Boston – Columbus 4:5 (po pr.) | Buffalo – Nashville 0:4 (kon.) | Montreal – Florida 0:2 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Arizona – Calgary 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:2 (2:0, 1:1, 4:1) Stav série: 2:0
HC Sparta Praha
Úterý 20.03.2018, 18:15 • DRFG Aréna • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Před koncem utkání hosté ještě kosmeticky upravují finální výsledek. Jaroslav Chlouba nahodil puk do třetiny. Adam Bílek přihrál kotouč FILIPU ELIÁŠOVI, který našel mezeru mezi betony Dostála. Asistence: Adam Bílek, Jaroslav Chlouba.
     
    57:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jakub Čejka založil akci u vlastní brány. Ve středním pásmu předal puk Petru Krejčímu, jenž vypálil na lapačku Hofmanna, který ránu pouze vyrazil před sebe, kde stál MATĚJ NOVÁK, ten již dokázal dorazit puk za brankovou čáru. Ani Antonín Hofmann nedokáže udržet v dnešním utkání čisté konto. Asistence: Petr Krejčí, Jakub Čejka.
     
    53:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    KAREL PLÁŠEK předvedl své rychlé ruce. Ve středním pásmu nabral rychlost, před brankářem naznačil střelu a následně objel bránu a zakončil na bližší tyč. Povedená individuální akci. Bez asistence.
     
    48:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno z další rychlé akci přidává pátou branku. Vojtěch Střondala se dostal s pukem do útočné třetiny, nahodil puk na bránu. Ten se odrazil k volnému MATĚJI SVOBODOVI, který k radosti fanoušků rozvlnil síť za zády Wolfa. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    40:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde v úvodu třetí části do tříbrankového vedení. Od modré čáry přilétl puk do brankoviště, kde byla skrumáž těl. Nakonec se Michalu Furchovi povedlo dostat puk na JANA SÜSSE, jenž dokázal překonat Wolfa. Asistence: Michal Furch.
     
    34:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se vrhlo do útoku, přišlo nahození od Luboše Horkého před bránu, puk prošel mezi výstrojí Wolfa. Kotouč se kutálel kolem čáry. Brňané se již radovali z branky. Rozhodčí si však nebyl jist a poradil se s rozhodčím za bránou. Po diskuzi je branka uznána. Za střelce je označen JAN SÜSS, který se zřejmě dotkl kotouče jako poslední. Asistence: Luboš Horký, Tomáš Havránek.
     
    32:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se prosazuje poprvé ve čtvrtfinálové sérii. Domácí obránce ztratil puk ve vlastním pásmu. Puku se ujal Mrkvička, který se snažil přihrát před bránu. Puk byl zablokován do vzduchu. Ještě ve vzduchu jej dokázal zasáhnout Procházka a puk se ocitl v brankovišti. Nejblíže kotouče byl VOJTĚCH KOMÁREK, jenž tak snižuje stav utkání. Asistence: Tobiáš Mrkvička, Ondřej Procházka.
     
    19:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dává gól těsně před koncem třetiny a ve vlastním oslabení. Sparťanský obránce udělal před vlastní brankou velkou minelu. Nabídl puk Vojtěchu Střondalovi, jenž předal ještě na TOMÁŠE HAVRÁNKA, který vykoupal hostujícího brankáře a poslal puk za jeho záda. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    06:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde před polovinou první třetiny do vedení. Jakub Čejka si vybruslil na pravý kruh a vypálil přízemní ránu. Tu Wolf pouze betonem vyrazil před MATĚJE NOVÁKA, jenž dokázal uklidit puk za bezmocného brankáře. Asistence: Jakub Čejka, Aleš Trnka.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 7. Novák (Čejka, Trnka), 20. Havránek (Střondala), 35. Süss (Horký, Havránek), 41. Süss (Furch), 49. Svoboda (Střondala), 54. Plášek, 58. Novák (Krejčí, Čejka) – 33. Komárek (Mrkvička, Procházka), 60. Eliáš (Bílek, Chlouba)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka "A", Slabý, Furch, Kučera, Rafaj, Jeřábek, Mikyska – Novák, Süss, Svoboda, Gajarský, Střondala, Čejka "C", Horký, Mlynář, Ferda, Kratochvíl, Krejčí, Plášek, Havránek.
    HC Sparta Praha: Wolf (54. Hofmann) – Jandus M., Janda, Mrkvička, Sedliský, Eliáš "A", Jeřábek – Komárek, Jandus T., Schwamberger, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Pejchal, Chlouba, Pšenička, Dubský, Wojnar.

    Rozhodčí: Jiří Kašík – Jiří Gebauer, Karel Lukš
    Kometa Brno 3 0 Sparta
    #1 Pondělí 19.03.2018 • 18:15
    Kometa Brno - Sparta 2:0
    #2 Úterý 20.03.2018 • 18:15
    Kometa Brno - Sparta 7:2
    #3 Čtvrtek 22.03.2018 • 15:30
    Sparta - Kometa Brno 1:4
    bahis siteleri