Hr. Králové – Liberec 0:3 (kon.) | Plzeň – Teplice 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 1905 2:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:3 (0:1)
FC Slovan Liberec
Neděle 04.03.2018, 10:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • Juniorská liga – Čechy • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Konec zápasu. (11:53:35)
     
    89
    I nadále se hraje na polovině domácích, nic zásadního se ale zřejmě už nestane.
     
    86
    Hosté se ještě snaží a budou rozehrávat další rohový kop. Ten však neskončil pro Liberec dobře, Krátký ve spolupráci s kličkou Lindra ve vápně dostal míč mimo pokutové území.
     
    84
    Přímý kop se však Slovanu vůbec nepovedl, míč letí vedle branky a Lindr tak ani zasahovat nemusel.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Gembický, přichází Šustek.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Vrabec, přichází Doležal.
     
    83
    Rohový kop i na druhé straně. Ten však končí více nebezpečně, protože před vápnem si hosté už staví míč a budou rozehrávat přímý kop.
     
    81
    Po rohovém kopu Hradce se snažil zakončovat Jukl, těsně před střelou mu ale sebral míč Nguyen a domácí hráč tak nakonec skončil pouze na zemi.
     
    79
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Havelka, přichází Prokš.
    77. VRABEC - 0:3
     
    77
    Liberec právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je to už o tři branky! Postaral se o to MILAN VRABEC, jenž tentokrát zakončoval do poloprázdné branky – 0:3!
    75. DVOŘÁK - 0:2
     
    75
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že hosté definitivně rozhodují o osudu tří bodů! Po rychlém průniku pravým křídlem přišel přízemní balon k bližší tyči na MIROSLAVA DVOŘÁKA, jenž prudce zakončil pod břevno – 0:2.
     
    74
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kundrt, přichází Locker.
     
    70
    A tentokrát zase šance na druhé straně, Krátký se s balonem ve vápně tak dlouho rozmýšlel, až nakonec obstřelil obránce a těsně netrefil odkrytý prostor u pravé tyče.
     
    67
    Jenže severočeský Vrabec mohl klidně hosty poslat do dvoubrankového trháku! Lindr ale proti jeho přízemní střele k levé tyči skvěle zasáhl!
     
    64
    Súkenník a Kundrt dostali balón nenápadně po zemi až k brance hostů, kde Nguyen musel rychle na zem a poté konečky prstů změnit dráhu kulatého nesmyslu, jinak by bylo vyrovnáno!
     
    61
    Poprvé se hra ve druhém poločase přesunula na delší dobu před branku Hradce, Lindr ale nějak vážněji zasahovat nemusel a poté ve spolupráci s obránci bezpečně rozehrál.
     
    59
    Nyní byli Východočeši vyrovnání nejblíže! Po rohovém kopu totiž zřejmě Čech zakončoval prudce do břevna liberecké branky!
     
    56
    Na druhé straně se po dobrém míči skoro až od pravého rohového praporku snažil vyrovnat naopak na zadní tyči hlavou Kundrt. Bude to ale pouze odkop od branky Nguyena.
     
    53
    Obrovská šance Liberce! Z levého křídla nahrával Gembický před branku na Baláže, který z bezprostřední blízkosti trefuje jen brankáře!
     
    48
    Nadvakrát zakončoval Čech, po několika odrazech se pak míč dostal ještě někam k hranici pokutového území a tady to zase byl prostor pro Súkenníka. Ani on ale nedokázal přes obranný val hráčů vyrovnat.
     
    47
    Druhá polovina zápasu začala aktivní hrou domácích a pokračovat se hned bude rohovým kopem.
     
    46
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Da Silva, přichází Baláž.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce, Hradec sice začal aktivněji a snažil se jít do vedení, ovšem to se nakonec povedlo po necelé půl hodině hry Liberci a od té doby byl na hřišti nebezpečnější. Pokud chtějí domácí dnes pomýšlet na bodový zisk, budou se muset ve druhé polovině zápasu vrátit ke svým nebezpečným útočným výpadům.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    42
    Šípek proběhl pravou stranou velkého vápna a prudce zamířil na branku hostů, ani z toho ale pro Hradecké nebude vyrovnání, jelikož liberecký brankář předvedl pohotový zákrok.
     
