Zlín – Třinec 1:1 (kon.) | Jihlava – Slovácko 3:0 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
3:0 (1:0)
1.FC Slovácko
Neděle 04.03.2018, 11:00 • Areál Na Stoupách - UMT • Juniorská liga – Morava • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:09:47)
     
    Je dobojováno! Domácí dnes měli od úplného začátku jasně navrch, svého protivníka přehrávali ve všech herních činnostech. V první půli se však prosadil pouze Daníček, Jihlava vedla jen o jednu branku. To platilo do 69. minuty, ve které se trefil Popovič. V poslední minutě utkání na konečných 3:0 upravoval Matulka. Vysočina tak po zásluze bere tři body, Slovácko i po čtvrtém utkání v řadě čeká na vítězství.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Jihlava právě vstřelila branku!
    V úplně poslední minutě tohoto utkání přichází definitivní tečka v podobě třetího gólu, o který se postaral RADEK MATULKA! Víc už se nejspíše nestane.
     
    88
    Hosté přišli o míč, Vysočina se dostala do rychlého brejku, zadáci Slovácka se ubránili jen za cenu autového vhazování poblíž rohového praporku.
     
    87
    Zápas se už jen dohrává, o vítězi je nejspíše rozhodnuto. U míče momentálně domácí, kteří se snaží o třetí přesnou trefu.
     
    85
    Míč se nakonec dostal až do zámezí, rozehrávky se tak ujme Valeš, hostům už příliš času nezbývá, do konce zhruba pět minut.
     
    84
    Jedna z posledních šancí na skórování pro Slovácko, hosté totiž vybojovali poblíž velkého vápna soupeře zajímavou standardní situaci!
     
    83
    Hosté se snaží něco vymyslet, zatím se však nedostávají ani k pokutovému území soupeře, natož pak do nějakého zakončení.
     
    82
    Rozhodčí vytahuje úvodní žlutou kartu v tomto zápase, tu vidí domácí fotbalista Kamso Mara.
     
    80
    Nepřesnosti v kombinaci hostů poblíž brány Valeše. Ten za malou chvíli bude odkopávat, do konce zhruba deset minut.
     
    79
    Nakonec se Vysočina dostala do zakončení, které skončilo dalším úspěšným zákrokem brankáře Trmal, který rychle rozehrává.
     
    78
    Těch faulů je od Slováka v závěru utkání opravdu mnoho, jeden z nich přišel poblíž rohového praporku, další standardka pro Vysočinu!
     
    77
    Další faul ze strany hostů, domácí budou znovu rozehrávat na pravé straně, závěr zápasu se blíží, zatím to nevypadá na nějaký zvrat.
     
    75
    Po nedovoleném zákroku ve středu hřiště zůstal na zemi ležet jeden z domácích fotbalistů, který se nakonec zvedl a bude moci pokračovat.
     
    74
    Do zakončení se dostalo i Slovácko, brankář Valeš předvedl třetí zákrok a i nějakých šestnáct minut před koncem si drží nulu.
     
    73
    Hra se přelévá ze strany na stranu, jedna útočná akce střídá druhou, Jihlava podle očekávání hrozí z rychlých brejků.
     
    72
    Domácí vybojovali jedenáctý rohový kop, poté se dostali do zakončení. Střela skončila vedle branky, Trmal nakonec zasahovat nemusel.
     
    71
    Vysočina šla znovu do rychlého brejku, na pravé straně hřiště přišel faul, následuje zajímavá standardní situace pro domácí!
     
    69
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Domácí vybojovali svůj desátý rohový kop v tomto utkání, ze kterého dokázali přidat druhý gól. Prosadil se MARIN POPOVIČ!
     
    68
    Zadáci Slovácka se stihli vrátit a odehrát do zámezí, fotbalisté Vysočiny budou vhazovat zhruba na polovině hřiště.
     
    66
    S postupem času se Slovácko dostává daleko více do hry, dá se očekávat, že hosté otevřou hru a domácí budou hrozit z rychlých kontrů.
     
    65
    Hosté teď téměř dvě minuty poblíž velkého vápna soupeře. Vybojovali dva rohové kopy během krátké chvíle, skóre se však nemění.
     
    64
    Čas běží, na míči stále Jihlava, která vypadá, že kontroluje tempo hry. Druhou branku se ji zatím přidat ze čtrnácti střeleckých pokusů nepodařilo.
     
    62
    Balón skončil až za domácí brankou, rozehrávky se ujal brankář Valeš, který volil rozehrávku svým spoluhráčům v obraně.
     
    61
    Začala nám poslední třetina tohoto utkání, ač mají domácí jasně navrch, stále vedou tím nejtěsnějším možným rozdílem a ještě určitě není rozhodnuto!
     
    60
    Další rychlý kontr hostů končí ziskem balónu od domácích fotbalistů, kteří už postupují směrem dopředu po levé straně hřiště.
     
    58
    Hra se teď poměrně dost kouskuje, domácí budou vhazovat na polovině hřiště, za malou chvíli se rozeběhne závěrečná půlhodina.
     
