Havířov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Slavia 4:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.)
Třinec – Technika Brno 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Třemošná 1:7 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 2:7 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 08.03.2018, 15:00 • Ice arena, Praha-Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    51:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku v přesilovce!
    To byl fofr! Půl minutka stačila týmu z Vysočiny na to, aby se podruhé prosadil v početní převaze. Filip Dymák našel na modré MARTINA ZYCHA, který vyslal ránu. Puk se vznesl do výše a nejprve přeletěl Hnízdilovo rameno, podletěl horní tyče, aby se pak zastavil až o síťku v brance. Asistence: Filip Dymák.
     
    43:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Trochu šťastný zásah vrací Havlíčkovu Brodu dvougólové vedení. MAREK KOPIC zachytil na středu útočného pásma kotouč, který nejprve vystřelil jen do první před ním stojící překážky. Touš se k němu ale vrátil, on vyslal další projektil, který už propadl pod zvedajícím se brankářem do sítě. Bez asistence.
     
    42:08
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zkrácená přesilovka hostů skončila a domácí záhy snižují na rozdíl jediné branky! DAVID STRAKA přebral ve středním pásmu ve velkém zmatku kotouč, píchl si jej kolem beka, který mu poté marně skákal pod nohy. Z trestné lavice se vrátivší hokejista si najel před Štěpána Váchu, kterého si povodil kličkou na forehand! Bez asistence.
     
    31:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku v přesilovce!
    Výhoda jednoho muže v poli jest využita! David Cinka nejprve zachytil několik brodských pokusů. Přesně dva. Poté přišla rána od Martina Zycha, která skončila na jeho pravém betonu. Puk odražený na vrchol brankoviště dorážel MAREK KOIPIC, který nejprve trefil jen padajícího gólmana, ale následně natřikrát došťoural puk zpod ležícího muže s maskou do sítě. Asistence: Martin Zych a Dan Fiala.
     
    26:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Favorizovaný celek se dostává do těsného vedení! Michal Kerber přebral na vrcholu pravého kruhu kotouč a sjel si blíže k brance. Jeho utěšená střela skončila na betonech pozorného muže s maskou. K dorážce bleskově přispěchal FILIP DYMÁK, jenž z prostoru před brankovištěm mířil přesně! Asistence: Michal Kerber a Dan Fiala.
     
    17:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ice arena hlásí vyrovnáno. Marek Kopic udržel po souboji u mantinelu puk na své holi, zbavil se obránce a našel na středu DANA FIALU, který pohotovou střelou překonal rozhozeného Davida Cinku. Asistence: Marek Kopic.
     
    02:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení! po bravurně zvládnutém oslabení se dostal na ose útočného pásma k touši RADEK VÍTŮ, jehož utěšené rána propadla havlíčkobrodskému muži s maskou pod betony. Poslední Letňany se tak ujímají vedení. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Vítů, 43. Straka – 18. Fiala (Kopic), 27. Dymák (Kerber, Fiala), 32. Kopic (Zych, Fiala), 44. Kopic, 52. Zych (Dymák)


    HC Letci Letňany: Cinka (32. Hnízdil) – Němec, Horáček, Bucek – Vítů, Straka, Stupka, Pětník, Hlaváč, Škarda, Strnad, Burda, Tůma.
    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Král) – Endl, Zych, Řehout, Kutlvašr, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dymák, Rauš, Fiala, Prýl, Dáňa, Pártl, Vyvial.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Zuzana Svobodová, František Štěpánek
    bahis siteleri