Česko – Řecko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:1)
Řecko
Sobota 24.03.2018, 12:00 • Stadio Comunale di Cordovado, Corcovado • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    71
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Jenže Řecko si bleskově bere zpět ztracené vedení! Gkargkalatzidis našel krásnou přihrávkou ANASTASIOSE DOUVIKASE, který druhou brankou v utkání vrátil Řekům vedení!
     
    70
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Český výběr do devatenácti let přeci jen maže řecké vedení! PATRIK ŽITNÝ se nerozpakoval a uklidil míč do sítě!
     
    55
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řecko se podruhé v utkání dostává do vedení! Gkargkalatzidis zahrával další rohový kop. Míč hlavou prodloužil Kampetsis a ANASTASIOS DOUVIKAS uklidil míč do sítě!
     
    15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Češi bleskově dotahují soupeřův náskok! Frýdek zahrával rohový kop. Míč se v pokutovém území odrazil k Sadílkovi, který našel DAVIDA HEIDENREICH, který přesnou střelou vyrovnal!
     
    12
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řecko se překvapivě ujímá vedení! To je pro český celek obrovský šok! Douvikas poslal krásnou přihrávku, do které se opřel ALEXANDROS GKARGKALATZIDIS a usměrnil jej za Bačkovského!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Heidenreich, 70. Žitný – 12. Gkargkalatzidis, 55. Douvikas, 71. Douvikas

    Karty:   31. Frýdek (CZE), 80. Sadílek (CZE) – 42. Dimitriou (GRE), 77. Chatzidimpas (GRE), 90+3. Stergiakis (GRE)


    Česko: Bačkovský – Kadar, Heidenreich, Mareš, Dudl – Žitný, Sadílek (C), Krejčí (46. Vais), Frýdek (62. Štursa) – Růsek, Drchal
    Náhradníci: Gröger, Plechatý, Pfeifer, Vais, Král, Lauko, Beňo, Štursa, Šípek

    Řecko: Stergiakis – Lyratzis, Dimitriou, Bousis, Papazoglou – Meliopoulos, Chatzidimpas (C), Kampetsis (57. Giousis) – Gkargkalatzidis (87. Balogiannis), Douvikas, Tzovaras (78. Zisis)
    Náhradníci: Siampanis, Giousis, Zisis, Balogiannis, Dimitroulas, Apostolakis, Voilis, Xenitidis, Vitaliotis

    Rozhodčí: Pinheiro – Rodrigues, Bindoni
    bahis siteleri