Česko – Japonsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
Japonsko
Čtvrtek 15.03.2018, 16:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Potřetí a naposledy zdravím hokejové fanynky a fanoušky z Roudnice nad Labem. Zatím poloviční úspěšnost má ženská reprezentace do 16 let proti Japonkám. A dneska bude chtít převážit konečnou bilanci na svou stranu!
     
    Hlavní kouč Roman Heindl dává na kempu šanci všem hráčkám, aby se ukázaly před vrcholem sezony, tedy Evropským pohárem. Každý zápas hrajou Češky na tři formace a jedna sedí.

    Po úvodním vítězství 4:3 přece jenom byla znát absence elitního útoku a ve druhém zápase děvčata prohrála 0:1 v nájezdech. Ofenzivní fáze byla až příliš nedůrazná a nepřesná. Dnes by už do hry měla jít nejsilnější možná sestava, česká reprezentace pojme třetí utkání jako generálku.
     
    Včera měly české hokejistky poprvé den bez utkání, program jim to ale nijak zásadně nezměnilo. Na celém kempu mají vždy dopoledne hodinový trénink, středeční odpoledne jen místo zápasu věnovaly nejprve přípravě u videa a následně suché přípravě s trenérkou Klárou Mazánkovou.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: J. Pejšová (Dvořáková) – D. Pejšová, Hanzlíková (A), Habartová, Horáková, Chladová, Vaněčková, Václavková – Čajanová (C), Mazancová (A), Nepokojová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Gruntová, Kalová, Bartáková. Trenér: Roman Heindl.

    Japonsko: Sasakiová (Kobajašiová) – Nomuraová (A), Tomiučiová, Cucumiová, Sakuraiová (A), Jamamotová, Šinodaová, Kosugaová – Itová, Suzukiová (C), Nagaokaová – Šimomukaiová, Sasakiová, Mijazakiová – Fieldová, Moriiová, Takimotová. Trenér: Judži Iizuka.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:33
    České hokejistky nejprve špatně rozehrály, Tereza Mazancová pak už ale vnikla do pásma a střelou přes obránkyni poprvé donutila brankářku Sasakiovou zakročit.
     
    01:41
    Elitní útok pak zůstal usazený ve třetině, ale Japonky úspěšně narušovaly jeho kombinaci a k další střele ho nepustily.
     
    01:43
    A znovu se Japonsko spokojilo s narušením české rozehrávky, pak musely Asiatky střídat.
     
    02:02
    Z neutrální zóny letěl také na Julii Pejšovou první kotouč, ale byl to opravdu jenom přátelský pozdrav.
     
    02:21
    Střela Takimotové už měla nějaké parametry, nicméně Julie Pejšová nemusela zasahovat.
     
    02:47
    Teď už ano, když se Marin Nagaoková dostala s pukem za českou obranu. Byla však ve velkém úhlu a naši gólmanku nepřekvapila.
     
    03:12
    Křižný pas byl pro Makoto Itovou moc těžký na zpracování, takže z další japonské kombinace nic nebylo a Češky už se osvobozují.
     
    03:40
    Dlouho se o puk bojovalo v rohu japonské třetiny. Potom ho vyvezla Mazancová, z nulového úhlu ovšem neměla nárok na úspěch.
     
    03:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Půlminutové sevření končí českým gólem! Elitní české komando to postupně stahovalo k brance, Adéla Hanzlíková dvakrát vystřelila od modré. Druhý pokus se před brankovištěm odrazil k NIKOL NEPOKOJOVÉ, jež prokázala velkou pohtovost a puk okamžitě dorazila ke druhé tyčce – 1:0! Asistence: Adéla Hanzlíková.
     
    04:58
    Japonky se snaží najít odpověď, zatím se hraje spíš ve středním pásmu. Lucie Gruntová zpomalila pas na Reiku Takimotovou, která tak byla vystavena ofsajdové pasti.
     
    05:35
    Třetí formace chvilku působila v útočné třetině, až Japonky poslaly kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    05:49
    Nyní už dostaly kotouč z pásma regulérně a většina hostující sestavy mohla vystřídat.
     
