PZ Kladno – Ústí n/L 3:8 (kon.) | Pardubice – Letňany 5:1 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 1:3 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
Vsetín – Poruba 5:0 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 6:1 (kon.)
Třinec – Warriors Brno 7:0 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 4:3 (po s.n.)
Kometa Brno – Žďár n/S 8:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
HC Sparta Praha
Sobota 10.03.2018, 14:30 • Malá hala, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    54:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je z toho gól Plzně! VÁCLAV ADAMEC kompletuje hattrick, když se probojoval od levého mantinelu až před branku, poté zakončil přesně mezi betony Sluky. Bez asistence.
     
    44:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A po chvilce je opět srovnáno. VÁCLAV ADAMEC přesně tečoval střelu od modré čáry, kterou vyslal Vajner. Už se zdálo, že Sluka puk drží ve své moci, ale ten nakonec přepadl za čáru! Asistence: Stanislav Vajner.
     
    42:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Indiáni hráli během hry čtyři na čtyři dost lehkovážně, čehož dokázal využít ANDREJ ADAMEC. Ten se jako první dostal k puku v útočném pásmu a záhy ho poslal přesně pod břevno branky Karla Čecha. Asistence: Michal Vitouch.
     
    41:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme znovu nerozhodný stav! Sparťané se nacpali před branku Plzně, kde se jako první a nejlépe zorientoval OTO THEIMER, jenž svým druhým gólem v utkání srovnal na 2:2. Asistence: Semen Zemchenkov a Matěj Kuracina.
     
    27:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z celkem nenápadné akce máme sníženo! OTO THEIMER se stává střelcem branky, dobře se zorientoval před branou Plzně, následně poslal touš za záda Čecha. Asistence: Nikita Guryevsky.
     
    21:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hra čtyři na čtyři zatím vychází lépe Plzni! V útočném pásmu se dostal k puku útočník indiánů TOMÁŠ VÁCLAVÍK, který díky přesnému zakončení zvyšuje vedení Západočechů na 2:0. Asistence: Dominik Soukup.
     
    07:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A indiáni se zničehonic dostávají do vedení! VÁCLAV ADAMEC se dostal za obranu hostujícího týmu, nakonec svůj samostatný únik zakončil precizně, povedenou kličkou do bekhendu. Asistence: Sebastián Malát.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 8. V. Adamec (Malát), 22. Václavík (Soukup), 45. V. Adamec (Vajner), 55. V. Adamec – 28. Theimer (Guryevsky), 42. Theimer (Zemchenkov, Kuracina), 43. A. Adamec (Vitouch)


    HC Plzeň 1929: Čech (Prchlík) – Páník, Hamšík (A), Pánek (C), Jiříček, De Sousa, Vajner, Malák (A) – Kaiser, Soukup, Altrichter, Marcel, V. Adamec, Václavík, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    HC Sparta Praha: Sluka (Krbeček ) – Bláha, Zemchenkov, Hamara, Ducháč, Guryevsky, Adam – Kubánek (A), A. Adamec, Potůček, Broš, Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina (C)

    Rozhodčí: Šindel – Malý, Šimán
    bahis siteleri