Benevento – Hellas Verona 3:0 (kon.) | Turín – Crotone 4:1 (kon.) | AC Milán – Inter 0:0 (kon.)
Chievo – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
AC Milán
0:0 (0:0)
Inter Milán
Středa 04.04.2018, 18:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:32:44)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:8. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:11.
     
    Utkání sledovalo 77 512 diváků.
     
    Je dobojováno. Milánské derby nakonec skončilo bez branek a každý tým si připsal po jednom bodu. Hostující Mauro Icardi se stal smolařem tohoto utkání, když měl na kopačce čtyři góly. Z toho jeden mu nebyl uznán.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Icardi měl další obrovskou šanci. Před odkrytou domácí brankou ale na míč nedosáhl.
     
    90+3
    Mauro Icardi počtvrté. Ten mohl zakončovat do prázdné branky, ovšem míč měl na dlouhou nohu a těsně ho před ní minul. Takže ani napočtvrté se útočník hostů neprosadil! Dnes mu nebylo souzeno.
     
    90+2
    Hned na to byli v další akci domácí, ale těm se vůbec souhra nepovedla. Znovu tak končí balón v moci hostů. Ti už míří zpět před domácí branku.
     
    90+1
    Hosté na polovině domácích potáhli další akci, ta ale velmi rychle skončila. Nakonec si ale míč vzali hráči Interu zpět a obléhají brankoviště Donnarummy.
     
    90
    Tak nastavovat se budou ještě tři minuty navíc.
     
    90
    Po pravé straně založil akci domácích Hakan Çalhanoğlu, ale hosté ho dokázali včas zastavit.
     
    90
    Probíhá poslední minuta řádné hrací doby a uvidíme, jaký čas ještě hlavní sudí nastaví nad její rámec.
     
    89
    Ne. Calabria svou střelu poslal příliš vysoko nad hostující branku a je po další šanci AC Milán. Do útoku se ještě vydávají hosté.
     
    88
    Domácí mají k dispozici další rohový kop. Dokáží z této standardní situace zahrozit?
     
    87
    Na druhé straně se musel zpět vracet Milan Škriniar, jenž si připsal další veledůležitý obranný zákrok proti rozjetému Bonuccimu.
     
    86
    Centr hostů odvrátil Alessio Romagnoli a znovu tak pomohl svému brankáři, který v akci Interu nemusel zasahovat.
     
    85
    Zápas spěje pomalu ke svému konci a podle toho to i na hřišti vypadá. Oba celky se už do bezhlavých útoků neženou, nechtějí udělat chybu, která by je stála ztrátu všech bodů.
     
    83
    Brozović poslal míč na Icardiho, ale pas byl příliš prudký a útočník hostů na něho nakonec nedosáhl. Domácí tak budou znovu útočit.
     
    82
    A opět to byli hosté, kteří se dostali do šance před Donnarummou, ale ten svůj tým znovu podržel. Následuje tak odkop od jeho brány.
     
    81
    Éderova střela z hranice velkého vápna končí v moci brankáře domácích, který ho tak odkopne od své branky až na druhou stranu.
     
    81
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Fabio Borini.
     
    79
    A další roh pro Inter Milán, po kterém hosté ale branku domácích neohrozili.
     
    78
    Ivan Perišić vedl akci po pravé straně, nenašel ale žádného volného spoluhráče, kterému by míč poslal. Nakonec si ho sebral Danilo D'Ambrosio a napálil balón i za pomoci obrany domácích za zadní čáru a je tu rohový kop pro hosty.
     
    78
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Éder.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Suso (AC Milán).
     
    76
    Suso střílel po přihrávce od Kaliniće a Milan Škriniar znovu předvedl dobrý obranný zákrok. Akce AC Milán je tak zase velmi rychle u konce.
     
    74
    Borja Valero nacentroval míč do blízkosti domácí branky, Icardi ale svou střelu poslal také úplně mimo. Hned na to si domácí berou míč a ženou se do útoku.
     
    73
    Hosté dobrým obranným zákrokem zase zastavili domácí celek v rozletu. A poté hráči Interu míří do další útočné akce.
     
    72
    Před hostující brankou to nyní zase vřelo. Bonucci dostal přihrávku na levou stranu pokutového území, ale jeho přízemní střela šla jen mimo tři tyče.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Borja Valero.
     
    71
    Candreva nekompromisně poslal k zemi soupeře a také on dostává žlutou kartu, se kterou hlavní sudí neváhal ani vteřinu.
     
    69
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Riccardo Montolivo, přichází Manuel Locatelli.
     