    06:24
    Podél zadního hrazení projížděla Sára Čajanová, když se Češkám příliš nedařila kombinace, prostě nahodila puk před branku. Tam ho obránkyně zastavila pro gólmanku Sasakiovou.
     
    06:42
    Japonky se hned po obranném buly dostaly do přečíslení a Kaho Suzukiová napálila tyč české branky!
     
    07:13
    Prvotní nápor už domácí hráčky zastavily, ale dál měly potíže. Naštěstí zakročila Patricie Škorpíková, jež zblokovala tvrdou ránu snad rukou, či čím.
     
    07:35
    O chvíli později už mohou naše děvčata dostřídat, Julie Pejšová má kotouč ve své moci.
     
    08:00
    Třetí formace se hned vydala dopředu, vybojovala kotouč u hrazení a pak přišla střela. Tu si ovšem Sasakiová pohlídala.
     
    08:13
    Z levé strany si to do brankoviště namířila Tereza Mazancová, bekhendem zakončila k první tyčce, ovšem brankářka měla betony roztažené.
     
    08:59
    Jako nepříjemný hmyz obtěžovala Sára Čajanová Japonky, vydlolovala tak puk pro Danielu Pejšovou. Její střelu gólmanka chytá.
     
    09:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, český tým vede už o dva góly a poprvé v Roudnici se prosadil někdo jiný než první formace! Patricie Škorpíková našla po otočce v pravém kruhu HANU HAASOVOU, na jejíž okamžité zakončení do prázdné brány už Sasakiová nemohla dosáhnout – 2:0! Asistence: Patricie Škorpíková.
     
    10:31
    Vzápětí po inkasované brance znovu zvyšují Japonky intenzitu a svírají český tým ve třetině. Na Pejšovou ale zatím létají jen puky z větší vzdálenosti.
     
    11:26
    Sára Čajanová si vyměnila pozici s Danielou Pejšovou, která se po levé straně nádherně prokousala dopředu. Vyhla se obránkyni, ale střelu pak brankářka vyrazila ramenem!
     
    12:21
    Perfektní hra teď nutí Japonky k pasivitě a chybám, český tým mezitím i prostřídal. Chce to nepřestat!
     
    12:45
    Po prvním útoku to prokázal i ten druhý. Před brankovištěm operovaly Kateřina Petřeková s Hanou Haasovou, druhé jmenované moc nechybělo k dorážce, ale gólmanka přece jenom měla k puku blíž.
     
    13:08
    Podruhé nám zvoní v uších tyč, a hlavně tedy Julii Pejšové. Samostatný únik zakončila do brankové konstrukce Miju Mijazakiová!
     
    13:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po ojedinělém okamžiku pokračoval český tým v náporu z posledních minut, a na světě je třetí ovoce! PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ ukázala, proč je důležité po střele nestát, nekoukat, ale jet do branky. Sasakiová totiž kotouč vyrazila před sebe, české culíčky číslo dvanáct ho dojely a bekhendem poslaly do prázdné brány – 3:0! Bez asistence.
     
    14:55
    Netvrdím, že česká rozehrávka není bez chyb, ale jestli teď někdo pod tlakem zmatkuje a nestačí, jsou to jednoznačně Japonky. Nyní je roztáčí první útok.
     
    15:49
    A Češky během své rotace i střídají. Výborně, jen to chce zakončit.
     
    16:17
    Už se Japonsko ze sevření osvobodilo, ale domácí reprezentace dál nepřestává v usilovném a účinném napadání protihráček.
     
    16:41
    Má slova potvrdila i Kateřina Petřeková, která u zadního mantinelu vybojovala puk pro Annu Kalovou. Ta musela v tísni zakončovat bekhendem, a to na Sasakiovou nestačilo.
     
    17:22
    Další chybnou japonskou rozehrávku se snaží potrestat Lucie Gruntová a spol., nakonec se soupeřky přece jenom z pásma prokousaly a střídají.
     
