Chabarovsk – Kazaň 4:1 (kon.) | Omsk – Ufa 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:3 (po pr.)
Soči – Jokerit 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:3 (0:1, 0:2, 1:0) Stav série: 0:3
CSKA Moskva
Středa 07.03.2018, 17:30 • Lužniki Arena • Play-off KHL • Play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky Kontinentální hokejové Ligy. V tomto zápase proti sobě nastoupí Spartak Moskva a CSKA Moskva.
     
    Moskevské derby na svém ledě zahajovalo CSKA a začalo výborně. Úvodní duel série dokázalo vyhrát 6:0. Gólový účet série otevřel v 11. minutě Šulanov. CSKA diktovalo tempo hry a navyšovalo útočnou aktivitu. Ve druhé třetině se domácí prosadili dvakrát, dva góly dal Grikorenko. Ve třetí třetině přidalo další tři góly. Popugajev, Naumenkov a Šalunov upravili stav zápasu na 6:0. Brankář Sorokin pokryl všech 22 střel.

    Druhý zápas série byl na góly výrazně chudší. Jednu jedinou branku v zápase vstřelil domácí celek již v první třetině, po šesti minutách hry se prosadil Šalunov. Sorokin znovu neinkasoval, tentokrát zastavil 19 střel Spartaku.
     
    1. osmifinálový duel

    Spartak Moskva – CSKA Moskva 6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
    Branky a nahrávky:
    11. Šalunov (Nestěrov, I. Sorokin), 28. Grigorenko, 31. Grigorenko (Ničuškin), 42. Popugajev, 58. Naumenkov (Platt, Kaprizov), 60. Šalunov (Šumakov, Kaprizov)
     
    2. osmifinálový duel

    Spartak Moskva – CSKA Moskva 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
    Branky a nahrávky
    : 6. Šalunov (Kaprizov)
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Provolněv, Kalinin (C), Kulik, V. Lajunen, Bondarev, A. Osipov, V. Sorokin – Radil, Maxwell, Stoa – Chochlačov (A), Děrgačov, Leščenko – Truňov, Černych, Nikoncev (A) – Talalujev, A. Kuzněcov, V. Komarov.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič (A), Marčenko, Nestěrov, Ožiganov, Naumenkov, Pašnin – Grigorenko, Al. Popov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – K. Petrov, Andronov (C), Tělegin – Platt, Scott (A), V. Žarkov..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Hlavní sudí poprvé vhodil kotouč do středového kruhu a třetí moskevské derby v rámci play-off tak může začít. Bule vyzněla lépe pro CSKA.
     
    01:33
    Poprvé se ke kotouči dostal také domácí celek, avšak pouze jen na krátký časový úsek. Posléze soupeř vyhodil přes všechny čáry – zakázané uvolnění.
     
    02:41
    Úvodní šance zápasu! Před domácí branku si nabruslil trestuhodně volný Kaprizov, jehož zakončení trefilo pouze dobře postaveného Bespalova.
     
    03:17
    Hosté se usadili na dlouhý časový úsek v útočném pásmu a jejich pohyb dělal Spartku velké starosti. Přihrávka Grigorenka ale nenašla adresáta.
     
    05:11
    Obrovský tlak hostů pokračuje. Tentokráte od modré čáry zkoušel štěstí Kiselevič, jeho ránu ale opět zastavil zatím stoprocentní Bespalov.
     
    05:47
    Konečně jsme se dočkali střeleckého pokusu ze strany Spartaku. Leščenko si nabruslil k levému kruhu, odkud nikterak tvrdou ránou prověřil Sorokina.
     
    05:52
    Poprvé se nám oba celky dostali do rozmíšky, která byla vedena po odpískání. Aktivní Petrov a Ožiganov byli razantně odklizeni.
     
    06:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Androvov nahodil kotouč na brankáře, který ho vyrazil pouze za sebe. Tam byl jako první u kotouče Tělegin, jeho hokejka se ale už puku nedotkla. Branka tak je připsána SERGEJI ANDRONOVOVI. Asistence: Bogdan Kiselevič, Kirill Petrov.
    06:47 Sergej ANDRONOV - 0:1
     
    08:10
    Na úvodní branku dnešního utkání jsme tak nemuseli dlouho čekat. Hosté konečně dokázali využít šanci a po zásluze se dostali do vedení.
     
    09:44
    Úvodní střelec dnešního utkání se společně s Těleginem hnal do další šance, avšak tentokráte skončil kotouč ve výstroji brankáře.
     
    10:02
    Spartak je ve své defenzívě celkem zoufalý. Opět jednoduchá akce v podání soupeře málem skončila druhou brankou. Na poslední chvíli musel beton vykopnout Bespalov.
     
    11:35
    Tak pozor, hosté sice vstřelili druhou branku, ta ale nemohla být uznána kvůli pohybu hráče v brankovišti.
     
    12:54
    Kaprizov si nabruslil do útočné zóny, kde zkoušel nahodit kotouč na teč. Myšlenka to byla velice dobrá, žádný z jeho kolegů se ale puku nedotkl.
     