    69
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Patrick Cutrone, přichází Nikola Kalinić.
    68. Neuznaná branka také na domácí straně, Cutrone byl v ofsajdu.
     
    68
    Tak ani tohle není branka. Cutrone vystřihl v pokutovém území nůžky a poslal míč za záda hostujícího brankáře. Ovšem i domácí hráč byl v ofsajdu a branka tak neplatí!
     
    66
    No hosté dost obraně AC zatápí, nyní znovu Ivan Perišić obléhal branku Interu, včas ale dokázal zakročit Giacomo Bonaventura a nedovolil hostům žádnou střelu.
    65. Do třetice Icardi. V dobré akci hostů dorážel vysoko nad.
     
    65
    Další obrovská šance Interu. Ivan Perišić střílel z levé strany na branku domácích, Gianluigi Donnarumma míč vyrazil před sebe a následná dorážka Maura Icardiho končí jen vysoko nad! Icardi tak znovu nebyl daleko od branky svého celku!
     
    64
    Tečovaná rána Rodrígueze skončila za pomoci obrany hostů za zadní čárou a je tu další rohový kop pro AC Milán.
     
    63
    Míč mají pod kontrolou hráči v domácích a zakládají tak další akci před brankou Interu. Bonaventura ale svou střelu poslal hodně vedle.
     
    61
    V probíhající jednašedesáté minutě je stále bezbrankový stav. Hosté měli znovu gól na dosah, ale nakonec tomu tak nebylo. Stále tak na úvodní branku milánského derby čekáme.
     
    60
    Hosté ale ožili a znovu se dostali do předbrankového prostoru u domácích. Jejich další střela byla nebezpečná, skončila ale v moci brankáře Donnarummy.
     
    59
    O chvilku později si tvrdě počínal Milan Škriniar, jenž poslal k zemi svého soupeře a i on dostává kartónek žluté barvy.
     
    57
    Perišić řekl něco ostrého směrem k sudímu a dostává za to žlutou kartu.
    56. Icardiho další akce. Míč skončil mimo tři tyče.
     
    56
    Mauru Icardimu dnes není přáno. Nyní se v pěkné kombinaci hostů prezentoval střelou, která skončila jen těsně vedle domácí branky. Icardi se pak sám na sebe zlobí. Sám ví, že to byla jeho obrovská šance.
     
    56
    Z levé strany z ničeho nic vystřelil Mauro Icardi a Gianluigi Donnarumma nakonec musel zasahovat. Míč ukryl do rukavic a zastavil akci hostů.
     
    55
    Alessio Romagnoli zabránil další akci hostů, když dobrým obranným zákrokem zastavil střelu Icardiho. Sami hráči AC už spěchají před branku Interu.
     
    54
    A faul na Icardiho se už píská a znovu tak budou mít balón v moci hráči Interu. Ti už směřují do blízkosti domácí branky.
     
    53
    Cutrone upadl kus před velkým vápnem, dožadoval se přímého kopu. Ovšem sudí jasně naznačuje, že se o faul nejednalo a hra tak pokračuje dále s míčem na kopačkách hostů.
     
    52
    Na druhé straně střílel nebezpečně Patrick Cutrone, jenž vyslal letící střelu, tu ale obrana Interu srazila za zadní čáru a následuje tak rohový kop pro AC Milán.
     
    51
    Ivan Perišić převzal přihrávku od Rafinhy a dělovkou z hranice velkého vápna poslal míč jen vysoko nad branku domácího celku.
     
    50
    Davide Calabria nacentroval míč svému spoluhráči, který ho ale dobře nezpracoval a následně o něj také přišel. U balónu tak budou opět hráči Interu.
     
    49
    Franck Kessié střílel z hranice velkého vápna a byla z toho dobrá střela, ale proti ní zasáhl dobrým a hlavně přesným zákrokem Samir Handanovič.
     
    48
    Další šance se zrodila na druhé straně, tedy na té domácí, ale střela Leonarda Bonucciho skončila hodně vedle hostující branky. Hráči Interu tak nabrali směr branka AC.
     
    47
    Rafinha se dostal ke střele na domácí branku a poté Gianluigi Donnarumma vyškrábl balón nad sebe a ten skončil na břevně.
     
    46
    Bonaventura udělal dvě kličky obraně hostů, do zakončení před jejich brankou se ale nedostal. Následně pak se do rychlé akce vydávají zase hosté.
     