    17:53
    Adéla Hanzlíková na útočné modré těsně nedosáhla na japonské vyhození, a tak je z toho zakázané uvolnění.
     
    18:16
    Chybu na modré čáře vystihla Makoto Itová, která přebruslila české obránkyně. Na Julii Pejšovou se hnalo nebezpečí po dlouhé době, ale lapačkou zasáhla bezchybně.
     
    18:25
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je ale pech. Japonky tentokrát vsadily na jednoduchost a HARUNA NOMURAOVÁ nahodila kotouč od levého mantinelu před branku. Zhruba v půli cesty ho jedna z českých hokejek nešťastně tečovala tak, že Julie Pejšová už nestihla zareagovat – 3:1. Asistence: Marin Nagaokaová, Kaho Suzukiová.
     
    18:32
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Hned po vhazování ve středovém kruhu české hráčky pod tlakem chybovaly a za záda jim pronikla HINA ŠIMOMUKAIOVÁ. Zatím Japonkám v únicích chybělo štěstí, ale teď už přišlo nechytatelné zakončení k bližší tyčce. Český náskok se rázem ze dvou třetin rozplynul – 3:2! Asistence: Ami Sasakiová.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    No, co říct. České hráčky už měly Japonky rozvěšené po mantinelech, svíraly je v pásmu a dostaly se do vedení 3:0. Už je zbývalo jen dorazit. Ale pak přišly chyby a dva inkasované góly během sedmi sekund...

    Druhá třetina začne přibližně v 16:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:47
    Hra se zatím stěhuje ze strany na stranu. Za japonskou brankou se nejdřív neprosadila Daniela Pejšová, pak tam po mantinelu zajela Nikol Nepokojová, ale i tahle akce hned skončila.
     
    21:43
    Viktorie Chladová tvrdě odstavila Miju Mijazakiovou, jedna z nich japonskou rozehrávku tečovala, takže se nepíská zakázané uvolnění.
     
    22:26
    Nyní už ano, na icing poslala kotouč od vlastní modré čáry Reika Takimotová.
     
    22:57
    Další nepovedená rozehrávka a další vhazování v japonském pásmu. Teď by chtělo využít, že soupeřky dlouho nemohly vystřídat.
     
    23:23
    Kapitánka Suzikiová si snažila obhodit Adélu Hanzlíkovou, ta ale puk pod bruslemi nepustila i za cenu toho, že se při tom poroučela k ledu.
     
    23:59
    Z krátkého náporu se Češky osvobodily, ale pak přišlo japonské přečíslení dvě na jednu. Kaho Suzukiová už potřetí trefila tyčku za Julií Pejšovou, tentokrát tedy břevno!
     
    25:03
    Třetí útok účinně napadal japonskou rozehrávku, nakonec přišlo nahození před branku, kde se už už po dorážce natahovala Lucie Gruntová. Jenže Japonky jí hokejku zablokovaly a nepustily!
     
    25:48
    Kotouč vylétl na českou střídačku, hra se vrací k levici Sasakiové.
     
    26:08
    Tereza Mazancová se po pravé straně protáhla před bránu, věděla o Sáře Čajanové, ale té přece jenom k puku před prázdnou klecí chyběly ještě dva kroky.
     
    26:49
    České sestavě se nyní nezdařilo rychlé založení útoku a dopustila se zakázaného uvolnění.
     
    27:06
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se český tříbrankový náskok rozplynul definitivně. MARIN NAGAOKAOVÁ si vzpomněla na svou střeleckou fazónu z prvního zápasu, na levém kruhu teď natáhla ke střele a trefila se nesmírně přesně do růžku – 3:3. Asistence: Haruna Nomuraová.
     
    27:55
    Třetí útok vybojoval útočné buly, ještě se hráčky trochu kočkovaly u tyče, ale nic většího z toho nebylo.
     
    28:17
    Po dojížděném nahození nabrala soupeřka na vidle Terezu Mazancovou, která tvrdě spadla na led. Na střídačce je znát, že to bylo hodně nepříjemné, a musi to vydýchat.
     
