Hr. Králové – Most 4:3 (3:2 po s.s.) | Kovo Praha – Rakovník 2:3 (0:2 po s.s.) | Ústí n/L – Kladno 2:4 (kon.)
Letohrad – Kert Park Praha 1:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:4 (1:2 po s.s.)
konec
TSM Šport je cesta Kežmarok
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Jokerit Petržalka
sk Sobota 24.03.2018, 13:30 • Areál ZŠ Dr. D. Fischera • Extraliga (SK)
     
    44:49
    Vladimír Gajan je vylúčený za napadnutie hlavy a krku. Inkasuje 2+10!
     
    42:27
    Kristián Bednarčík (KEZ) to s agresivitou trochu prehnal. Inkasuje menší trest za napadnutie, osobný 10-minútový trest za nešportové správanie a ďalší 10-minútový trest do konca stretnutia!
     
    41:08
    Dávid Kern oslabuje družstvo hostí. Inkasuje menší trest za sekanie.
     
    40:32
    Jokerit Petržalka dáva gól! Tak predsa to tam padlo! Spomínaný PETER DUDÍK prepasíroval loptičku za chrbát domáceho brankára, po výbornej práci pred bránkoviskom.
    Asistencie: Chromiak, Kováč Róbert.
     
    39:19
    Ďalším potrestaným na domácej strane je Šimon Pisarčík. Inkasuje menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou. Spoluhráči protestujú, ale verdikt už nezmenia.
     
    38:30
    Bednarčík (KEZ) pálil z prvej nebezpečnú strelu tesne nad zemou. Oboril situáciu nevidel, len intuitívne vytiahol brilantný zákrok pravým betónom!
     
    35:36
    Michal Hudák je opäť na trestnej lavici. Tentokrát si odsedí menší trest za sekanie. Jeho zákrok v bránkovisku zachránil tím od už istého gólu!
     
    33:17
    Sebastián Ugray inkasuje menší trest za nedovolené bránenie. Presilovka domáceho celku je už minulosťou.
     
    32:08
    Michal Hudák (JPT) neudržal emócie na uzde a inkasuje menší trest za nedovolené bránenie, menší trest.
     
    30:08
    Jokerit Petržalka dáva gól! Jokerit zvyšuje sta stretnutia na 1:3 už 8 sekúnd po vhadzovaní. BRANISLAV CHROMIAK vypálil od červenej čiary, loptička pred Glevaňákom zaplachtila a ten už zareagovať nestihol!
    Asistencie: Kováč Róbert, Dudík
     
    29:59
    Jokerit Petržalka dáva gól! Dámy a páni, práve sme videli doslova učebnicový príklad gólu do šatne. V čase 29:59 od červenej čiary vypálil tvrdú strelu RÓBERT KOVÁČ, ktorému asistoval gólman Stanislav Oboril. Glevaňákovi táto strela prešla pomedzi betóny.
    Asistencia: Oboril.
     
    29:26
    Máme tu ďalšie vylúčenie na domácej strane. Ku Kantorekovi sa pridá Pospíšil, ktorý inkasuje menší trest, taktiež za držanie. Jokerit má veľkú šancu na gól do šatne pri presilovke o dvoch hráčov.
     
    29:12
    Boris Kantorek (KEZ) ide na dve minúty zahriať trestnú lavicu. Inkasuje menší trest za držanie.
     
    26:45
    Matej Matejík inkasuje menší trest za držanie. Uvidíme ďalšiu presilovku domácich.
     
    24:10
    Jokerit Petržalka dáva gól v presilovej hre a vyrovnáva stav stretnutia! Gól už naozaj visel na vlásku, keď hostia začali presilovku veľmi aktívne. LUKÁŠ KURTÍN to trafil nádherne z ľavého kruhu tesne popod hornú žŕďku! Glevaňák na túto strelu nemal nárok.
    Asistencie: Chromiak, Kováč Róbert
     
    23:18
    Ľubo Bafia (KEZ) sa previnil držaním hokejky protihráča a mieri na 2 minúty na trestnú lavicu.
     
    22:30
    Veľká chyba Kundľu (KEZ) pri rozohrávke v obrannom pásme! Loptičku stačil zachytiť na červenej čiare Miro Božík a pred sebou mal veľmi veľa priestoru. Kundľa následne svoje zaváhanie odčinil, keď sa obetavo hodil do tvrdej Božíkovej strely!
     
    19:55
    Dominik Korvín (KEZ) od pravého kruhu prihrával Ugrayovi, ktorý vypálil z prvej veľmi razantnú strelu. Oboril zasahuje ľavým ramenom a tečuje loptičku nad ochrannú sieť!
     
    18:20
    Po Kundľovej (KEZ) strele zvonila ľavá tyčka!
     
    16:27
    Lukáš Kurtín (JPT) inkasuje menší trest za nedovolené bránenie. Navýši Kežmarok svoje vedenie?
     
    12:50
    Veľká šanca domácich! Po pravom krídle akciu potiahol domáci kapitán Teplický, prihral pred bránku nabiehajúcemu Pisarčíkovi, ktorý loptičku v rýchlosti nedokázal ideálne trafiť!
     
    11:09
    Tentokrát sa už vylučovať bude! Peter Dudík (JPT) inkasuje menší trest za podrazenie a súčasne aj 10-minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    10:15
    Lukáš Barč si na trestnú lavicu ide odsedieť menší trest za sekanie. Výhodná šanca na vyrovnanie!
     
    08:06
    Kežmarok dáva gól a otvára skóre dnešného stretnutia! Lukáš Barč odviedol parádnu robotu na červenej čiare, zachytil loptičku na poslednú chvíľu, prihral SEBASTIÁNOVI UGRAYOVI, ktorý od pravého kruhu vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Oborilovej bránky!
    Asistencia: Barč
     
    06:00
    Korvín (KEZ) perfektne prihral do behu na modrú čiaru Kundľovi, ktorý sa dostal za hosťujúcu obranu do samostatného nájazdu. Oboril si však priestor medzi troma tyčkami postrážil a zmenu stavu nepripustil.
     
    05:07
    Dávid Kern (JPT) mieri na trestnú lavicu za napdnutie. Kežmarok si zahrá presilovú hru.
     
    03:03
    Prvým potrestaným hráčom na domácej strane je Reľovský. Na trestnú lavicu mieri za napadnutie, menší trest.

    Lukáš Belejkanič

    Branky a nahrávky: 9. Ugray (Barč) – 25. Kurtín (Chromiak, Kováč Róbert), 30. Kováč Róbert (Oboril), 31. Chromiak (Kováč Róbert, Dudík), 41. Dudík (Chromiak, Kováč Róbert)


    TSM Šport je cesta Kežmarok: Glevaňák M., Sudor – Bednár (A), Kundľa, Barč, Gajan, Kovalčík, Teplický (C), Svitana, Bednarčík, Ugray, Hošala, Pisarčík (A), Kantorek, Reľovský, Bafia
    Jokerit Petržalka: Oboril – Dudík, Chudý, Matejík, Kern, Vančo, Kramarič, Božik (A) – Hudák, Kurtín, Kováč Ra., Axamit, Kováč Ró. (C), Kovalík, Chromiak, Haviar, Sodoma, Libica, Šúrek (A)

    Rozhodčí: Pavela, Hatala
    bahis siteleri