    46
    K žádné změně na hřišti co se hráčů týče nedošlo. Oba týmy tak i do druhé části hry vstupují ve stejných sestavách.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 2 – 2
     
    První poločas je za námi. Derby mezi oběma milánskými kluby začalo hodně opatrně. Nakonec se pak začaly postupně rodit akce na obou stranách a hosté se dokonce v osmatřicáté minutě dostali do vedení zásluhou Maura Icardiho. Jeho gól ale nebyl uznán z důvodu opravdu milimetrového ofsajdu, jak odhalilo video, které si vyžádal hlavní sudí. Do druhé půle se tak půjde za bezbrankového stavu. Ta začne přibližně v 19:35.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Autové vhazování provedl Hakan Çalhanoğlu a ještě tak poslal svůj tým do útočné akce. Jenže po dalekonosné střele domácích skončil balón v moci Handanoviće a už to vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    45+1
    Domácí po další standardní situaci nezahrozili před hostující brankou a hráči Interu se tak velmi rychle dostávali do útočné akce. Ale včas zasáhla obrana AC.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty navíc.
     
    45
    Hakan Çalhanoğlu centroval míč na nabíhajícího Bonucciho, ale hosté znovu dávají domácím možnost rohového kopu.
     
    45
    Dlouhý nákop Cutroneho z pravé strany nakonec skončil na obraně hostů a ta balón zakopla za zadní čáru. Následuje tak rohový kop pro AC Milán.
     
    44
    Hakan Çalhanoğlu centroval balón do pokutového území, ale Milan Škriniar jeho snahu zastavil a odvrátil míč do bezpečí. A jeho celek tak bude v následujících chvílích zase útočit.
     
    42
    Cutrone vyslal jedovatou střelu z hranice šestnáctky, s tou si ale poradila obrana Interu, která si tak bere míč opět pod svou kontrolu.
     
    41
    Rázem ovšem znovu kulatý nesmysl ztratili a do další akce mířili hosté z Interu Milán. Ale také oni před brankou domácích nezahrozili.
     
    40
    Hosté jsou pochopitelně jako opaření a nyní chybovali v rozehrávce. K míči se tak zpět dostali zase domácí fotbalisté.
    39. Neuznaná branka Icardiho.
     
    39
    A branka je nakonec opravdu odvolána. Icardi byl při průniku do pokutového území v ofsajdu a to video také potvrdilo. Gól hostů tak nemůže platit a stav je tedy znovu bezbrankový. Pro hosty je to obrovské zklamání.
     
    38
    A je z toho úvodní branka utkání, Icardi prostřelil v pokutovém území Donnarummu a hosté jdou do vedení. Ale pozor, sudí si ještě bere poradu videa, aby se potvrdilo či vyvrátilo ofsajdové postavení Icardiho.
     
    38
    Z další akce domácích ale zase nic nebylo a rodí se rychlý protiútok hostů.
     
    37
    Icardi se málem vydal sám na branku domácích, nakonec ale toto hrozící nebezpečí zastavil obránce Alessio Romagnoli a hráči AC Milán si tak mohli notně oddychnout.
     
    36
    Po nenápadné střele hostů chytil míč do rukavic Gianluigi Donnarumma a poté ho s pomocí Cancela dostal pod kontrolu. A domácí opět spěchají před hostující branku.
     
    35
    Špatný centr hostů znamenal zisk míče pro AC Milán. Fotbalisté domácího týmu tak znovu míří na opačnou stranu. A opět se budou snažit ohrozit Samira Handanoviče.
     
    34
    Škriniar poslal míč Cancelovi, ten ho ale příliš dobře nezpracoval, ovšem i nadále u něj hosté zůstanou.
     
    33
    Znovu nedošlo v další akci AC k ohrožení branky Interu a balón si tak převzali hosté, kteří už míří opět do útočné akce.
     
    32
    Bonucci dostal přihrávku na pravou stranu, v kontaktu s hostujícím hráčem ale skončil míč v zámezí a domácí hráči tak budou mít další autové vhazování.
     
    31
    Zase se jim to ale nepovedlo, balón ztratili a do rychlého brejku zamířili zase hráči Interu. Ti už jsou v pokutovém území a domácí obrana se musí mít na pozoru.
     
    30
    Jdeme do poslední patnáctiminutovky prvního poločasu, u míče jsou hráči AC Milán a snaží se projít do blízkosti hostující branky.
     
    29
    Ivan Perišić střílel z levé strany na domácí branku a Gianluigi Donnarumma jeho následný projektil ukryl do svých rukavic. Bude tak následovat další jeho odkop od své branky.
     
