Hr. Králové – Liberec 0:3 (kon.) | Plzeň – Teplice 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 1905 2:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:5 (2:2)
FK Teplice
Neděle 04.03.2018, 11:00 • Luční ul., Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hořký konec pro domácí. ‚Teplický Valbuena‘ DAVID MARTIROSJAN se dostal do střelecké pozice a kompletuje výsledek dnešního utkání pátou brankou v plzeňské síti.
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Obrovskou minelu teď ve vlastní šestnáctce vyrobil Ondřej Pek, kterému utekl balon a v podstatě jej přenechal do gólovky pro PATRIKA ŽITNÉHO. Ten už se sám před Valešem nemýlil a zvýšil na 4:2.
     
    49
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice jdou do vedení! Po obrovské chybě Kadara se dostal za obranu Haljeta, míč naservíroval před bránu a DÍAZ SEQUEIRA YHOJAN GARY bez problémů vstřelil svou druhou branku v utkání – 2:3.
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    No a máme zase vyrovnáno! Centr si ve vápně Plzně našel jeden z nejmenších hráčů na place DÍAZ SEQUEIRA YHOJAN GARY a hlavou jej nasměroval za záda Valeše. Jako by se opakoval první vzájemný zápas těchto týmů…
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Možná trošku příznačně se dočkaly Teplice prvního gólu aniž by vystřelily na branku. KAREL HASIL šel v plzeňském vápně do skluzu proti odkopu domácích a míč srazil za záda Valeše.
     
    32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Severočechy mrzuté… MILAN HAVEL se dostal na hranici vápna k odraženému centru a přesnou střelou jej uklidil pod horní tyč – 2:0.
     
    22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria byla zatím v úvodu nebezpečnější a také se dočkala prvního gólu! TOMÁŠ VILČEK měl nejprve velkou šanci, kterou mu zhatil dalším dobrým výběhem Blažek, jen o několik vteřin později se k němu ale míč po faulu hostů vrátil a tentokrát už se plzeňský útočník nemýlil – 1:0.

    Marek Kratochvíl

    Branky: 22. Vilček, 32. Havel – 38. Hasil, 40. Gary, 49. Díaz, 79. Žitný, 90. Martirosjan

    Karty:   42. Čihák (PLZ) – 50. Hasil (TEP)


    FC Viktoria Plzeň: Valeš – Havel, Čihák, Pihrt, Kadar, Vilček, Řezáč, Živulič, Pavlík (C), O. Pek, Arzberger (76. J. Pek)
    Náhradníci: Novák – Koranda, Suchý, J. Pek, Ryška

    FK Teplice: Blažek – Zárybnický, Hasil (C), Kodeš, Berešík (80. Martirosjan), Novotný, Žitný (84. Prpić), Kodad, Švejda (69. Gebert), Haljeta (67. Kotrba), Díaz (74. Hruštinec)
    Náhradníci: Nikiforov – Hruštinec, Prpić, Martirosjan, Kotrba, Gebert

    Rozhodčí: Rejžek – Kubec, Pečenka
    bahis siteleri