    29:05
    Místo Mazancové skočila do první lajny Patricie Škorpíková a tak trochu se snažila napodobit poslední japonskou střelkyni, jenže střela nebyla tolik přesná a Sasakiová zasáhla ramenem.
     
    29:33
    Julie Pejšová přišla o hokejku, tak jí svou půjčila Kateřina Petřeková. V tu chvíli přišel nástřel a na brankovišti důrazně dorážela Mijazakiová, ale stejně důrazně jí pak Češky svalily k ledu.
     
    30:08
    Ač byla zezadu trochu tísněná, Anna Kalová vyjela z ostrého úhlu a zakončila. Sasakiová přízemní ránu chytá.
     
    30:20
    Tereza Mazancová je zpátky na ledě. Boleslavská lvice je jednou z hráček, kterou ničím nezastavíte a za každou cenu pojede až do posledního dechu.
     
    31:14
    Smrtící klička na modré čáře donutila jednu z Japonek z rozštěpu, jenže ten stejně nestačil a asijské hokejistky zastavuje ofsajd.
     
    31:57
    Po ose Haasová – Petřeková – Škorpíková se druhý útok vydal do pásma. Poslední jmenovaná, která má od minulého souboje ještě zasněžené pozadí, japonskou klec přestřelila.
     
    32:43
    Český rozruch v japonském pásmu dočasně končí. Chvíli to vypadalo, že by Bára Bartáková mohla dostat průnikovou přihrávku, ale Japonky ji stačily zablokovat.
     
    33:43
    Jednu ze situací, kterou jsme včera hráčkám ukazovali na videu, předvedla Tereza Mazancová. Střelu z jízdy přes obránkyni si ukázkově dojela, bohužel puk ale v rychlosti už podruhé netrefila.
     
    34:36
    Dál a dál domácí výběr znemožňuje Japonkám rozehrávku, víc z toho nyní aktuálně není...
     
    35:09
    ...naopak, na druhou stranu spěchala Makoto Itová. Češky ji musely zpacifikovat, aby nemohla dojet svou prvotní střelu.
     
    35:48
    Naznačení na střed a pak zakončení k bližší tyčce, takový recept zkusila Patricie Škorpíková. Ač to nebyl příliš důrazný pokus, japonskou gólmanku celkem překvapil.
     
    36:32
    Daniela Pejšová tady na začátku kempu nebyla úplně OK, ale teď prokázala svůj obrovský fyzický fond. Jako V2 se vydala do pěti hráček, prokličkovala přes ně za branku, vyjela, a donutila Sasakiovou zakročit.
     
    37:03
    Češky jsou dál aktivní. Vyhrané buly Mazancová teď napálila přímo na branku znovu Daniela Pejšová, zakrytý výhled přidělal gólmance plné ruce práce.
     
    37:48
    Hokejistky z Dálného Východu nyní vzaly zavděk individuálním průnikem a nahozením na Pejšovou, která musela kotouč podržet.
     
    38:10
    Anna Václavková zblokovala japonskou střelu a vypadalo to poměrně bolestivě, o chvíli později už se zapojila do české ofenzivy, ale ta měla krátkého trvání.
     
    39:02
    Právě Václavková nahodila puk do pásma a se spoluhráčkami střídala. Japonskou svatyni pak obkroužila Škorpíková, jen škoda, že si nevšimla najíždějící Bartákové. Vypálila mimo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Jestliže se v první třetině zdálo, že Japonkám už dochází šťáva, tak teď se ukázalo, že to není pravda. Jejich aktivnější hra nutí český tým k chybám a ve 28. minutě z toho vyplynulo vyrovnání. Domácí hráčky rázem zasáhla nervozita a ještě navíc zjistily, že je zápas bude hodně bolet. Věřme ale, že do koncovky se zvednou a skóre urvou na svou stranu.

    Třetí třetina začne přibližně v 17:23.
     
    Ještě než se pustíme do poslední třetiny, zaslouží se připomenout, že v týmu máme dvě oslavenkyně. Lucie Gruntová má narozeniny dnes, Anna Kalová zítra. Snad si nadělí vítězný dárek!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Přichází vůbec první vyloučení zápasu. Trest za hru v šesti odpyká Miju Mijazakiová (JPN).
     