    38
    Nic zásadního se v posledních chvílích na trávníku neděje, hra se přesunula do středu pole, kde obě mužstva zápolí o balón. Nic pro průběh důležitého z toho ale nebude, každopádně i nadále je Liberec aktivnější a s jednobrankovým náskokem se pochopitelně nechce spokojit.
     
    34
    I nadále platí, že Nguyen je nyní bez práce, naopak Lindr musí být stále více pozorný, protože centry k jeho brance začínají lítat z obou stran. Východočechům se ale zatím daří dobře napadat, takže to hosté zase nemají tak jednoduché.
     
    30
    Nedá se říci, že by se domácím dařilo vracet ke hře, kterou praktikoval v úvodních minutách. Zatím to je totiž Liberec, který se snaží tlačit více směrem dopředu.
    27. DVOŘÁK - 0:1
     
    27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A překvapivé vedení je tu! Z hranice velkého vápna přišel povedený centr k zadní tyči od hostujícího kapitána Petra Heppnera, jenž bezpečně oslovil ke skórování MIROSLAVA DVOŘÁKA – 0:1!
     
    24
    Tohle klidně mohlo dopadnout pro Severočechy dobře! Kapitán hostů totiž přízemním míčem k levé tyči oslovil dobíhajícího Gembického, který však nemohl zakončit, a to díky včasné práci vracejícího se Plašila!
     
    21
    Dopředu se podívali po dlouhé době také hráči Liberce, kteří sice drželi balon ve své moci, nakonec o něho ale stějně u postranní čáry přišli, takže se slova ujali opět domácí.
     
    19
    A otevření skóre zápasu už opravdu bylo na spadnutí! Z levé strany přišla na hranici malého vápna prudká příhra, kterou usměrňoval Kundrt, ovšem pouze do brankáře!
     
    16
    A další poměrně rychlá a dobrá souhra Votroků, jejich snaha jít do vedení jde minutu po minutě směrem nahoru. Tak uvidíme, jestli z toho bude brzké vedení.
     
    13
    Plašil zkusil pozornost hostujícího brankáře někde z pětadvaceti metrů, Nguyen ale bezpečně míč lapil.
     
    9
    A nyní už mohli jít Votroci klidně do vedení! Po rychlé akci naopak pravou stranou se míč dostal ve velkém vápně na Krátkého, který z hodně dobré pozice netrefuje branku!
     
    6
    U hostů bylo zase veselo, protože Hradečtí z levého křídla vyslali k penaltovému puntíku nebezpečný přízemní centr, který Vuklišević odvrátil do bezpečných míst na poslední chvíli!
     
    4
    Hra se přerušuje, protože na polovině hřiště zůstal ležet hostující Dvořák. Po krátkém ošetření ale bude hra pokračovat, takže Severočeši k brzkému střídání nebudou muset šáhnout.
     
    2
    Hned z první akce domácích bylo před pokutovým územím Liberce veselo, centr Vukčevice ale nakonec neznamenal pro jeho spoluhráče ani koncovku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek utkání se zřejmě o kousek opozdí, hráči ještě nejsou ani na hřišti.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hradec Králové: Lindr – Vukčević, Gjinollari, Krátký, Súkenník, Kundrt, Šípek, Martinec (C), Plašil, Čech, Jukl
    Náhradníci: Mach – Locker, Novotný

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula, Knejzlík, Vrabec, Heppner (C), Havelka, Da Silva, Dvořák, Kristian, Gembický, Vuklišević
    Náhradníci: Franc – Šuštek, Doležal, Baláž, Prokš

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Vlasjuk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Ondřej Novotný

    Branky: 27. Dvořák, 75. Dvořák, 77. Vrabec


    FC Hradec Králové: Lindr – Vukčević, Gjinollari, Krátký, Súkenník, Kundrt, Šípek, Martinec (C), Plašil, Čech, Jukl
    Náhradníci: Mach – Locker, Novotný

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula, Knejzlík, Vrabec, Heppner (C), Havelka, Da Silva, Dvořák, Kristian, Gembický, Vuklišević
    Náhradníci: Franc – Šuštek, Doležal, Baláž, Prokš

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Vlasjuk
    bahis siteleri