Košice – Banská Bystrica 4:5 (1:2 po s.n.) | Detva – Nitra 4:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
Trenčín – Žilina 5:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Úterý 06.03.2018, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Trenčín dal gól!
    Hostia stratili puk vo vlastnom pásme, dostal sa k nemu Bačík a pokúsil sa blafákom prekonať Mikoláša, ten špičkou betónu udržal puk pred čiarou, ale prvý bol pri ňom TIBOR VARGA, puk len dopravil do prázdnej brány.
    Asistencie: Patrik Bačík, Erik Smolka
     
    56:36
    Trenčín dal gól!
    Presilovku Dukla rýchlo využila, Mikula na hranici bránkovej čiary poslal spätnú prihrávku na ľavý kruh PETROVI SOJČÍKOVI, ktorý obstrelil Mikoláša.
    Asistencie: Ondrej Mikula, Branko Radivojevič
     
    38:44
    Trenčín dal gól!
    Inak dobre chytajúci Mikoláš teraz zazmätkoval za bránkou, puk mu ušiel pred prázdnu bránu, kde mal PETER SOJČÍK ľahkú úlohu.
     
    28:05
    Trenčín dal gól!
    Oslabenie hostia ubránili, ale potom si nedali pozor na Vargu, ktorý potiahol akciu do útočného pásma, prečíslenie mohol riešiť strelou z pravého kruhu, ale potom prihral pred odkrytú bránu ako na podnose MAREKOVI HECLOVI, ktorý trafil do siete.
    Asistencie: Tibor Varga, Marcel Hossa
     
    09:40
    Trenčín dal gól!
    TIBOR VARGA vystihol zlú žilinskú rozohrávku a sám sa z pravej strany rútil k bráne, dvihol hlavu, pozrel kde treba mieriť a presne trafil.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 10. Varga, 29. Hecl (Varga, Hossa), 39. Sojčík, 57. Sojčík (Mikula, Radivojevič), 59. Varga (Bačík, Smolka)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Bačík, Frühauf, Cebák, Holenda, Bohunický, Pač- Bezúch, Sojčík, Radivojevič – Hossa, Sádecký, Hecl – O.Mikula, J.Švec, T.Varga – D.Hudec, E.Smolka, Gašparovič – Deveaux
    MsHK Žilina: Mikoláš – Hatala, L.Kozák, M.Roman, Andersons, Mendrej, Juraško – Stupka, R.Hruška, Konečný – Handlovský, Holovič, Klimenta – Švihálek, Húževka, J.Jurík – Dolinajec, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Štefík, Stano – Krajčík, Šefčík
    bahis siteleri