    40:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a český tým přesilovku využívá hned po sedmi sekundách a je zpátky ve vedení! Roudnická GABRIELA HORÁKOVÁ se s tím na modré čáře nemazala a vystřelila na japonský růžek. Sasakiová měla zakrytý výhled, a tak nestačila zasáhnout – 4:3! Asistence: Hana Haasová.
     
    41:40
    Do dalšího zakončení se na hraně brankoviště tlačila Anna Kalová, nyní už Japonky uklidňují hru.
     
    43:06
    Češky při své útočné kombinaci střídaly. Patricie Škorpíková se pak snažila z rohu vyjet před branku a vyšťourat kotouč, ale ten vyjel ze situace pryč.
     
    44:12
    Trochu liknavosti v české hře naštěstí nevedlo k ničemu špatnému. Japonky pak dlouhým pasem ze své poloviny rozehrály nepřesně a píská se icing.
     
    44:49
    Daniela Pejšová už znovu roztáčí své torpédo. Na důrazné zakončení průniku už neměla místo, potom pomáhala útočnicím u hrazení.
     
    45:29
    Ami Fieldová doslova tlačila puk do brankoviště, její spoluhráčka naštěstí neměla přesně nastavenou hokejku a japonský útok tím zase rychle skončil.
     
    45:59
    Na druhé straně posílala puk před branku Mazancová, Nikol Nepokojové se ho nepovedlo tečovat a projel až do rohu.
     
    46:25
    Pohyblivá Tereza Mazancová rozvířila vody japonské obranné třetiny, než se vydala jako poslední hráčka z ledu na střídačku.
     
    46:58
    Na útočné modré čáře se srazily dva rozjeté vagóny jménem Haasová a Škorpíková. Obě hráčky se ale okamžitě zvedly a pokračovaly ve hře.
     
    47:32
    Hodně pěknou protisměrnou kličku nasadila Makoto Itová. I zakončení zpátky na první tyč mělo smysl, Pejšová se od ní musela odlepit, ale naštěstí šel kotouč těsně vedle.
     
    48:05
    Z pravého kruhu pak přestřelila Šimomukaiová. Japonky se teď ale chápou aktivity.
     
    48:26
    Hra je přerušena až po snaze Ami Sasakiové. Z pravého kruhu donutila Pejšovou nejen zasáhnout, ale i podržet kotouč.
     
    48:36
    Nikol Nepokojová teď ukázala, proč ovládla rychlobruslařské disciplíny na Olympiádě dětí a mládeže. Díky jejímu startu se český tým usadil v pásmu, potom přišla střela a celý první útok se snažil dorážet na brankovišti. Neúspěšně.
     
    49:29
    Po levé straně vyslala Sára Čajanová Terezu Mazancovou. Ta zase vystřelila přes obránkyni a puk si chtěla dojet, jenže tentokrát byla na tenhle manévr až příliš blízko brance.
     
    49:50
    Úprk druhé formace zastavuje odpískaný ofsajd.
     
    50:15
    Pohyblivé Japonky kroužily českým pásmem, spoluhráčky však Pejšové pomohly a žádný kotouč na ni nepustily.
     
    50:53
    Japonská gólmanka vyrazila ostrou střelu Pejšové nad sebe tak, že se kotouč obloučkem snášel k druhé tyčce. Tam ho chtěla baseballově sklepnout Anna Kalová do prázdné brány, ale bohužel ho netrefila!
     
    51:51
    Rozehrávku první formace nejdřív Japonky zblokovaly, pak už ale musely střídat, a tak nakonec český výběr do své třetiny pustily.
     
    52:27
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel ani tohle vedení český tým neudržel a pojedeme znovu od nuly... Pokus Makoto Itové domácí hráčky zblokovaly, ovšem jen tak, že kotouč na hokejku dostala KAHO SUZUKIOVÁ. Japonská kapitánka pak bleskově zakončila za lapačku Pejšové – 4:4. Asistence: Makoto Itová.
     
