Kazaň – Čeljabinsk 4:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:3 (0:2, 3:1, 1:0) Stav série: 2:0
Traktor Čeljabinsk
Neděle 01.04.2018, 16:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL • Finále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Vasilij Děmčenko míří na střídačku svého týmu! Traktor to zkouší se šesti hráči v poli!
     
    45:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak konečně se to domácím povedlo! Kazaň tak dlouho dobývala obranu Čeljabinsku, až se jí to podařilo! Vasilij Tokranov skvělou přihrávkou našel DANISE ZARIPOVA, který sice stál v úhlu, přesto trefil přesně! Asistence: Vasilij Tokranov, Justin Azevedo.
     
    44:18
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ivan Višněvskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:18
    Trestuhodně neproměněno! Stanislav Galijev si srovnal puk na hůl tak, aby mohl zamířit do odkryté klece, jenže na poslední chvíli minul! Velká šance tedy zůstává bez využití!
     
    42:00
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Šinin – 2 min., podražení).
     
    41:42
    Uvidíme přesilovou hru pět na tři! Ta navíc bude trvat celé dvě minuty! Rozhodčí signalizuje výhodu pro domácí celek. Velká šance pro Kazaň!
     
    40:56
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Marcel Šolochov – 5 min. + osobní trest do konce utkání, vysoká hůl).
     
    37:26
    Děmčenko předvedl neméně pohledný zákrok jako před chvílí jeho protějšek! Stanislav Galijev byl před brankou zcela sám, ovšem brankář hostujícího celku vytáhl skvělý zákrok lapačkou a celou akci zneškodnil!
     
    36:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Puk měl v držení ALEXEJ KRUČININ, jenž si našel dobrou pozici ke střele. Zhruba z vrcholku kruhu vystřelil do vzdálenějšího horního růžku, který trefil na centimetr přesně! Asistence: Alexandr Šarov.
     
    35:09
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Peňkovskij – 2 min., hrubost).
     
    35:09
    Nádhera! Richard Gynge dostal nabito do mezikruží, načež si svou střeleckou pozici ještě vylepšil a vystřelil. Garipov už byl v pádu, když vytáhl neskutečný zákrok lapačkou, v níž puk dokonce udržel!
     
    34:42
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Albert Jarullin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    33:08
    Mohlo to být o dva přesné zásahy! Jeden z pokusů domácích se odrazil směrem k Danisu Zaripovovi. Ačkoliv na Zaripovova číhala odkrytá svatyně, gólem tato situace nekončí. Domácí útočník trestuhodně promáchl!
    30:24 Justin AZEVEDO - 3:2
     
    30:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Proměněná přesilovka znamená, že Kazaň, favorit utkání, jde do vedení! Rozhodčí ještě zkoumali celou situaci na videu, po jehož zhlédnutí je branka uznána. Do střelecké listiny se zapisuje také Kanaďan JUSTIN AZEVEDO, jenž má dnes narozeniny! Nadělil si tedy nejlepší možný dárek. Asistence: Vladimir Tkačov, Stanislav Galijev.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Petrov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    29:58
    A o chvíli později předvedl velmi pohlednou individuální akci Alexandr Černikov, který obešel hned několik protihráčů a dostal se až před Garipovova. Brankář domácích byl v tomto minisouboji ale úspěšnější.
     
    28:52
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vitalij Kravcov.
    24:24 Alexandr BURMISTROV - 2:2
     
    24:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Jestli měl Traktor dobrý vstup do první třetiny, tak Kazaň má povedený start do periody druhé! Alexej Potapov za soupeřovo brankou viděl před brankou stojícího ALEXANDRA BURMISTROVA, který dostal pas a vypálil. Děmčenko si sice na kotouč sáhl, Burmistrovův pokus, směřující k pravé tyči, ale zastavit nedokázal. Asistence: Alexej Potapov, Vasilij Tokranov.
    22:52 Andrej MARKOV - 1:2
     
    22:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme tu první branku také v hostující síti, a to k velké radosti domácích příznivců! Od Denise Zaripovova se puk možná i s trochou štěstí odrazil výhodně pro ANDREJE MARKOVA. Ten se ocitl v ideální palebné pozici, z níž nádherně trefil horní růžek! Asistence: Denis Zaripov, Stanislav Galijev.
     
    19:37
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Stanislav Galijev – 2 min., podražení).
     
    16:04
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Alexandr Burmistrov – 2 min., krosček).
     
    13:22
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Borodkin – 2 min., sekání).
     
    08:24
    Mohlo to být o jednu branku! Vladimir Tkačov našel u pravé tyče soupeřovy branky Stanislava Galijeva, který se s pukem na holi vytočil až do palebné pozice, z níž ale zařízení netrefil.
     
    06:38
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., držení).
    05:35 Alexandr RYBAKOV - 0:2
     
    05:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je skutečně nejlepší možný nástup Čeljabinsku! Semjon Kokujov držel puk tak dlouho, až se s ním dostal do střelecké pozice. Místo střely ale zvolil přihrávku na najíždějícího ALEXANDRA RYBAKOVA, jenž poté svižnou střelou překonává domácího brankáře! Asistence: Semjon Kokujov.
    04:07 Richard GYNGE - 0:1
     
    04:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku utkání a nemuseli jsme čekat vůbec dlouho! Nick Bailen napřáhl na modré. S jeho pokusem si brankář domácích poradil, vyrazil jej ale jen na pravý kruh z jeho pohledu. Tam stále RICHARD GYNGE, jenž z úhlu uklidil puk za brankovou čáru! Asistence: Nick Bailen, Linus Videll.
     
    03:29
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Sidorov – 2 min., držení).
     
    03:04
    Nyní už diváci ale byli svědky gólové šance! Stanislav Galijev se ujal puku a cesta k brance se mu otevřela. Svůj samostatný únik ale neproměňuje!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 23. Markov (Zaripov, Galijev), 25. Burmistrov (A. Potapov, Tokranov), 31. Azevedo (Tkačov, Galijev), 46. Zaripov (Tokranov, Azevedo) – 5. Gynge (Bailen, Videll), 6. Rybakov (Kokujov), 37. Kručinin (Šarov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Jarullin, Markov, Ljamkin, Batyršin, Tokranov, Ohtamaa, Sidorov – Azevedo, Lander, Klinkhammer – Galijev, Tkačov, Zaripov – A. Potapov, Burmistrov, Lukojanov – Kosov, Svitov, M. Gluchov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Šinin, Bailen, I. Višněvskij, A. Petrov, Klimontov, Borodkin, Isajev – Videll, Szczechura, Gynge – Černikov, J. Petrov, Peňkovskij – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Kručinin, Šarov, Kravcov – Šolochov.

    Rozhodčí: Oskirko, Bělov – Šišlo, Ivanov
    Kazaň 4 0 Čeljabinsk
    #1 Pátek 30.03.2018 • 18:00
    Kazaň - Čeljabinsk 2:1
    #2 Neděle 01.04.2018 • 16:00
    Kazaň - Čeljabinsk 4:3
    #3 Úterý 03.04.2018 • 16:00
    Čeljabinsk - Kazaň 1:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 05.04.2018 • 16:00
    Čeljabinsk - Kazaň 1:3
    bahis siteleri