Srbsko – Česko 2:0 (kon.)
konec
Srbsko
2:0 (2:0)
Česko
Středa 21.03.2018, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 483 míst) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 17 let • Skupina 1
     
    Utkání se nakonec ve druhém poločasu nikam výsledkově nepřesunulo, když se Češi nedokázali popasovat s defenzívou Srbů ani v jednom případě. Olomoucký stadion tak nakonec viděl výhru Srbů, kteří si v této kvalifikaci vypracovávají velmi dobrou vstupní pozici. Čechy naopak čeká ještě pořádná šichta, v sobotu je navíc čeká silné Španělsko. Z mrazivé Olomouce je to ode mě vše, přeji hezký zbytek večera. (18:42:22)
     
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.
     
    80+4
    Konec zápasu.
     
    80+3
    Češi sice tlačí na soupeřovu obranu, i nadále to však je bezvýsledný boj. Srbové se s celou jedenáctkou zatáhli až až na vápno a prakticky nepropouští žádnou nahrávku. Domácí se tak musí pořádně soustředit na přesnost.
     
    80+2
    Srbská strana naposledy střídá, místo Bojana Balaže se na hřiště dostává Djordje Jovanovič.
     
    80+1
    Gabriel se pokoušel rozhýbat hru ve vápně Srbů, jenomže nakonec narazil na odpor Saviče. Srbové nakonec raději balón odpalují do zámezí.
     
    80
    Rozhodčí nastavuje 4 minuty nad standardní hrací čas!
     
    79
    Přeci jen je tady přerušení na konci poločasu,ve vápně totiž zůstal zřejmě zraněn Balaž. Na hřiště tak míří srbští zdravotníci.
     
    78
    Domácí tým se dožadoval penalty po dvou hraničních zákrocích ve vápně, bulharský sudí ale faul ani na Gabriela, ani na Kodýtka neviděl. Hra tak nakonec může pokračovat bez přerušení.
     
    77
    Srbové měli k dispozici další přímý kop, který se pokusil Savič provést co nejpřímočařeji. Markovič byl však na nastalou situaci připraven, vysoký centr tak míří přímo do jeho rukou.
     
    76
    Srbové se po dlouhé době poprvé drží v olomouckém vápnu, čímž drží Bejblův výběr pod tlakem. Češi se sice i nadále snaží, jenomže v takovéto situaci je možnost vyrovnání v rovině snů.
     
    75
    Domácí mančaft naposledy střídá, na pozici Nicolase Pennera tak přichází Jan Holzer.
     
    74
    Savič se dlouho rozmýšlel co udělat s míčem, avšak nakonec podlehl tlaku soupeřů. Jeho rána z úhlu tak mířila přímo do rukou Markoviče, Češi se mohou v zadních řadách zkonsolidovat.
     
    73
    Halász se snažil prohodit míč směrem k brance, jenomže Kosek jeho nahrávku nestačil chytit. Míč tak proskákal až do zámezí.
     
    72
    Hosté se dostávají také ke druhé střídání, Borislava Burmaze vystřídal Goran Lončar.
     
    Dnešní utkání sleduje 412 diváků.
     
    70
    Krobot ta dlouho kličkoval před srbskou branku, až mu Balaž sebral čistě míč. Česká šance tak končí dost neúspěšně, míč si Srbové dokázali odehrát do autu.
    69. Žambůrek mohl snížit.
     
    69
    Žambůrek nebyl daleko od gólu! Po hezké patičce Pennera se zkoušel prezentovat střelou k tyči, Slavkovič byl ale nakonec připraven. Domácí hráči se nakonec dostanou alespoň k rohu.
     
    68
    Firbacher si zkusil střihnout souboj s Erakovičem, jenomže nakonec vůbec neuspěl. Češi i přesto zůstávají i nadále v držení míče, jejich tlak periodicky roste.
     
    67
    Savič se pokusil napodobit svůj výkon z první půle, jenomže rána mu vůbec nevyšla. Míč tak padá diagonálně hodně daleko od české branky a Markoviče.
     
    66
    Bojan Balaž (SRB) v této chvíli dostává žlutou kartu za faul na unikajícího Pennera.
     
    65
    Burmaz ukazuje parádní fyzický fond, když pořádně prohnal rozehrávajícího Koska. Češi se znovu musí kvůli tlaku zbavit míče.
     
    64
    Domácí výrazně soupeře tlačí a drží jej v šachu, i nadále se ale nedokážou popasovat s rychlejším pohybem srbských bek. V této chvíli se tak znovu balón dostal ke kopačkám Slavkoviče.
     
