Slovensko – Španělsko 2:8 (kon.)
konec
Slovensko
2:8 (0:5)
Španělsko
sk Úterý 06.03.2018, 16:00Reprezentace U19
     
    Úvodný prípravný duel je za nami. Lepšie ho zvládli hostia, ktorí boli počas celého zápasu lepším mužstvom. My sme sa dostávali do útoku len po ojedinelých chybách súpera. Ďakujem vám za pozornosť, dovidenia. (17:32:48)
     
    Koniec zápasu.
    39:49 Jorge PLANA - 2:8
     
    39:49
    Španielsko práve strelilo gól!
    Napokon sme ešte inkasovali. Nestačili sme sa vrátiť, čo znamenalo únik od JORGE PLANU. Ten si pekne obhodil brankára a strelou do prázdnej brány ukončuje zápas.
     
    39:04
    V poslednej minúte sme takmer inkasovali! Po dobrej kombinácií sa hostia dostali pred našu bránu a triasla sa jej konštrukcia.
     
    38:31
    Slovensko sa musí brániť, pretože náš súper otvoril kombinačnú hru na útočnej polovici. Zatiaľ prichádzajú len prihrávky po krajoch.
     
    38:04
    Španielsko chce útočiť, a to aj za cenu, že inkasuje gól. Je to pekné od nášho súpera, pretože vďaka tomu sledujeme otvorenú hru.
    36:41 Alesandro CERÚN - 2:7
     
    36:41
    Slovensko dalo gól!
    Toto bolo zrejme zle posúdené od arbitrov, ale musíme to akceptovať. Gól je prisúdený ako vlastný. Strelil si ho ALESANDRO CERÚN. Veľkú zásluhu na tom mal Koricina, ktorý strieľal prakticky do prázdnej brány.
     
    35:49
    Do konca zápasu už veľa nezostáva, ale aj napriek tomu sa ešte oba celky snažia streliť nejaký ten gól, ktorý by im mohol napraviť chuť.
     
    35:01
    Hostia sa po dlhej dobe dostali kombinačnou akciou takmer až pred našu prázdnu bránu. Finálna prihrávka nebola presná, takže budeme rozohrávať od brány.
     
    34:35
    Teraz nám jeden z rozhodcov trochu pomohol, keď mohol ísť Španiel sám na bránu, ale on zastavil jeho postup hvizdom. Tesne predtým prišiel faul nášho hráča.
     
    33:40
    Sledujeme pokojnejšiu fázu zápasu. Oba celky kombinujú prevažne medzi bránkovým územím a ani jeden z nich nemá nejak extra navrch.
     
    32:52
    Javier Gómez sa pekne individuálne uvoľnil pred našou bránou a dostal sa aj k strele. Teraz treba pochváliť nášho brankára, ktorý ideálne vybehol a zmenšil strelecký uhol.
     
    32:13
    Matúš Šlehofer tvrdo spadol na palubovku a hra musí byť prerušená. Pri páde si zrejme narazil lakeť.
    31:23 Jozef KORICINA - 1:7
     
    31:23
    Slovensko dalo gól!
    JOZEF KORICINA je našim premierovým strelcom. Jeho prízemná strela preletela krížom až k tyči. Brankár Španielska si moc zákrokov nepripísal, a tak nemôže byť v správnom tempe.
    30:42 Alberto MIRAS - 0:7
     
    30:42
    Španielsko práve strelilo gól!
    Naši futsalisti si opäť po inkasovanom góle nedali pozor a znovu inkasujú. ALBERTO MIRAS je strelcom gólu. Išlo však o zrazenú strelu. Tu náš brankár nemohol zareagovať.

    Patrik Žažo

    Branky: 32. Koricina, 37. Cerún (vla.) – 1. Cerún, 3. Cerún, 14. Gómez, 15. Cebrian, 19. Plana, 30. Valle, 31. Miras, 40. Plana


    Slovensko: Kušnír (Hanakovič) – Moravec, Pisko, Koricina, Šlehofer, Fedor, Ševčík, Kulich, Telúch, Lörinczi, Babják, Malík, Marton.
    Španělsko: Amar (Garcia) – Povill, Valle, Forga, Torres, Cerún, Perez, Luis, Plana, Gómez, Cebrian, Miras, Albizu.
    bahis siteleri