Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
konec
Arizona Coyotes
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
St. Louis Blues
Neděle 01.04.2018, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:40 Zac RINALDO - 6:0
     
    57:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po Sobotkově akci přišel rychlý výpad domácích a je to 6:0! Max Domi si připsal třetí asistenci v utkání, když prostrčil kotouč mezi kruhy. Tam si totiž najel ZAC RINALDO a jeho bleskové zakončení mířilo mimo dosah hostujícího gólmana. Asistence: Max Domi, Dylan Strome.
    51:59 Alex GOLIGOSKI - 5:0
     
    51:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zničehonic přichází pátý zářez domácího celku. Při nenápadné akci se Domimu podařilo zavézt puk do útočného pásma. Kousek za modrou čárou pak Domi našel ALEXE GOLIGOSKÉHO, který se opřel do tvrdé střely a našel mezeru mezi betony přesunujícího se Huttona. Asistence: Max Domi, Dylan Strome.
    39:40 Jakob CHYCHRUN - 4:0
     
    39:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Při hře 4 na 4 si Blues vypracovali solidní příležitost, ale teď znovu inkasují. Rychlou akci Kojotů zakončoval JAKOB CHYCHRUN, jenž do útočného pásma přijel z druhé vlny. Proti sobě měl domácí obránce jen ležícího protihráče a svou pozici dokázal využít v parádní střelu do horního rohu brány. Asistence: Brad Richardson, Oliver Ekman-Larsson.
    35:09 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:0
     
    35:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se domácí v této třetině dočkali třetího gólu. Celou přesilovkovou kombinaci řídil Derek Stepan, který sáhl k přihrávce k zadnímu mantinelu. Tam byl připraven Pánik, jenž na nic nečekal a z prvního doteku oslovil OLIVERA EKMANA-LARSSONA. Na jeho bleskové zakončení z mezikruží Hutton nestačil zareagovat! Asistence: Richard Pánik, Derek Stepan.
    23:51 Richard PÁNIK - 2:0
     
    23:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je to 2:0! Pietrangelo ztratil kotouč na útočné modré čáře, což přineslo rychlý výpad v podání domácího celku. Z Kellerovy hokejky šel kotouč přesně k RICHARDU PÁNÍKOVI, jenž měl prostor na pravém kruhu. Svižná střela se posléze otřela o tyč a skončila za Allenem. Asistence: Clayton Keller, Derek Stepan.
    14:59 Luke SCHENN - 1:0
     
    14:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru sice domácí nevyužili, ale hned další akce končí gólem. Po Domiho postupu šel kotouč na hůl Stromea, jenž ještě počkal na dojíždějícího spoluhráče. Tím byl LUKE SCHENN, který natáhl ke střele z prvního doteku a propálil zaraženého Allena. Asistence: Dylan Strome, Max Domi.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 15. L. Schenn (D. Strome, Domi), 24. Pánik (Keller, Stepan), 36. Ekman-Larsson (Pánik, Stepan), 40. Chychrun (Richardson, Ekman-Larsson), 52. Goligoski (Domi, D. Strome), 58. Rinaldo (Domi, D. Strome)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Chychrun, Goligoski (A), Connauton, T. Murphy – Pánik, Stepan, Keller – Domi, D. Strome, Rinaldo – Perlini, J. Archibald, Fischer – Martinook, Richardson (A), Cousins.
    St. Louis Blues: Allen (24. C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Bortuzzo, Reinke – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Berglund, Brodziak, Steen (A) – Jaškin, Sobotka, Barbašev – Upshall, Sundqvist, Thorburn.

    Rozhodčí: Rehman, Pollock – Berg, Cameron

    Diváci: 17 380
    bahis siteleri