    63
    Česká reprezentace sice měla k dispozici rohový kop, všechny pokusy o ohrožení branky jsou však nic platné. Sudí celou akci přerušují kvůli útočnému faulu.
     
    62
    Až tentokrát to domácímu výběru poprvé výrazněji vyšlo a Srbové jsou v této chvilce pod výrazným tlakem. I nadále však platí, že v obraně jsou pozorní, nahrávku Gabriela tak Mitrovič ztečoval do zámezí.
     
    61
    Češi se prozatím v kombinaci celkem trápí, ani tentokrát tak nenašli vhodnou cestu do vápna. Krobot je jen faulován na půlící čáře.
     
    60
    Halász vytáhl své ofenzivní schopnosti v pravou chvíli, když se snažil o obejití Mitroviče. Nakonec však daleko přeci jen nedošel, vrátit na svou pozici se stačil Balaž, který balón pro jistotu odpaluje.
     
    59
    Vidosavljevič se snažil hledat ve vápně nabíhajícího Čoriče, nakonec se ale trefil jen do vysunutého Hasaly. Česká obrana si tak s aktuální situací poradila, domácí tak budou rozehrávat od Markoviče.
     
    58
    I srbská strana poprvé v utkání střídá, na pozici Bogdana Jočiče se tak podívá Njegoš Kupusovič.
     
    57
    Krobot se pokoušel vybídnout někoho ze svých spoluhráčů v útoku, avšak finální nahrávka mu nakonec nevyšla, Do zadních pozice se dokázal fantasticky vrátit Balaž, který míč ztečoval.
     
    56
    Domácím fotbalistům se však přímý kop nijak zvlášť nevydařil. Sám Penner sice svůj centr směřoval přímo do houště těl ve vápně, nakonec se ale žádná hlavička neujala. Balón se dokutálel až ke Gabrielovi.
     
    55
    Domácí výběr nyní dostane k dispozici standardní situaci z pravé strany, na vině je celkem viditelný faul Erakoviče na unikajícího Pennera.
     
    54
    Vidosavljevič byl v ofenzivní fázi své hry až příliš rychlý a aktivní, pomezní sudí jej tak si správně nachází v ofsajdovém postavení.
     
    53
    Krobot byl v souboji s Mitrovičem až příliš důrazný, což srbského hráče nakonec donutilo k pádu na trávník. Český hráč nakonec vyvázne i bez karetního trestu.
     
    52
    Roh českého výběru sice vypadal ze začátku nadějně, jeho konečné řešení ovšem už postrádalo přesnost. Krobot totiž zpoza vápna branku vysoko přestřeluje.
     
    51
    Kosek byl tlakem Vidosavljeviče, nakonec však už s nastalou situací ale dokázal celkem dobře operovat. Srbové však po odkopu dostávají míč celkem bez většího nasazení.
     
    50
    Domácí mančaft podruhé v utkání střídá, Matěje Radostu tak nahrazuje Matyáš Kodýtek.
     
    49
    Česká levá strana obrany byla pod obrovským presem soupeře, Kosek se Žambůrkem nicméně nakonec celou situaci i obtížemi zvládly. Nadějný český kontr ale přeci jen končí už záhy.
     
    48
    Žambůrek se snažil využít potenciály Pennerovy nahrávky, avšak jít do dvou hráčů bylo až příliš velké sousto. Češi se tak musí znovu srovnat v zadních řadách, Mitrovič s Iličem už pádili vpřed.
     
    47
    U postranní čáry zůstal ležet Mitrovič, nicméně nakonec to až tak vážné zranění asi nebude. Po krátkém pobytu mimo hřiště se už vrací znovu do hry.
     
    46
    Firbacher zkusil nabídnout pas přímo na nohu Radosty, když Srbové zaváhali v obranném pokrytí nabíhajících. Nakonec však celá akce končí neúspěchem, u míče byl první Slavkovič.
     
    45
    Vysoké napadání Beliče přivodilo Halászovi pořádné starosti s rozehrávkou, nakonec tak český hráč musel míč dokonce pouze ledabyle odpálit přes půlku. Srbové se nohou výrazněji zkonsolidovat.
     
    44
    Češi se snažili znovu najít jakoukoliv skulinku ve srbské defenzívě, jenomže to je na pravé straně, kde vládnou Radmanovac s Beličem prakticky nemožné. Balón tak míří zpátky dozadu,
     
    43
    Vít se pokusil na půlce zastavit Iliče, jenomže nakonec se nevyhnul faulu. Bulharský rozhodčí tak domácímu hráči důrazně domlouvá.
     
