New Jersey – Carolina 4:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Nashville – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Boston 5:4 (2:1 po s.n.)
Dallas – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Edmonton – Columbus 3:7 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
New York Islanders
Středa 28.03.2018, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Bobby Ryan po krásném přenesení hry bez přípravy vystřelil v levém kruhu na přední tyč, Jaroslav Halák ale puk po bleskovém přesunu dokázal vyrazit!
     
    58:31
    Ottawa krásnou střelou z pravého křídla orazítkovala brankovou konstrukci! To bylo těsné! Mike Condon před vhazováním v útočném pásmu zamířil na střídačku.
    57:57 Andrew LADD - 3:4
     
    57:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Thomas Hickey na levém křídle nahodil puk od modré čáry na vzdálenější pravou tyč, kde do něj vložil hůl ANDREW LADD a uštědřil Ottawě dost možná rozhodující zásah! Asistence: Thomas Hickey a Mathew Barzal.
     
    56:47
    Scott Mayfield na pravém křídle nahodil puk od modré čáry na bránu a Mike Condon ho na poslední chvíli po teči Johna Tavarese zachytil v lapačce! Už se ohlížel za svá záda!
    55:26 Bobby RYAN - 3:3
     
    55:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BOBBY RYAN na pravém křídle nahodil puk od hrazení jemně na přední tyč, kde si ho srazil do vlastní brány nešťastný Brandon Davidson! Asistence: Matt Duchene a Ryan Dzingel.
     
    52:51
    Chris Wagner byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Senators mají šanci srovnat krok v početní převaze.
     
    52:13
    Ryan Dzingel mohl po návratu na led vyrovnat, jenže v blízkosti levé tyče našel pouze lapačku slovenského brankáře! Jaroslav Halák chytá skvěle.
     
    52:02
    Ryan Dzingel je zpět na ledě a Islanders se během přesilové hry dostali k jedné střele, byla ovšem nebezpečná, když pár okamžiky trefila masku Mika Dzingela!
     
    51:20
    Alexandre Burrows se řítil s oslabení sám na bránu a mohl vyrovnat, jenže jeho střelu zápěstím mířící nad ledem z blízkosti k levé tyči Jaroslav Halák zneškodnil!
     
    50:02
    Ryan Dzingel byl vyloučen za vysokou hůl a Islanders si po reklamní přestávce zahrají v početní převaze.
     
    47:48
    Dnešní utkání sleduje 15284 diváků.
     
    43:44
    Filip Chlapík založil rychlé protiútok dva na jednoho a Ben Sexton napřáhl na vrcholu levého kruhu ke střele zápěstím, kterou Jaroslav Halák bez potíží podržel.
     
    42:44
    Ryan Dzingel byl zřejmě hráčem, který se dostal v mezikruží ke střele, Jaroslav Halák ale puk vykopl levým betonem a připsal si další skvělý zákrok!
     
    41:44
    Erik Karlsson se po přihrávce Filipa Chlapíka ocitl u pravé tyče v šanci, jenže bránu z blízkosti minul!
     
    39:49
    Mike Hoffman se dostal v mezikruží ke střele bekhendem, kterou Jaroslav Halák skvěle vykopl pravým betonem, a podržel Islanders nad vodou!
    38:42 Brock NELSON - 2:3
     
    38:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jaroslav Halák fantasticky vychytal Matta Duchena a na opačné straně udeřil nádhernou střelou z levého kruhu BROCK NELSON, jehož pokus pod lapačkou Mika Condona zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Tanner Fritz a Andrew Ladd.
     
    38:08
    Adam Pelech napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele s příklepem, která nad ledem mířila k přední pravé tyči, Mike Condon ji ale dokázal vyrazit!
     
    37:01
    Zack Smith a Dennis Seidenberg shodili rukavice po souboji u hrazení v levém rohu útočného pásma Senators a byli vyloučeni shodně na pět minut za bitku.
     
