Ostrava – Liberec 0:3 (kon.) | Brno – Karlovarsko 3:1 (kon.)
konec
Volejbal Brno
3
23 25 25 25  
VK ČEZ Karlovarsko
1
25 22 21 14  
Středa 28.03.2018, 18:00 • Sportovní hala Kounicova, Brno • Play-off extraligy mužů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    25:14
    O postupujícím do semifinále rozhodne až pátý zápas! Široký našel servisem Římala, poté Boula nahrál do hlavního kůlu na Hrazdiru a právě brněnský kapitán byl posledním, kdo se dnes dotkl balonu.
     
    24:13
    Neuvěřitelných jedenáct mečbolů pro Brno. Jakub Hukel zatlačil servisem, Římal po vysoké nahrávce neuspěl, ale poté smečuje Rejlek jen do bloku Klapala.
     
    18:9
    A už to je o devět bodů! Okosanovič trápí soupeře servisem. A Hukel přihrával jen do diváků na tribuně. Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    16:9
    Brno vede při druhém technickém oddechovém čase dokonce o sedm bodů. Okosanovič našel servisem přesně boční lajnu vedle Hukela.
     
    8:2
    Brno vede při prvním technickém oddechovém čase o šest bodů. Stefan Okosanovič našel servisem Hukela, poté smečuje Kriško jen do bloku brněnského kapitána.
     
    3:0
    Brno odskakuje již na tři body. Římal skvěle zatlačil servisem, poté smečuje Kriško z hlavního kůlu jen pět metrů do autu. Karlovarsko si bere oddechový čas již po třech rozehrách.
     
    25:21
    Brno se v dnešním utkání ujímá vedení 2:1 na sety. Karlovarsko mělo k dispozici bodovku, ale Kriško ani Hudeček se neprosadili a poslední slovo měl Stefan Okosanovič, který vytlouká z hlavního kůlu blok Ropreta.
     
    24:20
    I po oddechovém čase se představil na podání zkušený blokař Široký. Boula vyzval k útoku Klapala, který středem vybojoval čtyři setboly. Ještě jeden oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    23:20
    Tomáš Široký právě na podání. Římal se po dlouhé době neprosadil technickým útokem a Hudeček snižuje. Brno si bere oddechový čas.
     
    16:12
    Při druhém technickém oddechovém čase vede Brno již o čtyři body. Pfeffer nezpracoval servis Ondřeje Bouly a to trestá na první přes Klapal.
     
    14:11
    Domácí tým je v laufu a odskakuje Karlovarsku už na tři body. Mendoza zaskočil servisem Zmrhala, poté Kriško bod nedal. Naopak Hrazdira smečuje do kurtu a hosté si berou pod tlakem oddechový čas.
     
    8:7
    Ale do prvního technického oddechového času jde při vedení Brno. Ropret našel servisem jen síť.
     
    25:22
    Druhý set si pro sebe bere brněnský celek. Michal Hrazdira našel servisem Hudečka, poté Ropret vyzval k útoku Prešinského, který ze středu sítě chybuje.
     
    24:22
    Dva setboly pro Brno! Henri Treial má kvalitní podání, ale nyní to nepotvrdit. I jeho servis jde do sítě.
     
    23:21
    Brno dokonale otáčí druhou sadu na svou stranu. Zmrhal v koncovce kupí chybu za chybou. Nejprve nepřihrál přesně, poté nedal bod útokem a nakonec je v síti. Karlovarsko si bere další oddechový čas.
     
    21:21
    Brno již poněkolikáté srovnává druhou sadu. Ondřej Boula, čtyřicetiletý nahrávač, našel servisem Zmrhala. Následně se neprosadil v útoku Rejlek a to trestá Hrazdira. Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    18:20
    Karlovarsko se dostává možná do klíčového vedení o dva body. Ropret vytvořil pro hostující celek bodovkou příležitost servisem a Rejlek skvěle smečuje po lajně do Webera. Brno si bere oddechový čas.
     
    15:16
    Místo Klapala přichází z lavičky na podání Stanislav. Střídající smečař svůj servis poslal na bezchybného Pfeffera. Rejlek poté uklízí balon k lajně a Karlovarsko tak vede při druhém technickém oddechovém čase o bod.
     
    10:8
    A Brňané odskakují ve skóre. Zmrhal nedokázal přesně přihrát Římalův servis a to trestá Hrazdira pipem.
     
    8:7
    Nakonec přece jen Brno při prvním technickém oddechovém čase vede. Okosanovič se opřel do balonu z hlavního kůlu a umístil ho do diagonály kolem Pfeffera.
     
    23:25
    Místo Treiala přichází na blok Široký. Gregor Ropret přidal kvalitní podání na Římala, který poté dostal nahrávku, ale právě trefil útokem jen blok střídajícího Širokého. První sada jde na konto Karlovarska.
     
    23:24
    První setbol mají hostující hráči. Hrazdira poslal tvrdý servis daleko do autu.
     
    19:21
    Karlovarsko znovu uniká ve skóre. Filip Rejlek dokázal servisem o pásku bodovat přímo! Také Brno si musí brát druhý oddechový čas.
     
    19:19
    Srovnáno! Okosanovič sestřelil servisem Zmrhala, který nestačil ani uhnout prudkému míči. Je tady oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    13:16
    Brno stahuje ztrátu. Hudeček měl problémy na přihrávce a útokem to už nezachránil, jeho smeč zastavuje dvojblok Brna. Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    10:16
    Karlovarsko vede při druhém technickém oddechovém čase o šest bodů. Po servisu domácího nahrávače se nehrálo, také Boula poslal servis do autu.
     
    6:12
    Pražák smečuje ze středu sítě daleko do autu a Brno si musí brát oddechový čas.
     
    4:8
    Gregor Ropret stále za koncovou lajnou. Hrazdira dokázal přihrát, poté dostal skvělou nahrávku Římal, ale v dobré pozici vyhodil smeč jen o centimetry do autu. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    Volejbal Brno: Boula, Červinka – Hrazdira (C), Jakubec, Stanislav, Handlíř – Mendoza, Pražák, Klapal, Pospíchal – Římal, Okosanovič – Gerža, Weber
    Trenér: Ondřej Marek

    VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Hukel, Zmrhal – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek – Petrák, Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Rozhodčí: Dušan Rychlík – René Činátl
    Brno 2 3 Karlovarsko
    #1 Pondělí 19.03.2018 • 18:00
    Karlovarsko - Brno 3:0
    #2 Čtvrtek 22.03.2018 • 18:00
    Brno - Karlovarsko 3:1
    #3 Neděle 25.03.2018 • 18:00
    Karlovarsko - Brno 3:0
    #4 Středa 28.03.2018 • 18:00
    Brno - Karlovarsko 3:1
    #5 Sobota 31.03.2018 • 19:00
    Karlovarsko - Brno 3:1
    bahis siteleri