    28
    Cutrone se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři, ke střele po zemi se ale nedostal a Samir Handanovič tak neměl sebemenší problém získat balón pod svoji kontrolu. A hned ho také odkopl daleko od svého zařízení.
     
    26
    Montolivo to zkusil sám z hranice velkého vápna, míč ale doplachtil jen vysoko nad branku Interu a hosté se tak znovu osvobodili od menšího tlaku domácích.
     
    25
    Další slibně se rozvíjející akci hostů zastavil osfajd a ti se tak do další šance nemohli dostat. U míče je tak střídají zase domácí fotbalisté.
     
    24
    Následuje odkop od domácí branky, který provede Gianluigi Donnarumma.
     
    23
    Ale ne na příliš dlouho. Ti znovu o něj přišli a do rychlé akce šli fotbalisté Interu. Candreva pak vyslal další prudkou střelu, ale ta končí mimo tři tyče.
     
    22
    Hned na to se hosté dostali do další akce před brankou AC Milán, ale také obrana domácích byla pozorná. Nyní se tak k míči dostává znovu celek z AC.
    21. Bonucci byl blízko gólu, proti byl ale brankář Interu.
     
    21
    Přímý volný kop zahrál sám faulovaný Hakan Çalhanoğlu a Leonardo Bonucci byl blízko úvodní brance. Jeho hlavička ale skončila na brankáři hostů, který balón vyrazil a obrana ho pak dostala do bezpečí!
     
    20
    Cutrone sebral hostům míč a hned v kombinaci se svými spoluhráči založil akci na straně domácích, ale João Cancelo zastavil tvrdě pronikajícího Hakana Çalhanoğlua a nyní už dostává žlutou kartu.
     
    19
    A další šance hostů. Brozović střílel k bližší tyči, ale balón skončil jen těsně vedle ní. Stále jsme tak úvodní branku neviděli.
     
    18
    João Cancelo doběhl míč kousek u rohového praporku, poté ho nacentroval na volného Candrevu, který pálil na branku AC Milán. Jenže Gianluigi Donnarumma byl pozorný a chytil míč do svých rukavic.
     
    17
    Candreva nebezpečně centroval míč do velkého vápna, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se k němu nedostal a hosté tak opět nezahrozili před Gianluigim Donnarummou.
     
    16
    Perišić potáhl míč směrem k domácí brance, sekundoval mu ještě Škriniar, ale oba nakonec po špatné rozehrávce musejí spěchat zpět. Do protiútoku míří domácí celek.
     
    15
    Patrick Cutrone byl faulován na polovině Interu a domácí hráči tak u míče zůstanou.
     
    14
    Znovu vybojovali domácí fotbalisté balón, ale po autovém vhazování o něj přišli a do blízkosti branky Handanoviče se tak nedostali.
     
    13
    Cancelo zastavil Hakana Çalhanoğlua a vyslyšel si důraznou domluvu hlavního rozhodčího. Ten mu jasně naznačil, že příště už by z toho mohla být žlutá karta.
     
    12
    Na konci dvanácté minuty se hráči Interu ocitli v ofsajdové pasti a to postrannímu sudímu neuniklo. U míče bude domácí tým, který se pokusí projít na druhou stranu.
     
    11
    Autové vhazování pro hosty, domácí hráči zakopli míč do zámezí a hráči Interu tak mají šanci znovu se dostat do blízkosti domácí branky.
     
    10
    Cutrone si naběhl do šestnáctky a rodila se další slibná šance domácích. Jenže narazil na pevnost hostující obrany, která ho dále nepustila.
     
    9
    Kousek od velkého vápna vyslal jedovatou střelu Roberto Gagliardini, ale brankář domácích nakonec nemusel zasahovat. Míč totiž proletěl jen vedle branky AC.
     
    8
    Slavné milánské derby začalo opatrně z obou stran. Na výraznější šanci si tak zatím budeme muset ještě počkat.
     
    7
    Hosté mají zatím mírně více ze hry, alespoň co se držení míče týče. Před domácí brankou ale tentokráte nevyslali ani střelu.
     
    6
    Antonio Candreva vyběhl směrem k brance Interu, poté dostal přihrávku od spoluhráče, jenže zahrozit před Handanovičem nemohl. Brankář hostů totiž u míče byl dříve a získal ho do své moci.
     
    5
    Jenže domácí znovu rychle otočili hru na opačnou stranu, ale proti byli hosté, kteří dalším obranným zákrokem nedovolili hráčům AC Milán ohrozit jejich branku.
     