    42
    Domácím se prozatím nijak nedaří projít přes obranný val Srbů, což je prakticky jen znovu opakování situace z první půlky. Novic Halász tak tentokrát mířil je do nohou Saviče.
     
    41
    Český kouč Radek Bejbl sáhl během poločasu k jedné změně v sestavě, místo Romana Zálešáka se na hřišti objeví Jan Halász.
     
    41
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nakonec nejvíce ukázal na srbské přednosti, kterou je rychlá orientace před vápnem a fantastičtí koncoví hráči. Domácí fotbalisté se naopak dostali jen k velmi málo gólovkám, na všech je však vidět enormní snaha, prozatím Čechům ale schází přesnost. Rozhodnutí ale padne až ve druhé půli, pokračujeme v cca 17:55.
     
    40+1
    První poločas skončil.
     
    40+1
    Belič se dostával k palbě, jenomže na svém místě stál Gabriel. Domácím se tak podařilo celou akci tečováním uklidnit. Markovič stál na svém místě. Srbům tak nakonec tutovka nevychází.
     
    40
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu nad standardní hrací čas!
     
    40
    Vidoslavljevič pořádně zlobil v zadních řadách Zálešáka, avšak nakonec si zmíněný bek ve spolupráci s Gabrielem. Česká reprezentace se může dostat do ofenzivní fáze své hry.
     
    39
    Radosta pokoušel hru na vápně Srbů rozvířit, jenomže průnikovka mu vůbec nevyšla. Připravený Jočič si jí dokázal pohlídat, čímž celou českou akci utnul.
     
    38
    Vidosavljevič byl nachytán v ofsajdu, domácí se dostávají znovu k míči.
     
    37
    I Češi si připisují gólovku! Krobot stál na puntíku úplně sám a mohl relativně bez časové tísně hlavičkovat, jenže nakonec neuspěl. Jeho trknutí do balónu letělo těsně nad břevno!
     
    36
    Krobot se poprvé jako útočník výrazněji v zápase ukázal, avšak pas na hruď nedokázal zpracovat. K balónu se tak dostává skála jménem Erakovič.
    35. SAVIČ - 2:0
     
    35
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je zatím utkání jednoho muže! DRAGOLJUB SAVIČ znovu ukázal, že střelba mu není vůbec cizí a po rychlém zpracování na hranici vápna se dokázal stát autorem druhé srbské branky. Markovič na ránu letící k zadní tyči těsně nedosáhl.
     
    34
    Češi se snaží postupně rozložit srbskou defenzívu, avšak prozatím se nijak zvlášť nedaří. Soupeř si na domácí mladíky připravil vysoký obranný blok bez větších skulinek.
     
    33
    A znovu Penner! Tento záložník prozatím nejvíce drží české naděje nad vodou, jenomže i před chvíli znovu neuspěl. Balaž s Beličem jej rychle zablokovali.
     
    32
    Penner se snažil strhnout soustředění srbské obrany na sebe a následně si odskočit, nakonec se však jeho řešení nesetkalo s úspěchem. Hráč pod smlouvou Juventusu pálil o několik metrů vedle branky.
     
    31
    Mitrovič se nyní nijak nerozmýšlel a před Krobotem raději odkopl balón do zámezí, Češi se tentokrát mohou usadit na soupeřově půlce, budou navíc vhazovat.
     
    30
    Gabriel musel na poslední chvíli dosprintovat do vápna, kam už mířil další pas Balaže. Akce Srbů ale končí neúspěchem, český kapitán ránu svého soupeře ztečoval do rukavic Markoviče.
     
    29
    Kombinační krize českých reprezentantů stále ještě nemá konce, neboť i tento útok skončil mimo kopačky Čechů. Hlavně Ilič s Beličem nyní předvádějí na středu hřiště fantastickou práci.
     
    28
    I sám Panner nyní nedokázal rozpohybovat spoluhráče, neboť Belič jen jenom jednoduše zablokoval. Češi si přeci jenom mohou vhodit aut.
     
