Benevento – Hellas Verona 3:0 (kon.) | Turín – Crotone 4:1 (kon.) | AC Milán – Inter 0:0 (kon.)
Chievo – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
Chievo Verona
1:1 (0:0)
US Sassuolo Calcio
Středa 04.04.2018, 18:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Francesco CASSATA - 1:1
     
    90+5
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru duelu přišli domácí o výhru! FRANCESCO CASSATA vyslal z přímého kopu dlouhý centr, míč u klubka hráčů skočil o zem a zapadl přímo do pravé šibenice. Hosté využili jednu ze svých posledních příležitostí na vyrovnání a navzdory hře při dvojnásobném oslabení si z Verony po remíze 1:1 odvezou bod.
     
    90+4
    Fabrizio Cacciatore (Chievo Verona) zatáhl Missiroliho za dres a ještě obdržel žlutou kartu.
     
    86
    Oslabení hosté sahali po vyrovnání! Gól na kopačce měl Ragusa (Sassuolo), který těsně minul levý horní růžek branky.
    84. Červená karta po 2. žluté
     
    84
    Hosté to budou mít v závěru zápasu velice obtížné. Starosti svým spoluhráčům přidělal Francesco Magnanelli, který se po druhé žluté kartě nechal vyloučit. Osudným se mu stalo stažení protivníka k zemi. Sassuolo dohraje utkání pouze v osmi hráčích v poli.
     
    78
    Do útrob stadionu musel zamířit další zraněný muž. Edoardo Goldaniga (Sassuolo) přenechal své místo na bojišti Federiku Pelusovi.
     
    75
    Nucené střídání v týmu Chievo Verona: Alessandro Gamberini není schopen pokračovat v utkání, a proto ho musel nahradit Boštjan Cesar.
    72. Emanuele GIACCHERINI - 1:0
     
    72
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Domácí toho využili k zisku míče a dvacet minut před koncem otevírají skóre! Balon se po centru zprava odrazil od zad obránce a přes klubko hráčů přeskočil k nehlídanému hráči. EMANUELE GIACCHERINI měl kolem sebe dost prostoru na to, aby křižnou střelu mohl poslat k pravé tyči.
     
    67
    Péče lékařů nepomohla, Domenico Berardi (Sassuolo) musel odkulhat z hrací plochy. Zraněného spoluhráče nahradil Antonino Ragusa.
     
    63
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Përparim Hetemaj, přichází Valter Birsa.
     
    62
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Khouma Babacar, přichází Matteo Politano.
     
    57
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Mariusz Stępiński, přichází Sergio Pellissier.
     
    52
    Tak ne, předchozí rozhodnutí neplatí! Paolo Tagliavento si prohlédl záznam a pokutový kop zrušil. Domácím spadl kámen ze srdce.
    50. Odvolaná penalta po nastřelené ruce
     
    50
    To je překvapení! Oslabené Sassuolo má k dispozici penaltu! Od koncové čáry centrující Lirola trefil Gamberiniho ruku.
     
    48
    Përparim Hetemaj (Chievo Verona) podrazil Missiroliho. Ptáte se na jeho trest? Žlutá karta.
     
    47
    Domácí vstoupili do druhé půle velice dobře a hned na jejím začátku si vytvořili nadějnou šanci. Stępiński si naběhl do pravé části pokutového území a po přihrávce od postranní čáry málem vymetl bližší šibenici!
     
    45+2
    Těsně před odchodem do kabin si Emanuele Giaccherini (Chievo Verona) prohlédl žlutě zbarvený kartonek. Důvodem byl jeho faul mimo souboj o míč.
     
    42
    Massimo Gobbi (Chievo Verona) rychlostně nestačil na Cassatu, a tak ho stáhl k zemi. Samozřejmě za to nemohl očekávat nic jiného, než žlutou kartu.
    29. Červená karta
     
    29
    Tak pozor! Paolo Tagliavento šel celou situaci překontrolovat na videozáznam a z něj vyvodil závěr, že žlutá karta je mírným trestem. Proto svůj předchozí výrok opravil a faulujícího hráče rovnou vyloučil. Claud Adjapong (US Sassuolo Calcio) tohle rozhodnutí nechápe, ale už ho nezmění a musí se brzy poroučet ze hřiště.
     
    22
    Faulem zastavil Francesco Magnanelli (US Sassuolo Calcio) rodící se protiútok a za to se stal prvním karetně potrestaným hráčem utkání.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 72. Giaccherini – 90+5. Cassata

    Karty:   42. Gobbi (CHV), 45+2. Giaccherini (CHV), 48. P. Hetemaj (CHV), 90+4. Cacciatore (CHV) – 22. Magnanelli (SAS)   84. Magnanelli (SAS)   29. Adjapong (SAS)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:5.
    Chievo Verona: Sorrentino (C) – Cacciatore, Gamberini (75. Cesar), Bani, Gobbi – P. Hetemaj (63. Birsa), L. Castro, Radovanović, Giaccherini – Stępiński (57. Pellissier), Inglese.
    Náhradníci: Confente, Seculin – Léris, Gaudino, N. Rigoni, Cesar, Birsa, Pucciarelli, Depaoli, Pellissier, Meggiorini, Bastien.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Goldaniga (78. Peluso), Acerbi, Dell'Orco – Lirola, Cassata, Magnanelli (C), Missiroli, Adjapong – D. Berardi (67. Ragusa), Babacar (62. Politano).
    Náhradníci: Pegolo – Ragusa, Rogério, Duncan, Pierini, Politano, Peluso, Biondini, Sensi, Matri, Lemos, L. Mazzitelli.

    Rozhodčí: Tagliavento – De Meo, Di Vuolo
    bahis siteleri