    53:28
    Patricie Škorpíková si hodila prudký kotouč do jízdy, jenže jí odskočil příliš daleko a český tým se vrací do obranného pásma po zakázaném uvolnění.
     
    53:50
    Teď už česká reprezentace dostala puk do útočného pásma tak, že kompletní pětice mohla vystřídat.
     
    54:17
    Jedna, druhá. Víc hráček už ale vynikající Daniela Pejšová neobalamutila a její akce skončila na vrcholu levého kruhu.
     
    55:15
    Po delší pasáži se zase Japonky vrátily k Julii Pejšové. A to tím způsobem, že Marin Nagaoková nastřelila vysoký puk, který musela naše gólmanka schovat do lapačky.
     
    55:50
    Nepřesnost teď zamezila první české formaci, aby překonala střední pásmo. Místo toho se Češky musí bránit.
     
    56:22
    Jako poslední zůstala ve hře Sára Čajanová, právě její střela Sasakiové vypadla. Japonky i tak zvládly hnedka rozehrát.
     
    57:08
    Stále sledujeme vyrovnanou hru, ve které už nikdo nemá síly nazbyt. Dobře to přes hráčku zkusila Lucie Gruntová, Sasakiová nicméně přece jenom zasáhla.
     
    58:04
    Nikdo se aktuálně nemůže probít před branku, Češky se úporně snaží dostat puk do třetiny a chvíli se tam udržet.
     
    58:44
    Daniela Pejšová zkusila svůj 118. průnik zápasu, teď už musí zase spěchat dozadu.
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to góóól!!! České hokejistky se 26 sekund před koncem třetí třetiny zase ujímají vedení a jsou kousek od výhry! Mazancová dojela puk v rohu a poslala ho na modrou čáru Gabriele Horákové. Ta vystřelila a v následném zmatku se jako první zorientovala NIKOL NEPOKOJOVÁ, která puk dorazila do branky – 5:4! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    Konec zápasu.
     
    No, to byl infarktový konec. Ale český tým to nakonec zvládl a třetí zápas s Japonskem vyhrál. Jen z toho bylo zbytečné drama, neboť domácí hokejistky přišly o vedení 3:0. Hlavně, že to dopadlo – českou hrdinkou je Nikol Nepokojová.
     
    Střely na branku:

    Česko – 41 (16, 12, 13)
    Japonsko – 20 (9, 6, 5)
     
    Ode mě to už je z Roudnice nad Labem všechno. Rád bych vám poděkoval za pozornost a panu Tomáši Dudkovi za péči o nás všechny na zdejším zimním stadionu. Nejmladší české reprezentantky v dubnu vyrazí na Evropský pohár do finského Vierumäki. Budeme jim moc držet palce.

    Mějte se krásně a v příští sezóně se s vámi snad budu na Onlajnech těšit z ženského hokeje zase na počtenou. (18:14:52)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Nepokojová (Hanzlíková), 10. Haasová (Škorpíková), 14. Škorpíková, 41. Horáková (Haasová), 60. Nepokojová (Horáková) – 19. Nomuraová (Nagaokaová, Suzukiová), 19. Šimomukaiová (Sasakiová), 28. Nagaokaová (Nomuraová), 53. Suzukiová (Itová)


    Česko: J. Pejšová (Dvořáková) – D. Pejšová, Hanzlíková (A), Habartová, Horáková, Chladová, Vaněčková, Václavková – Čajanová (C), Mazancová (A), Nepokojová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Gruntová, Kalová, Bartáková. Trenér: Roman Heindl.
    Japonsko: Sasakiová (Kobajašiová) – Nomuraová (A), Tomiučiová, Cucumiová, Sakuraiová (A), Jamamotová, Šinodaová, Kosugaová – Itová, Suzukiová (C), Nagaokaová – Šimomukaiová, Sasakiová, Mijazakiová – Fieldová, Moriiová, Takimotová. Trenér: Judži Iizuka.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová.
    bahis siteleri