    14:31
    Teď už to ale zavánělo druhým gólem! Kanaďan Scott zkusil prověřit Bespalova z levé strany, kotouč se mu ale od betonu vrátil na hokejku, avšak poté trefil pouze tyč.
     
    16:01
    Stále sledujeme poměrně jednoznačnou podívanou, ve kterém mají více ze hry hosté. Avšak stále je to pouze o jednu branku.
     
    17:22
    Nejdříve to zkoušel Tělegin, který zřejmě vůbec netrefil branku. Posléze se neujalo nahození od modré čáry z hokejky Kaprizova.
     
    18:22
    Hosté zahazují jednu šanci za druhou! Tentokráte nadějný protiútok mohl střelou do odkryté brány zakončit Šumakov. Puk ale putoval kousek nad břevno.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    Hned několik hostujících hráčů se snažilo došťourat kotouč za brankovou čáru, tam se ale nacházel beton Bespalova.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Máme za sebou úvodní třetinu, která nám nabídla hodně jednoznačnou podívanou. CSKA mělo od úvodních vteřin obrovskou územní převahu a jen díky fantastickému Bespalovovi je stav pouze 0-1.
     
    Střely na bránu: 5 – 19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Lukáš Radil – 2 min., sekání).
     
    21:12
    CSKA se okamžitě po vhazování usadilo v útočném pásmu, kde vedlo zdlouhavou kombinaci. Nakonec se ke střele dostal Grigorenko, jehož prudká rána poslala kotouč až do středu hrací plochy.
     
    22:01
    Posléze si do dobré pozice nabruslil Šalunov, jehož střela příklepem skončila ve výstroji Bespalova. Přesilovka se blíží ke svému konci.
     
    22:18
    Domácí v plném počtu.
     
    23:23
    Spartak sice ubránil první oslabení a okamžitě se pustil do protiútoku. Český forvard Radil zatáhl kotouč do pásma, kde s ním nyní hraje CSKA.
     
    24:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rázem je to o dvě branky! Obrovská chyba v domácí rozehrávce putovala na hokejku Petrova, který si všiml u branky nekrytého SERGEJE ŠUMAKOVA. Druhý jmenovaný doslova vymíchal brankáře a CSKA tak vede o dvě branky.
    Asistence: Kirill Petrov.
    24:05 Sergej ŠUMAKOV - 0:2
     
    26:11
    V tuto chvíli to bude mít domácí mužstvo obrovsky složité. Favorit zápasu se totiž dostal do dvoubrankového vedení a i nadále je aktivnější.
     
    27:03
    Střely ve druhé třetině: 0-3.
     
    27:25
    To je neuvěřitelné, s jakou lehkostí se hokejisté CSKA dostávají do šancí. Před malým momentem promáchl ve stoprocentní šanci Šumakov.
     
    27:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexej Bondarev – 2 min.).
     
    28:13
    Spartak uspěl na vhazování ve svém obranném pásmu a okamžitě poslal kotouč za branku Sorokina. CSKA rozjíždí útočnou akci.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., hákování).
     
    29:13
    Šumakov si při dvojnásobné přesilové hře nabruslil mezi kruhy, odkud nastřelil rameno Bespalova. CSKA ma drtivý tlak.
     
    29:51
    Spartak je už ve čtyřech, hosté si vytvořili pouze jednu vyloženou šanci.
     
    30:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenomže hosté odskakují na rozdíl tří branek! MICHAIL GRIGORENKO táhl protiakci svého celku, kterou zakončil přesnou střelou. Bespalov sice kotouč vyrazil, ten ale opět zapadl za jeho záda. Asistence. Greg Scott, Alexej Marčenko.
    30:33 Michail GRIGORENKO - 0:3
     
    30:33
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Alexandr Truškov.
     
    31:22
    Tak uvidíme, jaký efekt bude mít střídání v domácí brance. Faktem je, že Bespalov měl obrovské množství práce. První a třetí branka ale byla velice nešťastná.
     
    32:01
    Truškov si okamžitě připsal první zásah, neboť lapačkou přikryl střelu příklepem z hokejky Popova. Vhazovat se bude v domácím obranném pásmu.
     
    33:33
    Běloruský forvard Platt měl na střelu velké množství prostoru, i přesto ale trefil rameno brankáře. Truškov posléze raději zalehl kotouč.
     
    34:44
    Druhá třetina je o poznání bohatější na nedovolené hraní. Před malým momentem se totiž do ofsajdového postavení dostali domácí hráči.
     
    35:11
    Konečně se hráči Spartaku dostali k souvislejší práci s pukem. Maxwell chtěl křižnou přihrávkou oslovit Radila, který si s těžkou nabídko neporadil.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min., vražení na hrazení).
     
    36:11
    Spartak si konečně vynutil přesilovou hru, která se mu zatím vůbec nedaří. CSKA se v poklidu brání a už se mu podařilo dvakrát vyhodit kotouč.
     
