kuboš – Šedivý, Jakubec, Síla, Pinkas, Hrabčák, Šánek, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    HC Sparta Praha: Švehlák (Mičán) – Bureš, Najman J., Tůma "C", Prchal, Vorobjev, Pika, Gajdoš – Najman M., Prymula, Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Rubeš, Smola, Arnošt, Čech, Vitouch. Trenér: Richard Žemlička.

    Rozhodčí: Pilný – Křivohlavý, Berger.
    bahis siteleri