Ne – Vítkovice 3:6 (kon.) | Panthers – Jičín 7:8 (kon.) | Ostrava – Bohemians 4:2 (kon.)
konec
Ne
3:6 (0:1, 2:1, 1:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 04.03.2018, 14:00 • SH Jižní Město, Praha • ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    57:52
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Domácím se daří snížit na rozdíl tří branek. Na levé straně se dostal míček k MARTINĚ ČAPKOVÉ, která mířila přesně k levé tyči. Asistence: Iveta Hršlová.
     
    57:36
    Domácí to zkouší v šesti.
     
    57:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Před brankou zůstala nepokrytá HANA KONÍČKOVÁ, která míček napálila za záda Christiánové. Asistence: Barbora Husková.
     
    53:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To však hostující hráčky nemusí mrzet. O chvíli později se dostala k odraženému míčku JUSTYNA KRZYWAKOVÁ, která svou druhou branku v utkání zvyšuje na rozdíl tří branek. Bez asistence.
     
    47:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je tvrdý direkt pro domácí! Vítkovice odskakují na rozdíl dvou branek. Denisa Ferenčíková nejprve napálila tyč, od které se dostal míček zpět do hry. Ten si našla IVANA ŠUPÁKOVÁ, která ho ihned poslala za záda Christiánové – 2:4! Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    46:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla obrovská hrubka domácích v obraně, která bude dost možná Tigers mrzet. JUSTYNA KRZYWAKOVÁ dokázala obrat poslední bránící hráčku o míček a sama se řítila na branku. Na Christiánovou vyzrála rychlou střelou k levé tyči. Vítkovice jsou tak v momentální chvíli vítězové základní části. Bez asistence.
     
    45:33
    Vítkovice jsou na koni. Nyní se dostala do úniku jedna z hostujících hráček, která napálila levou tyč branky Tigers!
     
    Dnešní utkání sleduje 130 diváků.
     
    36:51
    Vítkovice mohly jít do vedení! V obrovské šanci nedokázala prostřelit Christiánovou Martináková, která napálila levou tyč domácí branky.
     
    35:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice vyrovnávají! Z pravé strany vypálila DENISA FERENČÍKOVÁ, která s přispěním štěstí dokázala překonat Christiánovou. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    29:28
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Kostrbatá akce Tigers končí druhým gólem. O ten se postarala nenápadnou střelou DOMINIKA KUBIŠOVÁ, která schovala míček mezi nohama bránící hráčky. Kubíčková na střelu nestačila reagovat – 2:1. Asistence: Martina Čapková.
     
    26:05
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Naopak udeřilo na druhé straně. S koncem trestu Dagmar Suré ukázala důraz na brankovišti DENISA BILLÁ, která nadvakrát překonala Kubíčkovou. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    24:03
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Dagmar Surá – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    15:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla krásná souhra hostujících hráček. "Ťukec" na jeden dotek dokázala zakončit přesnou střelou z první MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která mířila přesně k levé tyči a otevírá tak skóre dnešního utkání. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    11:09
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Michaela Šponiarová – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    02:18
    Michaela Šponiarová vystihla špatnou rozehrávku domácích a uháněla sama na Christiánovou. Hostující hráčka ovšem branku domácích v obrovské šanci přestřelila.

    Alan Šrámek


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 27. Billá (Košturiáková), 30. Kubišová (Čapková), 58. Čapková (Hyršlová) – 16. M. Šponiarová (Ferenčíková), 36. Ferenčíková (M. Šponiarová), 47. Krzywaková, 48. Šupáková (Ferenčíková), 54. Krzywaková, 58. Koníčková (Husková)


    Ne: Christiánová (Červová) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šulanová, Kleinová, Machková, Bobotová – L. Pilíková, Pisárová, Hyršlová – Steinbachová, Surá, Kubišová – Košturiáková, Čapková, Machačová – Zabavská, Polívková.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová, Ďuríková – Žurková, M. Šponiarová, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Boľová, Planková – Krzywaková, Martináková.

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 130
    bahis siteleri