    57
    Hostující fotbalisté se z ojedinělé akce dostali do zakončení, brankář Valeš si připsal svůj druhý úspěšný zákrok v tomto zápase!
     
    56
    Několik drobných faulů ve středu hřiště, u míče hosté, kteří teď v posledních minutách přidali a snaží se držet balón.
     
    55
    Další akci Vysočina rozjíždí až od brankáře Valeše, domácí jsou jasně lepším týmem, Slovácko se i nadále pouze brání.
     
    53
    Hostující zadáci se bez nějakých větších problémů dokázali ubránit, zvolili dlouhý odkop na polovinu svého protivníka.
     
    52
    Devátý rohový kop teď Jihlava rozehraje z levé strany hřiště, jak s ním domácí fotbalisté naloží, vypracují si nějakou příležitost?
     
    51
    Vysočina pokračuje v tlaku, příliš se toho oproti první půli nezměnilo, zblokovaný střelecký pokus domácích, kteří zůstávají u míče.
     
    50
    Na útočný výlet se vydali i hosté, ti však o míč brzy přišli a musí se rychle vracet, za námi necelých pět minut druhého poločasu.
     
    49
    Dlouhé obléhání branky Slovácka skončilo střelou z hranice velkého vápna, brankář Trmal si připsal další důležitý zákrok!
     
    47
    Vstup do druhé půle vychází znovu domácím, kteří se usadili před pokutovým územím soupeře a snaží se něco vymyslet.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi. Jihlavští jsou jasně lepším týmem, zatím však vedou rozdílem jediné branky, vše je tak před druhou půlí otevřené. Ta začne zhruba v 11:53.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Tak přeci jen ještě jedna možnost pro Jihlavu, která bude v poslední minutě rozehrávat svůj už osmý rohový kop v zápase.
     
    44
    Jedna z posledních možností na skórování, hosté totiž vybojovali na pravé straně hřiště velmi zajímavou standardní situaci!
     
    43
    Další útočné snažení Jihlavy zastavuje praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd!
     
    42
    Závěr první půle se blíží, domácí i nadále mají jasnou převahu, druhou branku však přidat zatím nedokázali, vedou tím nejtěsnějším možným rozdílem.
     
    40
    Nepřesnosti na straně Slovácka, za malou chvíli se rozeběhne závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, odkopávat bude Valeš.
     
    39
    Tentokráte už hostující gólman zasahovat nemusel, balón skončil vedle branky. O malou chvíli později odpískán faul domácích na polovině hřiště.
     
    38
    Brankář Trmal si připisuje další zákrok, Vysočina však zůstává u balónu a i nadále pokračuje ve své útočné akci.
     
    37
    Hosté šli do rychlého kontru, celou situaci přerušil hlavní rozhodčí Slabý, který odpískal útočný faul, Jihlava ihned rozehrává.
     
    35
    Na zemi teď zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, rozhodčí přerušil hru. Vše ale bude v pořádku, už se zase pokračuje.
     
    34
    Balón skončil znovu za brankou gólmana Trmala, který následně volil dlouhý nákop na polovinu domácích fotbalistů.
     
    33
    Možná jsem to přivolal, Slovácko se dostalo do akce na pravém křídle, poté přišla přihrávka do vápna, Valeš si připisuje první zákrok!
     
    31
    Následný střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel! To byla už desátá střela Jihlavy, zatímco jejich soupeř má pouze jednu.
     
    30
    Situaci si ještě jednou zopakují. Půlhodina hry za námi, domácí budou rozehrávat už svůj sedmý roh v dosavadním průběhu.
     
    29
    Nyní do domácí zkusili po pravé straně. Nejprve vybojovali autové vhazování, o malou chvíli později také rohový kop, dnes už šestý.
     
    28
    Jihlavští se s balónem dostali až do zámezí. Trmalovi dnes rozhodně zima nebude, hostující brankář bude opět odkopávat.
     
    26
    Obrázek hry se nijak nemění, na míči v podstatě pouze domácí, kteří se snaží něco vymyslet, zatím však marně.
     
    25
    Vůbec poprvé se hosté dostali až k Valešovi a poté i ke střele. Ta se mezi tři tyče nevešla, skončila pouze vedle branky!
     
    24
    Nakonec z toho bylo zakončení zpoza velkého vápna, které skončilo vedle branky, další rozehrávka pro Slovácko.
     
    23
    Další akce po levé straně, další rohový kop pro Jihlavu, která dnes opravdu přehrává svého protivníka zatím ve všech směrech.
     
    21
    Odpískán útočný faul domácích ve velkém vápně Slovácka, rozhodčí přerušuje hru, hosté budou za malou chvíli rozehrávat.
     
    20
    Hosté se dnes ještě nedostali do zakončení, zatímco jejich soupeř už vyslal směrem na Trmala sedm střeleckých pokusů!
     
    19
    Další zakončení! Tentokráte hostující brankář zasahovat nemusel, míč skončil vedle branky, Trmal bude odkopávat.
     
    18
    Nakonec se domácí dostali ke střele, Trmal však dokázal vyrazit na rohový kop, dnes už třetí roh pro fotbalisty Jihlavy!
     
