Pittsburgh – Calgary 4:3 (po pr.) | Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 2:3 (po pr.)
Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 4:3 (po pr.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Ottawa Senators
Úterý 06.03.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:41 Erik KARLSSON - 2:3
     
    62:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ERIK KARLSSON se dostal do úniku, který zakončil přesně mezi betony Lehtonena, čímž tak rozhodl o vítězství Ottawy. Asistence: Bobby Ryan.
    58:52 Tyler SEGUIN - 2:2
     
    58:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se vyplatila hra v šesti bruslařích na ledě! Hamhuisovo nahození skončilo u Janmarka, který ihned nahrál TYLERU SEGUINOVI do pravého kruhu, a ten se následně trefil přesně do bližšího růžku hostující klece! Asistence: Mattias Janmark, Dan Hamhuis.
    46:36 Matt DUCHENE - 1:2
     
    46:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens získali puk ve svém obranném pásmu a ihned rozjeli protiútok, který skončil střelu MATTA DUCHENEA z levého kruhu a Lehtonenovi prošel puk u bližší tyče, tento gól bude Lehtonena hodně mrzet, protože se to dalo chytat. Asistence: Erik Karlsson.
    39:59 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    39:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens využívají svou přesilovou hru, když Stone přihrál křižně na MIKEA HOFFMANA, jemuž se s jeho pohotovou střelou podařilo překonat Lehtonena. Asistence: Mark Stone, Matt Duchene.
    04:39 Tyler SEGUIN - 1:0
     
    04:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají hned svou první přesilovou hru! Kotouč rotoval z hokejky na hokejku až nakonec skončil na levém křídle u TYLERA SEGUINA, jenž následně se svou přihrávkou hledal Benna, ale puk si do vlastní sítě srazil obránce Harper. Asistence: John Klingberg, Alexander Radulov.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Seguin (J. Klingberg, Radulov), 59. Seguin (Janmark, Hamhuis) – 40. Hoffman (Mark Stone, Duchene), 47. Duchene (E. Karlsson), 63. E. Karlsson (B. Ryan)


    Dallas Stars: Bishop (21. Lehtonen) – Methot, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Johns, Honka – Ja. Benn, Seguin, B. Ritchie – D. Shore, Janmark, Radulov – Roussel, Spezza, Pitlick – G. Smith, Dickinson, Elie.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson, Claesson, Ceci, Harpur, Chabot, Borowiecki – Hoffman, Duchene, Pääjärvi – Mark Stone, Pageau, B. Ryan – Pyatt, O'Brien, Dzingel – Gáborík, Z. Smith, Burrows.
    bahis siteleri