    27
    Český celek nyní prožívá lehčí herní krizi, když se prakticky nedokáže dostat přes polovinu hřiště. Srbové jsou jako na koni a nedělají prakticky chyby.
    26. SAVIČ - 1:0
     
    26
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    A je tady první branka! Fantastická diagonála Vidosavljeviče dokázala českou defenzívu dostatečně rozložit, že už stál DRAGOLJUB SAVIČ ve vápně skoro sám. Pokus o Markoviče o zákrok pak byla nakonec neúspěšný, míč se totiž trefil přímo do šibenice.
     
    25
    Srbové jsou momentálně ve velkém tlaku, který postupně vrcholí. Tentokrát však autové vhazování Saviče končí jen u nohou Markoviče. Hostující celek se nedokázal s obrannou hrou Čechů popasovat.
    24. Burmazov nedokázal zasunout balón.
     
    24
    Markovič znovu celkem neočekávaně zazmatkoval, když poslal svou nahrávku z vápna přímo k Burzmazovi. Zmíněný hráč však tohoto kiksu nakonec nevyužívá, v pádu minul prázdnou branku!
     
    23
    Oba soupeři se nyní nedokážou na delší dobu udržet u míče, čímž se hra dost přelévá ze strany na stranu. pro oko fanouška to tak není zrovna lahodící stav.
     
    22
    Srbové se hnali do rychlého brejku, jenže česká chyba nakonec nebyla nijak potrestána. Balkánský tým si vůbec nerozuměl ve finální fázi jejich akce.
     
    21
    I Srbové se dostávají do menšího tlaku. Vidosavljevič po rychlém průniku přes osu hřiště okamžitě bez přípravy pálil směrem na českou branku, Gabriel ale jeho ránu nakonec ztečoval. Markovič tak s menšími problémy nakonec míč chytá
     
    20
    Ve vápně se po standardce dostal balón na hruď Erakoviče, ale pod tlakem bránících beků se nakonec plánovaná střela nepodařilo. Těsně u něj už stál jistý Gabriel, který nakonec celou situaci řeší odkopem přes půl.
     
    19
    Savič rozjížděl srbskou akci, ale průnikový pas mu nakonec vůbec nevyšel. I tentokrát byl v akci brankář, Markovič byl totiž i tentokráte dostatečně pozorný a bystrý.
     
    18
    Kosek se znovu snažil rozvířit české útočné řady, nicméně i tentokrát to byl pokus nepovedený. Velmi očekávaná přihrávka nakonec nikoho ze spoluhráčů nenalezla, sám Slavkovič si pak pro ni přispěchal.
     
    17
    Iniciativu převzal Kosek, jenomže agilní Balaž byl pro něj až příliš velkým soustem. Hosté se tak i tentokráte se štěstím ubránili, srbský bek nechal díky parádní hře tělem doskákat balón do zámezí.
     
    16
    Domácí roh se nakonec nezapíše k těm významnějším, neboť Penner svůj centr poslal jen do území nikoho. Srbové se i tentokrát díky zónové obraně bez sebemenších potíží ubránili.
     
    15
    Po Radostově vysokém napadání se dostali k balónu i hráči české reprezentace. Následný centr na Źambůrka sice nakonec vyšel, posledně zmíněný ale už nedokázal najít dalším volejem nikoho ze spoluhráčů. Slavkovič tak ve vápně kraluje.
     
    14
    Ilič se dostal ke střelbě z velké vzdálenosti, avšak tento pokus se nezapíše mezi úspěšné. Míč letěl vysoko nad českou branku.
     
    13
    Jočič se dostával za obrannou linii domácích, jenže tlak soupeřových beků nakonec nedokázal ustát. Po jeho nezaviněném pádu se tak balón dostal k Markovičovi, mladí Češi mají k dispozici rozehrávku.
     
    12
    Avšak hostující mančaft nakonec nijak neuspěl. Radanovac svůj centr od praporku poslal jen do připravené hlavy Koska. Češi se pro tentokrát ubránili.
     
    11
    Markovič v brance pořádně zazmatkoval, Srbové se dostanou zadarmo po nepřesné nahrávce k rohovému kopu!
     
    10
    Češi nyní celkem účelně dokáží eliminovat soupeřovu rozehrávku, což se nakonec vyvinulo až k zajímavé šanci. Vít sice napoprvé napálil střelu jen do zad Pannera, nakonec však míč alespoň dostal k pohotovému Slavkovičovi.
    9. Velká šance Srbska.
     
    9
    Markovič si zapisuje první velký zákrok! Slávistický brankář dokázal uhasit fatál české obrany, když se balón dostal zadarmo k Savičovi. Zmíněný Srb ale střelu napálil jen do svého protivníka v bráně na hranici vápna.
     
