Chabarovsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Ufa – Soči 3:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:4 (kon.) | Minsk – Riga 5:3 (kon.)
Jokerit – Petrohrad 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
5:3 (0:2, 3:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 27.02.2018, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tento zápas vše. Díky za pozornost a hezký zbytek večera. (19:50:34)
     
    Slovan ztratil nadějně rozehraný zápas a na ledě Viťazu Čechov prohrál 3:5. Hosté přitom po první třetině vedli. Nejprve se prosadil ve vlastním oslabení Andrej Šťastný, na konci první třetiny pak ještě zvýšil na 2:0 Colby Genoway. Na dobrý výkon z první třetiny navázali hosté i na začátku té druhé. Jenže pak se jim nepovedla jedna minuta, během které dvakrát inkasovali. Nejprve krátce po vypršení přesilovky snížil Vojtěch Mozík, brzy nato Štěpánka překonal také Nikita Dvurečenskij. V 39 minutě pak domácí dokonali obrat, když přesilovku využil Borna Rendulić. Slovan se ale nevzdal. Povedl se mu nástup do třetí třetiny a v 43. minutě dokázal vyrovnat přesnou ranou z levého kruhu Michal Sersen. Jenže později znovu začali mít více ze hry domácí a Slovan jen bránil remízu. Dlouho to vypadalo, že mu to vyjde, ale v 59. minutě vstřelil vítězný gól střelou pod horní tyč Arťom Švec-Rogovoj. Pak to ještě hosté zkusili bez brankáře, ale vyrovnat se jim nepovedlo. Naopak ještě vstřelil gól na 5:3 do prázdné branky Roman Horák.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Roman HORÁK - 5:3
     
    59:53
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Slovan v útočném pásmu ztratil puk a ROMANU HORÁKOVI už nedělalo problém z levé strany po ledě vstřelit puk do prázdné branky. Prosadili se tak oba Češi v dresu Čechova. Asistence: Alexej Makejev, Stanislav Romanov.
     
    59:40
    Slovan to zkouší bez brankáře s šesti hráči na ledě.
     
    58:22
    Slovan si vzal oddechový čas.
    58:22 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 4:3
     
    58:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Už je to potvrzené. Byl to jasný gól, Slovan tedy prohrává 3:4 a je už blízko porážky. ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ dostal kotouč před branku a z pravé strany z úhlu dokázal Štěpánka překvapit svou velice dobře umístěnou střelou pod horní tyč. Puk viditelně prošel za brakovou čáru. Asistence: Borna Rendulić, Roman Horák.
     
    58:22
    Za malou chvilku už to vypadalo, že je Štěpánek překonaný, ale rozhodčí nechává plynout hru dál. Po přerušení hry se dostane ke slovu videorozhodčí.
     
    58:13
    Roman Horák dostal kotouč do útočného pásma a hned pálil mezi betony Štěpánka. Ten je ale měl včas u sebe.
     
    57:26
    Stanislav Romanov po naznačení přihrávky nakonec vypálil, ale Štěpánek drží stav 3:3 a znovu přiblížil Slovan prodloužení.
     
    57:01
    Anton Lazarev velmi tvrdě napálil puk na Štěpánka, ale jeho branku o docela velký kus minul.
     
    56:20
    Ryan Garbutt neměl v osobním souboji s jedním z obránců domácích šanci. Stačilo lehké šťouchnutí tělem a on přišel o puk.
     
    55:19
    Afinogenov předvedl povedenou kličku u mantinelu, kterou se zbavil hned dvou svých strážců. Pak posílal přihrávku na Mozíka, ta však na českého obránce neprošla.
     
    54:20
    Čechov ale dokázal vyhrát vhazování a pak se dostal rychle do středního pásma a mohl vystřídat.
     
    54:11
    Po nahození Čehocva se píská zakázané uvolnění. Domácí nemohou střídat a vhazovat se bude před Samonovem.
     
    53:26
    Réway naslepo vracel puk před branku, tam však nebyla v permanenci žádná hokejka jeho spoluhráčů.
     
    52:54
    Borna Rendulić z pravé strany mířil do horního růžku Štěpánkovy klece, ale tento prostor netrefil a nakonec ani branku Slovanu.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 29. Mozík (Švec-Rogovoj), 30. Dvurečenskij (Vyglazov, Gimajev), 39. Rendulić (A. Nikulin, Afinogenov), 59. Švec-Rogovoj (Rendulić, Horák), 60. Horák (Makejev, S. Romanov) – 5. A. Šťastný (Skalický), 19. Co. Genoway (Réway), 43. Sersen (Sádecký, Hecl)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Saprykin) – Mozík, Golovkov, Jepišin, Katičev, Voronkov, S. Romanov, Gimajev, Kožemjakin – A. Nikulin, Afinogenov, Makejev – Horák, Rendulić, Pankov – A. Lazarev, Kopejkin, D. Sjomin – Vyglazov, Dvurečenskij, Švec-Rogovoj.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Sersen, Meszároš, Després, Černý, Bačík, Švarný, Hedera – Boychuk, Garbutt, M. Sloboda – Viedenský, Co. Genoway, Réway – Skalický, A. Šťastný, Lamper – Sádecký, Šerbatov, Hecl.

    Rozhodčí: Cyplakov, Sergejev – Sazonov, Goljak
    bahis siteleri