Jihlava – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 10:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 14.03.2018, 16:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Naše Dukla, naše v srdci je ta jediná. Tak zřejmě tato slova budou na HZS k slyšení po konci utkání. Dukla Varské porazila 6:1, když přidala ještě jednu trefu ve třetí třetině z hole Tomáše Mejzlíka. Jihlava má tak ještě o co hrát, může skončit nejlepší v této skupině, tedy třináctá. Z mé strany je to dnes vše, děkuji za pozornost a u dalších onlajnů někdy napočtenou. (18:10:28)
     
    Konec zápasu.
     
    55:02
    I druhé vyloučení přišlo na straně Varů. Trestanou osobou je Michal Hotěk kvůli vysoké holi.

    Na vyloučení: 2 – 2.
     
    52:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šestý gól domácích je na světě! Po přihrávce od Čermáka se prosadil TOMÁŠ MEJZLÍK a je jasné, že s 23 diváky se junioři rozloučí doma vítězně. Asistence: David Čermák.
     
    46:10
    V pořadí druhé vyloučení Jihlavy. Trestán je Vála za podražení.

    Na vyloučení: 2 – 1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Skončila nám druhá třetina, kde domácí plejeři neponechali nic náhodě a do karlovarské sítě nasypali další tři trefy. Druhý gól v dnešním utkání zaznamenal David Čermák, i díky němu tak vedou domácí po 40 minutách 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těžko říci, zda mají jihlavští junioři v kabině nějaké finanční postihy za jubilejní góly. Pokud ano, tak aby snad DAVID ČERMÁK do té kabiny ani nechodil. Po individuálním prosazení přidává jednak pátý gól Dukly v dnešním utkání, ale také svůj dvacátý za celou sezonu. Bez asistence
     
    29:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté dosáhli svého prvního gólu. Celkově šestý v sezoně vsítil LUKÁŠ PROCHÁZKA a Šťastný tak určitě další nulu na své konto nepřidá. Asistence: Ondřej Pajk.
     
    28:54
    Hostující trenéři se rozhodli nadále netrápit Grančarova a stahují ho ze hry. Místo něj si zachytá Adam Horák.
     
    26:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Brankostroj pokračuje! JOSHUA WALLER, který asistoval u třetího gólu, se dočkal gólu taktéž a po přihrávkách od Peschouta a Jindry přidává další trefu za záda Grančarova. Asistence: Richard Peschout, Lukáš Jindra.
     
    24:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí vedou již o tři góly. Tentokrát v tom měli prsty jiní hráči, než u předchozích dvou gólů. Po přihrávce od Wallera se prosadil LUKÁŠ JINDRA, pro tohoto útočníka je to 11. gól v sezoně. Asistence: Joshua Waller
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:01.
     
    Úvodní třetina je u konce a Dukle se ve 12. a v 17. minutě podařilo uskočit do dvoubrankového vedení. Nejprve se trefil David Čermák, poté na něj navázal obránce Ladislav Pospíchal. Jihlava má tak nakročeno ke stažení náskoku na 13. a vedoucí Třinec na jeden bod – 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:07
    První vyloučení přichází na obou stranách. Domácí Lukáš Jindra jde ven na dvě minuty za sekání, naopak za hrubost míří směr katr Jan Bečka.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    16:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obránce LADISLAV POSPÍCHAL letos nastupoval už v Prostějově nebo Pelhřimově a svůj 11. zápas za juniorku Dukly oslavuje druhou brankou v sezoně. Asistence: Tomáš Mejzlík, David Čermák.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 12. Čermák (Mejzlík, Vála), 17. Pospíchal (Mejzlík, Čermák), 25. Jindra, 27. Waller (Peschout, Jindra), 37. Čermák, 53. Mejzlík (Čermák) – 30. Procházka (Pajk)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pospíchal, Srnský, Krtek, Vála – Kadleček, Jindra, Heinrich, Donda, Mejzlík, Hrbatý, Strnad, Waller, Čermák, Peschout, Slabý.
    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Horák) – Přibyl, Pajk, Brabec, Stejskal, Kala, Vodička – Salnikov, Bečka, Karbulka, Halberštát, Janata, Hotěk, Habr, Procházka, Fečo

    Rozhodčí: Doležal – Zídek, Polák

    Diváci: 23
    thejrc.org