    8
    A znovu kapitán Gabriel! Tentokrát přes zkoušel pádit Burmaz a rychle nacentrovat do vápna, nicméně domácí tahoun tomuto stavu ani nedovolil k rozvití. Pas se nakonec naposledy dotkl hostující hráče.
     
    7
    Gabriel hned nadvakrát ukázal své kvality, neboť Iliče ani jednou nepustil přes svou obrannou zónu. Srbové tak dostávají k dispozici autové vhazování na polovině hřiště.
     
    6
    Domácí jsou prozatím v kombinaci dost rozhození, což se projevuje zejména na kvalitě ofenzivních akcích. Srbům stačí bez větších potíží držet blok na půlící čáře a vyčkávat.
     
    5
    Také Češi se poprvé více ukázali před diváky, když se dostal ke střelbě Radosta. Právě jemu ale střela moc nevyšla, po dlouhém přemýšlení jí nakonec stačil tečovat Erakovič.
     
    4
    Srbové si zapisují první šanci utkání! Balón se po rychlém brejku Saviče dostal až na kopačky Vidosavljeviče, avšak kapitán hostí byl lehce nepřesný. Jeho rána mířila těsně nad branku!
     
    3
    Penner poprvé ukázal, proč si jej do svých řad vybral italský Juventus, když srbské protivníky dokázal bez problémů přesprintovat. Následné finální řešení však už bylo chybné, mladý domácí záložník balón plnou silou napálil do Radmanovce.
     
    2
    Český roh nakonec moc nebezpečí nepřinesl, neboť Žambůrek pouze nakopl míč do rukou Slavkoviče. Srbové mohou kombinovat od zadních řad.
     
    1
    Jako první se dostává k míči česká reprezentace, která se hned od začátku snaží o pozornou a přesnou rozehrávku. Její vysoké napadání však tentokrát nepřináší své ovoce. Savič dokázal pro jistotu balón odkopnout do zámezí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již míří na hrací plochu, na řadě jsou státní hymny obou států.
     
    Aktéři utkání již míří po rozcvičce do kabin, začínáme za necelou čtvrthodinu.
     
    Úvodní sestavy:

    Srbsko: Slavkovič – Radmanovac, Balaž, Erakovič, Mitrovič – Belič, Ilič – Vidoslavljevič (C), Jočič, Savič – Burmaz
    Náhradníci: Krstovič – Stajič, Stanojlovič, Kovač, Lončar, Jovanovič, Savič, Kupusovič, Zukič

    Česko: Markovič – Zálešák, Gabriel (C), Hasala, Kosek – Vít – Radosta, Penner, Žambůrek – Firbacher, Krobot
    Náhradníci: Benada – Kubáň, Holzer, Halász, Zeronik, Kulig, Vrba, Kodýtek, Žilák

    Rozhodčí: Činkov – Džuganski (oba Bulharsko), Gundersen (Norsko).
     
    Rozhodčím tohoto utkání je Bulhar Volen Činkov, na čarách pak budou působit jeho krajan Petar Džuganski a Nor Reidar Gundersen. Jako čtvrtý arbitr je pak delegován další Nor Kristoffer Hagens. Delegátem organizace UEFA je Angličan David Pugh.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    30.07.2016 Česko x Srbsko 1:0 (turnaj v Maďarsku)
    08.08.2015 Srbsko x Česko 0:0 (Telki Cup)
    04.08.2013 Česko x Srbsko 2:3 (turnaj v Maďarsku)
     
    Poslední 3 zápasy obou týmů

    Srbsko
    22.02.2018 Srbsko x Chorvatsko 1:1 (přípravný zápas)
    20.02.2018 Srbsko x Chorvatsko 2:0 (přípravný zápas)
    24.10.2017 Řecko x Srbsko 2:3 (kvalifikace na ME)

    Česko
    15.02.2018 Česko x Itálie 1:2 (přípravný zápas)
    13.02.2018 Česko x Itálie 1:2 (přípravný zápas)
    19.10.2017 Turecko x Česko 1:1 (kvalifikace na ME)
     
    Srbsko
    Srbský mládežnický fotbal v posledních letech nabírá na obrátkách, což se celkem ukázkově projevuje i v této kategorii. Reprezentanté balkánské země nechyběli na posledních dvou evropských šampionátech, navíc se jim velmi vydařila i první část kvalifikace na ten letošní. Svěřenci Ivana Jeviče (bývalý stoper, který si zahrál krom Srbska i v Rusku a Hong Kongu) jí propluli bez sebemenšího zaváhání, když postupně zdolali výběry Gibraltaru (7:0), Norska (2:1) i Řecka (3:2). I na olomoucké půdě tak mohou patřit mezi favority, když svou sílu ukázali v únorových přípravných zápasech proti chorvatským vrstevníkům, s nimiž jednou vyhráli a jednou remizovali.