    17
    Jihlava jasně dominuje, na levé straně hřiště teď vybojovala druhý rohový kop během krátké chvíle, jak s ním naloží?
     
    15
    Domácí se s míčem dostali až do zámezí, vhazovat budou hosté, necelá čtvrthodina hry za námi, Vysočina má zatím jasně navrch.
     
    14
    Slovácko teď kombinovalo na polovině hřiště, o míč však znovu brzy přišlo a hosté se nyní musí velmi rychle vracet zpět!
     
    13
    Nejprve zblokovaná střela, následně pokus, který mířil mimo. Hosté mohou na chvíli odpočinout, Trmal bude odkopávat od branky.
     
    12
    Tlak domácích hráčů pokračuje, tentokráte se hosté osvobodili jen za cenu rohového kopu, první roh v dnešním zápase.
     
    11
    Jihlava se opět dostala do zakončení, které směřovalo do branky. Trmal si připisuje další zákrok, hosté se pouze brání!
     
    10
    Situace na hřišti se nijak nemění, u balónu i nadále hráči Vysočiny, kteří teď kombinují poblíž pokutového území svého protivníka.
     
    8
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Druhá střela mezi tři tyče už končí gólem, NIKOLAS DANÍČEK se prosadil zhruba z nějakých jedenácti metrů a otevřel skóre tohoto utkání!
     
    7
    K žádnému ohrožení domácí branky nedošlo, Vysočina se dostala do kontru, který skončil střelou, Trmal si připsal první zákrok!
     
    6
    Další faul domácích, tentokráte už blíže velkého vápna, zajímavá standardní situace pro fotbalisty Slovácka!
     
    4
    Rozhodčí přerušuje hru, píská faul na polovině hřiště, rozehrávky se ujmou hosté, na první ohrožení branky stále čekáme.
     
    3
    Slovácko se zatím téměř nedostalo k balónu, tentokráte se hostující fotbalisté osvobodili, vhazovat bude Jihlava.
     
    2
    Domácí do utkání vstoupili aktivněji, drží míč a kombinují na polovině svého soupeře, zatím se do zakončení nedostávají.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Vysočina Jihlava: Valeš – Daníček, Smejkal, Matulka, Štěpánek, Popovič, Klíma, Mara, Čáp, Nový, Beseda (C)
    Náhradníci: Duba, Zhou, Mašič, Lorenc, Vrzal, Průša, Vašíček

    1.FC Slovácko: Trmal – Janík, Hani, Tischler, Hellebrand, Skopljak, Mareš, Pospíšil (C), Vaďura, Minx, Vasiljev
    Náhradníci: Flasar, Hrabina, Horáček

    Rozhodčí: Slabý – Pelikán, Dobrovolný.
     
    Oba celky na sebe narazily už dvakrát. Nejprve se hrálo na Slovácku, zápas skončil výsledkem 3:1. Poté se hrálo v Jihlavě, opět se radoval domácí tým, tentokráte 2:0. Kdo se bude radovat nyní? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Na druhé straně 1.FC Slovácko, které je na tom o něco lépe. Hostující fotbalisté jsou třetí, mají šestadvacet bodů. Také oni už tři zápasy čekají na vítězství a také oni bodují především doma. Tabulku domácích utkání vedou, v tabulce těch venkovních jsou předposlední. Naposledy hrálo Slovácko se Zlínem, duel skončil remízou 3:3. V dosavadním soutěže hosté nasbírali sedm výher, šest porážek a pět remíz.
     
    FC Vysočina Jihlava prohrála ve všech posledních třech zápasech, v tabulce tak je až šestá, na svém kontě má jednadvacet bodů. Z posledních dvou duelech Jihlavy padlo celkově čtrnáct branek, na to jsme si už v této soutěži ale zvykli. Většinu svých bodů (14) získala Jihlava doma, venku se jí vůbec nedaří, v tabulce venkovních zápasů se nachází na úplně poslední příčce se ziskem pouhých sedmi bodů.
     
    Hezký den přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga má na programu devatenácté kolo, v rámci kterého nás mimo jiné čeká také souboj, ve kterém FC Vysočina Jihlava přivítá 1.FC Slovácko.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Štěpán Slovák

    Branky: 8. Daníček, 69. Popovič, 90. Matulka

    Karty:   82. Mara (JIH)


    FC Vysočina Jihlava: Valeš – Daníček, Smejkal (64. Lorenc), Matulka, Štěpánek, Popovič (80. Zhou), Klíma, Mara, Čáp, Nový, Beseda (C)
    Náhradníci: Duba, Zhou, Mašič, Lorenc, Vrzal, Průša, Vašíček

    1.FC Slovácko: Trmal – Janík, Hani, Tischler, Hellebrand, Skopljak (60. Hrabina), Mareš, Pospíšil (C), Vaďura, Minx (69. Flasar), Vasiljev
    Náhradníci: Flasar, Hrabina, Horáček

    Rozhodčí: Slabý – Pelikán, Dobrovolný

    Diváci: 150
    bahis siteleri