    37:40
    Hosté v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce. Aktivnější byli opět hosté, kteří vstřelili další dvě branky. Spartak je směrem dopředu i nadále bezzubý a Sorokin si stále drží čistý štít. Poslední perioda začne přibližně v 19:17.
     
    Střely celkem: 9 – 36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Hlavní sudí se postaral o první buly poslední periody. Spartak má před sebou obrovský úkol, dotahovat totiž musí hned tříbrankový deficit.
     
    41:46
    Leščenko si za bránou zkoušel odtlačit Andronova, což se mu celkem podařilo. Následná rána z první skončila na betonu Sorokina.
     
    42:22
    Domácí hráči se usadili na necelou minutu v útočné třetině, tato aktivita vedla pouze k jednomu zakončení. K puku se tak stěhuje CSKA.
     
    44:04
    Nikoncev musel počkat, až jeho kolegové opustí útočnou třetinu. Poté se nahrnul před brankáře, který nakonec tygřím skokem přikryl volný puk.
     
    45:22
    Poslední dějství je z domácí strany úplně jiné. Najednou hokejisté Spartaku hýří aktivitou a jeho dnešní soupeř se v posledních vteřinách pouze brání.
     
    46:14
    Po dalším nahození se před Sorokina strhla mela několika hokejek, avšak puk opět skončil pod stoprocentním brankářem.
     
    47:30
    Marčenko se potřeboval dostat s pukem do středního pásma, což mu s trochou štěstí vyšlo. Následovala slabé nahození za bránu Truškova.
     
    49:11
    Nesterov chtěl ještě vylepšit pozici přihrávkou na Ničuškina, která se neproháčkoval do zakončení. Spartak se o pár vteřinek později prezentoval ofsajdem.
     
    50:02
    Několik šancí domácího celku! Nejprve hodně vedle brany pálil Komarov, posléze si do velké příležitosti nabruslil Maxwell, jehož rána putovala do hrudi brankáře.
     
    50:18
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Viktor Komarov – 2 min.).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min.).
     
    51:22
    Český útočník Radil si chtěl drzým průnikem vymíchat hned dvojici protihráčů, jeho ostrý manévr ale přinutil sudího odpískat ofsajd.
     
    52:49
    Vcelku zbrklá kombinace domácích přeci jenom přinutila Sorokina k zákroku. Následně si do šance sjížděl Kalinin, ani on ale nezamířil přesně.
     
    53:55
    To jsou věci! Hosté znovu dokázali rozvlnit síť, nicméně v tomto případě není branka uznána. Sudí zřejmě uviděl těsný ofsajd.
     
    55:10
    Utkání je v posledních minutách hodně nepřesné a oba celky se tak střídají v držení kotouče. Nyní je na tahu domácí mužstvo.
     
    56:42
    Hostující Šalunov si to zkoušel namířit mezi mohutný blok protihráčů, kde logicky neměl šanci na úspěch. Truškov tak nemusel zasahovat.
     
    57:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali! Cochlačov ucítil, že má spoustu prostoru ke střele, kterou poslal fantasticky kolem klubka hráčů. Před brankou ještě jemně tečoval puk ILJA TALALUJEV, s jehož tečí už Sorokin nepočítal. Asistence: Alexander Chochlačov, Ville Lajunen.
    57:33 Ilja Talalujev (SPM) - 1:3
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:54
    Spartak to zkouší bez brankáře!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! CSKA Moskva zvládlo i třetí zápas v rámci play-off a ujímá se tak nadějného vedení v sérii 3:0. Faktem, je že hostující celek byl i v dnešním utkání výrazně aktivnější a vítězství je zcela zasloužené. Naopak Spartak začal hrát až poslední třetinu, ve které konečně propálil Sorokina.
     
    Česká stopa v zápase
    Lukáš Radil (SPM) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:00 (19:53:38)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 58. Talalujev (Chochlačov, V. Lajunen) – 7. Andronov (Kiselevič, K. Petrov), 25. Šumakov (K. Petrov), 31. Grigorenko (Scott, Marčenko)


    Spartak Moskva: Bespalov (31. Truškov) – Kalinin (C), Kolcov, Kulik, V. Lajunen, Bondarev, A. Osipov, V. Sorokin – Radil, Maxwell, Stoa – Chochlačov (A), Děrgačov, Leščenko – Truňov, Černych, Nikoncev (A) – Talalujev, A. Kuzněcov, V. Komarov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič (A), Marčenko, Nestěrov, Ožiganov, Naumenkov, Pašnin – Grigorenko, Al. Popov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – K. Petrov, Andronov (C), Tělegin – Platt, Scott (A), V. Žarkov.
    Spartak Moskva 0 4 CSKA Moskva
    #1 Neděle 04.03.2018 • 15:00
    CSKA Moskva - Spartak Moskva 6:0
    #2 Pondělí 05.03.2018 • 17:30
    CSKA Moskva - Spartak Moskva 1:0
    #3 Středa 07.03.2018 • 17:30
    Spartak Moskva - CSKA Moskva 1:3
    #4 Čtvrtek 08.03.2018 • 15:00
    Spartak Moskva - CSKA Moskva 0:1
    bahis siteleri