    Celá sestava Srbů se poskládána zejména Crzvené Hvezdy Bělehrad a jejího městského rivala Partizanu. Jedinou nesrbskou postavou pak je Kristijan Belič hrající v anglickém West Hamu. Další velkou oporou pak bezesporu je i hráč klubu Čukarički Milutin Vidusavljevič, který se zejména na podzim v kvalifikaci mimořádně střelecky prosazoval.
     
    Česko
    Domácí reprezentaci čeká v elitní fázi kvalifikaci nesmírně těžká skupina. Všichni tři její soupeři jsou loňskými účastníky evropského šampionátu této kategorie, Španělé pak dokonce úřadující mistři starého kontinentu a vicemistři světa. Pro celý mančaft tak nadcházející týden bude velkou výzvou, dále totiž postupují najisto jen její vítěz a kromě jedné skupiny i druzí v pořadí. Ještě k tomu pak celý výběr má nové trenérské vedení, na pozici Václava Černého nastoupil teprve v únoru Radek Bejbl. Bývalý skvělý univerzál hájící ve své kariéře barvy Atlética Madrid nebo pražské Slavie pak spolu se svým asistentem Romanem Kučerou (mimochodem otec teplického záložníka Tomáše Kučery) měli na seznámení s týmem čas jen během února, kdy se hráli čeští mladíci dva přípravné zápasy taktéž na olomoucké půdě. S Italy však v obou případech podlehli při skóre 1:2.

    Nicméně síla českého kádru není nijak zanedbatelná. Ještě za bývalého kouče Černého se tento výběr postaral o postup přes základní fázi kvalifikace, když v Letohradu a Svitavech zvládl ubojovat druhé místo ve čtyřčlenné skupině. Po výhře nad Arménií Češi prohráli s Izraelem a remizovali s Turky. Tentokrát však na reprezentaci čekají mnohem větší kalibry. Kdo vlastně bude bojovat se lvíčkem na dresu? Nominace je velmi zásadně postavena na akademiích Sparty, Slavie a Plzně. Jediným hráčem hrajícím v zahraničí je Nicolas Penner, který podepsal loni v létě tříletý kontrakt s italským Juventusem. Právě on by měl patřit díky svému enormnímu talentu k jedné z oporám. Kromě něj pak tvoří silnou osu týmu slávisté Ladislav Krobot, Jan Žambůrek a Tomáš Vlček i sparťané Matyáš Kozák a Šimon Gabriel.
     
    Hezké středeční odpoledne, reprezentační pauza přináší kromě utkání seniorské kategorie nebo lvíčat i duely mladších výběrů. Jedním z nich je reprezentace do 17 let, která nastoupí do poslední fáze kvalifikace na letošní mistrovství Evropy této kategorie, které uspořádá v květnu sedm středoanglických měst. Na turnaj postoupí pouze vítězové jednotlivých skupin a sedm z nejlepších celků ze druhých míst. V rámci elitní skupiny 1 odstartují boje i reprezentanti České republiky, které v Olomouci čeká na úvod souboj se Srbskem. Utkání startuje v 17:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Johan Čáp

    Branky: 26. Savič, 35. Savič

    Karty:   66. Balaž (SRB)


    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.
    Srbsko: Slavkovič – Radmanovac, Balaž (80+2 Jovanovič), Erakovič, Mitrovič – Belič, Ilič – Vidoslavljevič (C), Jočič (58. Kupusovič), Savič – Burmaz (72. Lončar)
    Náhradníci: Krstovič – Stajič, Stanojlovič, Kovač, Lončar, Jovanovič, Savič, Kupusovič, Zukič

    Česko: Markovič – Zálešák (41. Halász), Gabriel (C), Hasala, Kosek – Vít – Radosta (50. Kodýtek), Penner (75. Holzer), Žambůrek – Firbacher, Krobot
    Náhradníci: Benada – Kubáň, Holzer, Halász, Zeronik, Kulig, Vrba, Kodýtek, Žilák

    Rozhodčí: Činkov – Džuganski (oba Bulharsko), Gundersen (Norsko)

    Diváci: 412
    bahis siteleri