    34:23
    Scott Mayfield na vrcholu pravého kruhu práskl do puku, který nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Mike Condon ale kotouč špičkou pravého betonu vyrazil!
     
    31:40
    Filip Chlapík se ocitl v šanci u levé tyče, jenže Jaroslav Halák ho dokázal vychytat! Následuje komerční přestávka. Ottawa hraje s NY Islanders 2:2.
     
    29:30
    Cal Clutterbuck byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Senators si zahrají třetí přesilovou hru. Zatím využili jednu.
     
    24:07
    A další zákrok Jaroslava Haláka a opět pravým betonem proti střele Senators z mezikruží!
     
    23:17
    Ottawa napřáhl v mezikruží k nebezpečné střele, kterou Jaroslav Halák skvěle vykopl pravým betonem mimo!
    21:23 Anthony BEAUVILLIER - 2:2
     
    21:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mathew Barzal na pravém křídle nabral velkou rychlost a po jeho objetí brány se dostal v mezikruží k puku ANTHONY BEAUVILLIER, který z blízkosti nad pravým betonem Mika Condona zamířil k bližší levé tyči! Asistence: Mathew Barzal a Jordan Eberle.
    14:49 Erik KARLSSON - 2:1
     
    14:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ERIK KARLSSON si najel v pravém kruhu na krásnou zadovku od Matta Duchena a rychlou střelou zápěstím překonal Jaroslava Haláka mezi betony! Ottawa skórovala dvakrát v řadě a otočila skóre na svou stranu. Asistence: Matt Duchene a Bobby Ryan.
    12:54 Matt DUCHENE - 1:1
     
    12:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MATT DUCHENE po skvělé přihrávce Bobbyho Ryana z pravého kruhu pro vhazování napřáhl v mezikruží ke krásné střele zápěstím a nad pravým ramenem Jaroslava Haláka vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Ottawa využila přesilovou hru a vyrovnala na 1:1. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Bobby Ryan.
     
    12:13
    Scott Mayfield byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Ottawa si zahraje dnes druhou přesilovou hru v utkání.
    06:15 Anders LEE - 0:1
     
    06:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    John Tavares napřáhl v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce Adama Pelecha od modré čáry ke střele, kterou Mike Condon skvěle vyrazil pravým betonem, proti následné dorážce ANDERSE LEEHO už byl ale zcela bezmocný! Islanders využili přesilovou hru a vedou 1:0. Asistence: John Tavares a Adam Pelech.
     
    05:14
    Mike Condon dobře zakročil proti střele Islanders z pravého kruhu pro vhazování a Zack Smith byl vyloučen na dvě minuty za hákování, takže první přesilovou hru si zahrají také Islanders.
     
    02:51
    Brock Nelson fauloval za bránou rozehrávajícího Maxe McCormicka a byl vyloučen na dvě minuty za hákování. První přesilová hra, kterou si zahraje v dnešním zápase Ottawa.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Duchene (Pageau, B. Ryan), 15. E. Karlsson (Duchene, B. Ryan), 56. B. Ryan (Duchene, Dzingel) – 7. Lee (Tavares, Pelech), 22. Beauvillier (Barzal, Eberle), 39. B. Nelson (Fritz, Ladd), 58. Ladd (Hickey, Barzal)


    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Borowiecki, Ceci, Chabot, E. Karlsson (C), Wolanin, Claesson – Hoffman, Pageau, Pyatt – Dzingel, Duchene (A), B. Ryan – Pääjärvi, Z. Smith (A), Burrows – M. McCormick, Chlapík, Sexton. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    New York Islanders: Halák (Gibson) – Hickey, Pulock, Mayfield, D. Seidenberg, Davidson, Pelech – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd (A), B. Nelson, Fritz – Johnston, Wagner, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Chris Rooney. Čároví: Brad Kovachik, Shandor Alphonso

    Diváci: 15284
    bahis siteleri