Toronto – Florida 4:3 (kon.) | Washington – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Colorado – Philadelphia 1:2 (kon.)
Vegas – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 29.03.2018, 04:10 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:43 Kevin CONNAUTON - 2:3
     
    35:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav ale vydržel jen padesát sekund, jelikož hosté okamžitě odpovídají a jdou do vedení! KEVIN CONNAUTON napřáhl od modré čáry a kotouč propadl až za záda Fleuryho. Arizonský obránce si připisuje druhou branku v dnešním zápase. Bez asistence.
    34:44 Alex TUCH - 2:2
     
    34:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Golden Knights přesilovku nakonec využívají a vyrovnávají stav zápasu! Marchessault vystřelil od modré čáry a jeho pokus tečoval těsně před gólmanem Raantou ALEX TUCH. Asistence: Jonathan Marchessault a William Karlsson.
    17:09 Richard PÁNIK - 1:2
     
    17:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí udělali další chybu v obraně a díky svému nedůrazu darovali hostům vedení v zápase. Keller se zmocnil puku u mantinelu a vykličkoval až na střed, odkud přihrál českou uličkou na před sebou jedoucího RICHARDA PÁNIKA, jenž pak bekhendovou kličkou překonal gólmana Fleuryho. Asistence: Clayton Keller.
    11:23 Erik HAULA - 1:1
     
    11:23
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí Vegas vyrovnávají stav zápasu. Neal vystihl rozehrávku soupeře a naznačil střelu, přihrál však doprava na ERIKA HAULU, jenž z první propálil brankáře Raantu. Asistence: James Neal.
    06:22 Kevin CONNAUTON - 0:1
     
    06:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona jde do vedení po rychlém protiútoku. Dvorak v osobním souboji uspěl a z pravé strany se řítil na gólmana, přičemž Fleury jeho následnou střelu vyrazil před sebe, kde stál KEVIN CONNAUTON. Ten už puk jen dorazil do odkryté klece. Asistence: Christian Dvorak a Oliver Ekman-Larsson.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 12. Haula (Neal), 35. Tuch (Marchessault, W. Karlsson) – 7. Connauton (Dvorak, Ekman-Larsson), 18. Pánik (Keller), 36. Connauton


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Engelland, Merrill, C. Miller – Tuch, W. Karlsson, Marchessault – Neal, Haula, Tatar – O. Lindberg, Carpenter, Eakin – Reaves, Bellemare, Nosek.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – L. Schenn, Ekman-Larsson, Goligoski, Chychrun, Connauton, T. Murphy – Keller, Stepan, Pánik – Rinaldo, Dvorak, Domi – Cousins, Richardson, Martinook – Fischer, D. Strome, Perlini.
    bahis siteleri