    4
    Davide Calabria centroval balón do pokutového území, tam ho ale hlavou do bezpečí srazil jeden z obránců Interu a následovat tak bude odkop od branky Samira Handanoviče.
     
    3
    A další nepřesný přechod domácích do útoku. Hosté jsou tak u míče a opět se budou snažit ohrozit domácího brankáře.
     
    2
    Miranda zastavil rozjeté domácí fotbalisty, kteří se řítili do blízkosti branky Gianluigiho Donnarummy. Rázem se tak hosté znovu přemisťují na opačnou stranu.
     
    1
    Danilo D'Ambrosio po levé straně založil zajímavou akci, naběhl si blíže velkému vápnu, ale jeho střela skončila jen na boční konstrukci domácí branky.
     
    1
    Hráči Interu jsou u míče a pomalu se snaží projít na polovinu domácího celku. Zatím se jim to ale přes zhuštěnou obranu AC nedaří.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou milánských týmů se navzájem pozdravili i se sudími a začátek derby della Madonnina je tak na spadnutí.
     
    Oba celky už pomalu vstupují na hrací plochu a utkání tak bude moci brzy začít.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Bonucci (C), A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Montolivo, Bonaventura – Suso, Cutrone, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Storari – C. Zapata, Abate, Antonelli, Musacchio, Locatelli, J. Mauri, Borini, André Silva, N. Kalinić.

    Inter Milán: Handanovič – Cancelo, Škriniar, Miranda, D'Ambrosio – Gagliardini, Brozović – Candreva, Rafinha, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Dalbert, Lisandro López, Ranocchia, Santon, Valero, Vecino, Éder, Karamoh, Pinamonti.

    Rozhodčí: Di Bello – Costanzo, Preti.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    V rámci italské ligy se oba celky naposledy utkaly loni v říjnu a tehdy domácí Inter zvítězil 3:2. Oplatí dnes domácí hráči hostům prohru?
     
    Inter Milán

    Interu momentálně patří čtvrtá příčka tabulky s osmibodovým náskokem na šestý AC Milán a zatím tak drží postup do skupinové fáze Ligy mistrů. Ještě před pár týdny se přitom svěřenci Luciana Spalettiho přetahovali s Juventusem a Neapolí o první místo. Zhruba v polovině prosince se ale Icardimu a spol. přestalo dařit, přišly porážky s Udine, Sassuolem, Janovem či remízy se SPALem nebo Crotone. V minulém kole se pak Inter protrápil k vítězství nad posledním Beneventem. Aktuální forma rozhodně hovoří ve prospěch AC, nicméně jak je známo, v derby se rozdíly smazávají, o čemž svědčí i historická bilance Derby della Madonnina: 112 vítězství AC, 106 vítězství Interu a 81 remíz.
    Kabina AC Milán je k derby připravena.

     
    AC Milán

    Domácí AC Milán se v tabulce italské ligy nachází na šestém místě a zatím tedy drží pozici pro postup do kvalifikačního předkola Evropské ligy. Na svém kontě mají dnes domácí fotbalisté padesát bodů a rádi by rozhodně atakovali vyšší pozice, které by mohly znamenat postup do skupinových fází Evropské ligy či Ligy mistrů. Přidají v dnešní dohrávce další důležité body? Nečeká je ale rozhodně nic lehkého.
     
    Derby della Madonnina je tu! Jednoznačným vrcholem 27. kola italské Serie A bude souboj mezi AC Milán a Inter Milán. Tento duel se měl odehrát před měsícem, ovšem kvůli úmrtí hráče Fiorentiny Davide Astoriho bylo kompletní kolo odloženo. Úvodní výkop zápasu je stanoven na středečních 18:30 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky:

    Karty:   77. Suso (ACM) – 20. Cancelo (INM), 57. Perišić (INM), 59. Škriniar (INM), 71. Candreva (INM)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:8. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:11.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Bonucci (C), A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Montolivo (69. Locatelli), Bonaventura (81. Borini) – Suso, Cutrone (69. N. Kalinić), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Storari – C. Zapata, Abate, Antonelli, Musacchio, Locatelli, J. Mauri, Borini, André Silva, N. Kalinić.

    Inter Milán: Handanovič – Cancelo, Škriniar, Miranda, D'Ambrosio – Gagliardini, Brozović – Candreva (78. Éder), Rafinha (71. Valero), Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Dalbert, Lisandro López, Ranocchia, Santon, Valero, Vecino, Éder, Karamoh, Pinamonti.

    Rozhodčí: Di Bello – Costanzo, Preti

    Diváci: 77 512
    bahis siteleri