Buffalo – Montreal 0:3 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 3:4 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (po pr.) | Dallas – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Calgary 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Calgary Flames
Sobota 24.03.2018, 21:00 • SAP Center, San Jose (kapacita 17562 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:10 Evander KANE - 5:1
     
    52:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají už pátou branku! Po nahození Brendena Dillona od modré čáry se procpal k teči Joe Pavelski, který srazil puk ještě do brusle EVANDERA KANA, od níž se kotouč odrazil mimo dosah Davida Ritticha! Asistence: Joe Pavelski a Brenden Dillon.
    50:09 Justin BRAUN - 4:1
     
    50:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že o vítězi dnešního zápasu je rozhodnuto! Logan Couture vyslal krásnou přihrávkou na zteč obránce JUSTINA BRAUNA, který měl na pravé straně hodně prostoru, aby si připravil zakončení, kterým prostřelil Davida Ritticha! Asistence: Logan Couture a Melker Karlsson.
    28:26 Evander KANE - 3:1
     
    28:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! Flames šli střídat v nejméně vhodnou chvíli, Chris Tierney se tak mohl vřítit s kotoučem do útočného pásma a v situaci dvou na jednoho předložil puk před prázdnou branku EVANDERU KANEOVI, který se ani nemohl zmýlit. Asistence: Chris Tierney.
    12:17 Michael STONE - 2:1
     
    12:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Klasické nedáš, dostaneš. DeMelovu střelu zastavilo břevno a krátce na to udeřili hosté. Nenápadná střela MICHAELA STONA od modré čáry skončila až za zády Martina Jonese, který toho příliš neviděl a na kotouč nedokázal zareagovat. Asistence: Michael Ferland a Chris Stewart.
    09:06 Jannik HANSEN - 2:0
     
    09:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V brance Davida Ritticha se třepetá další kotouč! Brent Burns tentokrát místo střely zvolil střílenou přihrávku, kterou trefil přesně čepel hokejky JANNIKA HANSENA, který poslal kotouč mimo dosah českého brankáře hostů! Asistence: Brent Burns a Barclay Goodrow.
    07:52 Brenden DILLON - 1:0
     
    07:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Rychlý protiútok táhl po levém křídle Chris Tierney, který v útočném pásmu pěknou zadovkou vymyslel výbornou střeleckou pozici pro obránce BRENDENA DILLONA, který se střelou nemýlil. Rittichovi zakryl výhled před brankou clonící Labanc. Asistence: Chris Tierney a Timo Meier.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 8. Dillon (Tierney, Meier), 10. Hansen (Burns, Goodrow), 29. E. Kane (Tierney), 51. Braun (Couture, M. Karlsson), 53. E. Kane (Pavelski, Dillon) – 13. Mi. Stone (Ferland, Stewart)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Braun, P. Martin, Burns, Dillon, DeMelo – E. Kane, Pavelski (C), M. Karlsson – Hertl, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Labanc – Goodrow, Fehr, Hansen.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – D. Hamilton, Giordano (C), Mi. Stone, Hamonic, Kulak, R. Andersson – J. Gaudreau, S. Bennett, Lazar – Frolík, Backlund, Brouwer (A) – Ferland, Jankowski, Stewart – N. Shore, T. Glass, Hathaway.

    Rozhodčí: Skilliter, Kowal – Murchison, Cameron

    Diváci: 17562 (vyprodáno)
    bahis siteleri