Toronto – Buffalo 2:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 0:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.)
Tampa – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:2 (kon.)
Chicago – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Vegas – Colorado 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (0:0, 1:1, 4:2) Stav série: 1:1
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 27.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen mají poslední slovo v přestřelce ve třetí části Plameny! Po rychlém výpadu do pásma zmírňuje porážku týmu z Vysočiny LUBOŠ KUNSTMÜLLER, jenž povedenou střelou z levého kruhu trefil prostor, kam Hosnedl neměl velkou šanci dosáhnout. Asistence: Kovářů, Lojek.
     
    57:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto! Žďár už byl pod velkým tlakem a jeho hráči trošku tahali nohy. Vše zakončil KAMIL BŘÍŠKA, jenž obdržel křižnou přihrávku od Lukáše Tondra a trefil mezírku u bližší tyčky, ačkoliv se Radosta snažil, co mu síly stačily. Asistence: Tondr Lukáš, Pavlů.
     
    53:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Toto už vypadá pro Jablonec velice nadějně! Kompletní elitní formace se podílela na vyslání LUKÁŠE TONDRA do prostoru mezi kruhy. Domácí útočník si zkušeně potáhl puk, počkal si na pohyb Radosty a suverénně jej prostřelil. Asistence: Víšek, Bříška.
     
    49:57
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Jablonec otáčí skóre a byl to opět MARTIN TONDR, kdo využívá přesilovou hru! Opora vlčích obranných řad znovu napřáhla na modré čáře a prudkou ranou nedala překvapenému Radostovi příliš šancí. Obrat je tedy na světě. Asistence: Pavlů, Demel.
     
    48:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je opět vyrovnáno, Severočeši využívají přesilovou hru! MARTIN TONDR na modré čáře nic nevymýšlel, po příjmu přihrávky od Kamila Bříšky poslal puk na branku a díky dobré cloně rozvlnil síť za Radostou. Asistence: Bříška
     
    42:08
    Žďár právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na straně Plamenů! Bureš v první velké šanci ještě neuspěl. Tlak hostů ale pokračoval a LUKÁŠ BUREŠ obdržel další příležitost. Jeho dorážka nakonec propadla Hosnedlovi u bližší tyčky, a ačkoliv se puku moc nechtělo, pomalu se došoural za čáru! Asistence: Kuřítko.
     
    27:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné, na vyrovnání se čekalo pouhých devět sekund! Kamil Bříška pronikl za modrou čáru a adresoval puk mezi kruhy. Tam číhal trestuhodně volný LUKÁŠ TONDR a přesnou ranou bez přípravy rychle ukončil soupeřovu radost. Asistence: Bříška.
     
    26:52
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny se ujímají vedení! Brzy po vyhraném vhazování poslal kotouč na branku Peter Beneš. Do střely vložil šikovně hůl MARTIN GREGAR a Hosnedl se natahoval naprosto marně. Tribuna za domácí brankou bouří! Asistence: Beneš.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 28. L.Tondr (Bříška), 49. M.Tondr, 50. M.Tondr (Pavlů, Demel), 54. L.Tondr (Víšek, Bříška), 58. Bříška (L.Tondr, Pavlů) – 27. Gregar (Beneš), 43. Bureš (Kuřítko), 60. Kunstmüller (Kovářů, Lojek)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Pavlů, Čechura, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Sláma) – Pleva (C), Poizl, Peslar, Lojek, Hort, Kolda, Sedláček – Pytlík, Vítek, Štěpánek, Kuřítko, Bureš, Jícha, Kunstmüller (A), Beneš, Gregar, Kovářů, Dospěl, Střecha.

    Diváci: 815
    Jablonec n/N 3 1 Žďár n/S
    #1 Neděle 25.03.2018 • 17:30
    Žďár n/S - Jablonec n/N 6:4
    #2 Úterý 27.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 5:3
    #3 Čtvrtek 29.03.2018 • 18:00
    Žďár n/S - Jablonec n/N 4:6
    #4 Sobota 31.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 4:2
    bahis siteleri