Košice – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Poprad – Trenčín 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (1:1, 1:1, 1:3) Stav série: 0:3
HK DUKLA Trenčín
sk Středa 21.03.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Trenčín dal gól!
    Powerplay domácim nepomohla. O osude stretnutia je rozhodnuté! Bohunický vyhodil puk von z obranného pásma, BRANKO RADIVOJEVIČ si ho spracoval v strednom pásme a poslal ho okamžite do prázdnej bránky.
    Asistencia: Lukáš Bohunický.
     
    58:18
    Domáci tréner Marcel Ozimák si berie oddychový čas!
     
    54:59
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú kontaktný gól a sú späť v hre! Mlynarovič vybojoval puk pri zadnom mantineli, otočil sa smerom do hry a perfektnou prihrávkou medzi kruhy našiel LUKÁŠA HVILU, ktorý strelou z prvej prekonal Valenta!
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    54:22
    Trenčín dal gól!
    Dukla odskakuje Popradu na dva góly! Buc absolútne naslepo prihrával v strednom pásme, prihral na hokejku BORISA SÁDECKÉHO, ktorý prihral Heclovi na pravý kruh, ktorý prihrával pred bránku a Sádecký iba jeho prihrávku dorazil za Ivanovov chrbát!
    Asistencia: Marek Hecl.
     
    49:09
    Útočný faul na domácej strane. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou si sadne Andreas Štrauch.
     
    45:57
    Holenda výbornou prihrávkou medzi kruhy našiel Petra Sojčíka, ktorý vystrelil z prvej a Ivanov si vôbec nebol istý, či puk má v moci. Potom tam vznikla veľká skrumáž, ale hra bola napokon prerušená.
     
    44:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva do vedenia v zápase opäť. Holenda vybojoval puk pri mantineli v pásme, zmocnil sa ho potom Hecl, ktorý vymyslel perfektnú prihrávku pred bránku LUKÁŠOVI BOHUNICKÉMU, ktorý bol pred bránkou absolútne osamotený a Ivanova prekonal prudkou strelou.
    Asistencie: Marek Hecl, Matúš Holenda.
     
    33:41
    Poprad získava presilovku. Patrik Bačik dostáva dve minúty za držanie.
     
    32:04
    Juraj Bezúch šikovnými kľučkami vyzvŕtal popradských hráčov a dostal sa až tesne pred bránku! Následne strelou švihom trafil ľavú žrď!
     
    29:10
    Poprad dal gól!
    Vidíme veľmi pestré dianie. Poprad prináša rýchlu odpoveď. McDowell krížnou prihrávkou z ľavej strany našiel na pravom kruhu DÁVIDA BONDRU, ktorý najprv strieľal, Valent vyrazil a následne puk šiel za bránkovú čiaru. Bondra to skúsil z ostrého uhla spoza bránkovej čiary, ideálne nastrelil Valenta, od ktorého sa puk odrazil do bránky a je vyrovnané.
    Asistencia: James McDowell.
     
    28:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva do vedenia v stretnutí! PETER SOJČÍK získal puk v strednom pásme, vnikol do útočnej tretiny, prenechal Bezúchovi, ktorý Sojčíkovi vrátil pred bránku. Jeho následná strela prenikla popri pravej žrdi. Gól ešte musel byť odobrený videorozhodcom, keďže Ivanov si v čase gólu posunul bránku.
    Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    24:22
    Dukla ešte udržala pásmo a vytvorila si ďalšie výborné príležitosti. Cebák priťukol pred bránku Olveckému, ktorý strieľal z tesnej blízkosti, no Ivanov podržal svoj tím.
     
    19:35
    Trenčín dal gól!
    Dukla vcelku rýchlo prináša odpoveď na gól Popradu! Popradčania mierne zaváhali a zle striedali, hostia presunuli hru na ľavú stranu. Hudec prihral na kruh TOMÁŠOVI STAROSTOVI, ktorý sa pretlačil pred bránku a popri Ivanovovej vyrážačke skóroval!
    Asistencia: Denis Hudec.
     
    18:40
    Na opačnej strane však aj príležitosť pre Trenčín. Holenda vymyslel výbornú prihrávku na Radivojeviča pred bránku, no ten už úspešne zakončiť nedokázal.
     
    17:46
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa prvýkrát v sérii ujímajú vedenia v zápase! Patrik Svitana potiahol prečíslenia po pravom krídle a z kruhu perfektne naservíroval pred bránku SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorý z prvej zakončil do prázdnej bránky.
    Asistencie: Patrik Svitana, James McDowell.
     
    12:44
    Valent bol zasiahnutý do masky po Bucovej strele, následne Fabian mal ešte obrovskú šancu, no už to bolo po odpískaní.
     
    11:36
    Poprad získava presilovku. Denis Hudec dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou a takisto po dve minúty dostávajú za hrubosť Hvila a Holenda.
     
    08:50
    Vylučuje sa opäť. Za domácich si na dve minúty za hákovanie sadne Samuel Mlynarovič.
     
    06:39
    Následne sa však sily na ľade vyrovnávajú po zbytočnom útočnom faule. Juraj Bezúch dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    05:31
    Trenčín získava presilovú hru. Lukáš Vartovník dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    04:37
    Švec zrazil McDowella v útočnom pásme a podarilo sa mu získať pre svoj tím pásmo. Olveckému sa následne ideálne ukázal medzi kruhmi Varga, ktorý strieľal švihom, no namieril to iba priamo do stredu bránky. Ivanov nemal problém zakročiť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 18. Mlynarovič (Svitana, McDowell), 30. Bondra (McDowell), 55. Hvila (Mlynarovič, Svitana) – 20. Starosta (Hudec), 29. Sojčík (Bezúch), 45. Bohunický (Hecl, Holenda), 55. Sádecký (Hecl), 60. Radivojevič (Bohunický)


    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Fabian, Petran, König, Brejčák, Česánek, McDowell, Davydov, Dinda – Paločko, Heizer, Buc – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Paločko ml., Abdul – Vartovník, Ježek, Hvila
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, Romančík, Deveaux – Radivojevič, Sojčík, Bezúch – Hecl, Sádecký, Hossa – Varga, Ölvecký, Švec – Gašparovič, Dlouhý, D. Hudec

    Rozhodčí: Novák, Lauff – Bogdaň, Gavalier
    Poprad 0 4 Trenčín
    #1 Sobota 17.03.2018 • 18:00
    Trenčín - Poprad 1:0
    #2 Neděle 18.03.2018 • 18:00
    Trenčín - Poprad 3:1
    #3 Středa 21.03.2018 • 18:00
    Poprad - Trenčín 3:5
    #4 Čtvrtek 22.03.2018 • 18:00
    Poprad - Trenčín 2:3
    bahis siteleri