New Jersey – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
4:5 (0:2, 1:1, 3:1 - 0:1)
Winnipeg Jets
Středa 04.04.2018, 01:45 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:00 Kyle CONNOR - 4:5
     
    63:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! KYLE CONNOR si vyměnil kotouč s Roslovicem a z mezikruží se trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Jack Roslovic a Tyler Myers.
     
    62:47
    Myers se zjevil na levé straně a dostal přohrávku, načež trefil tyč!
     
    61:41
    Ehlers se zjevil sám v levém kruhu a střílel přesně k tyči, ale gólman Price si poradil!
     
    60:38
    Niku přebruslil celou obranu domácích a silově se natlačil před ně. Sám před Pricem ale neuspěl, protože unikal hodně ze strany.
     
    58:18
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    58:18 Alex GALCHENYUK - 4:4
     
    58:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili tlak v pásmu a kombinovali. Schlemko pak přihrál na pravý kruh, kde stál ALEX GALCHENYUK, který okamžitě vystřelil do horní části branky. Mason sice reagoval, kotouč ale nedokázal udržet v lapačce a přeskočil až do branky. Asistence: David Schlemko a Jeff Petry.
     
    58:15
    Price míří na střídačku, domácí to zkusí v šesti proti čtyřem!
     
    57:47
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., sekání).
     
    57:44
    Mason zachránil zápas! Lehl si přes celé brankoviště a dokázal udržet kotouč před brankovou čárou, přestože doráželo několik hráčů Montrealu. Nejaktivnějším byl Rychel.
    50:39 Sami NIKU - 3:4
     
    50:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Netrvalo to ani třicet sekund a Winnipeg si bere své vedení zpět! Connor zadovkou zpoza branky našel mezi kruhy najetého finského obránce SAMIHO NIKA, který propálil Priceho. Pro střelce jde o první branku v NHL hned v prvním zápase v nejlepší lize světa. Asistence: Kyle Connor a Andrew Copp.
    50:15 Kerby RYCHEL - 3:3
     
    50:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal vyrovnává stav zápasu! Po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Petry a jeho střelu tečoval KERBY RYCHEL, pro něhož jde o první branku v sezóně. Asistence: Jeff Petry.
     
    50:00
    Alzer vjel v plné rychlosti do útočného pásma a dostal nabito na modré čáře, přičemž se pořádně opřel do puku! Mason měl co dělat, aby rychle putující kotouč směrem k němu viděl včas.
     
    48:05
    Gallagher nahrál do pravého kruhu, kde stál připravený Byron. Ten z první okamžitě tvrdě příklepem poslal kotouč na Masona, kanadský gólman se však stihl poměrně rychle přesunout a levým betonem zastavil kotouč v cestě do branky.
     
    47:05
    Shaw se dostal až do předbrankového prostoru a od zadního mantinelu se k němu odrazil kotouč. Dokázal ještě rychle nahrnout jej na branku, ve velké rychlosti nestihl zamířit přesněji.
     
    44:47
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Tyler Myers – 2 min., vražení na hrazení + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Michael McCarron – 2 min., hrubost).
    43:19 Paul BYRON - 2:3
     
    43:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté snižují na rozdíl jedné branky a máme tu zápletku! Gallagher střílel z těsné blízkosti, na což dokázal Mason reagovat. Na pohotovou dorážku z pravé strany z hokejky PAULA BYRONA už ale byl krátký. Asistence: Brendan Gallagher a Jonathan Drouin.
     
    40:20
    Petry pálil od modré čáry. Mason musel na poslední chvíli reagovat svojí vyrážečkou a rozhodně nešlo o snadný zákrok, ale nakonec celou situaci zvládl.
    39:01 Artturi LEHKONEN - 1:3
     
    39:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí přece snižují. ARTTURI LEHKONEN nejrychleji našel volně povalující se kotouč poté, co chtěl vystřelit Galchenyuk, ale minul kotouč. Pak už jen v zahuštěném prostoru plácl do kotouče, který se dostal až za Masona. Asistence: Alex Galchenyuk.
    35:58 Jack ROSLOVIC - 0:3
     
    35:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Poolman všechny přesvědčil, že bude z osy střílet, místo toho ale našel v levém kruhu JACKA ROSLOVICE, jenž z první propálil gólmana Priceho. Price chytá skvěle, nemůže ale zachránit všechno. Winnipeg tak vede už o tři branky. Asistence: Tucker Poolman.
     
    33:20
    Copp se dostal do samostatného úniku, forhendová klička mu ale nevyšla podle představ a Price zastavuje! Velmi dobrý zákrok kanadského gólmana, který dnes doslova čaruje.
     
    32:18
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., sekání).
     
    31:06
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Kerby Rychel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brandon Tanev – 2 min., hrubost).
     
    27:05
    Reilly střílel bekhendem z mezikruží a našel horní růžek, gólman Mason však zareagoval včas a dokázal nějakým způsobem puk vyrazit tak, aby si jej sám nezavedl do branky svojí výstrojí.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., podražení).
     
    21:05
    Ščerbak mířil z mezikruží do naprosto odkryté branky, ale nepochopitelně se vůbec netrefil! Neuvěřitelná šance, přesto nekončí gólem.
     
    20:09
    Byron se okamžitě po vhazování natlačil před celou obranu hostí a uháněl sám na gólmana. Chtěl mu udělat kličku do bekhendu, ale Mason jeho záměr vystihl.
     
    19:04
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Joel Armia – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:35
    Další parádní zákrok Priceho. Tentokrát Ehlers pálil z ostrého úhlu z pravé strany, ale kotouč za brankovou čáru nedostal.
     
    17:10
    Ehlers střílel z pravého kruhu, ale Price dokázal jeho pokus betonem vyrazit!
    14:19 Nikolaj EHLERS - 0:2
     
    14:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Během krátké doby dávají Jets další branku. Stastny v přečíslení přihrál do strany na NIKOLAJE EHLERSE, který mu puk vrátil mezi kruhy. Stastny ale opět vrátil kotouč do pravého kruhu a Ehlers se trefil naprosto přesně mezi betony. Asistence: Paul Stastny.
    12:25 Patrik LAINE - 0:1
     
    12:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v přesilovce do vedení poté, co svého soupeře zatlačili v pásmu. Byfuglien přihrál do levého kruhu, kde stál PATRIK LAINE, který se napřáhl a ze svého prostoru prostřelil gólmana Priceho tak, že trefil přesně horní růžek. Asistence: Dustin Byfuglien a Kyle Connor.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Logan Shaw – 2 min., sekání).
     
    05:30
    Daňo v přečíslení nahrál Mathiasovi, který z levé strany napálil jen gólmana Priceho. Ten skvěle vystihl záměr útočníků a připsal si další velmi důležitý zákrok.
     
    03:40
    Rychlá kombinace nekončí gólem jen díky skvělému zákroku Priceho, jenž se natáhl po střele z těsné blízkosti v podání Connora, která mířila do odkryté branky! Skvělý zákrok.
     
    02:11
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brett Lernout – 2 min., držení).

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 40. Lehkonen (Galchenyuk), 44. Byron (Gallagher, Drouin), 51. Rychel (Petry), 59. Galchenyuk (Schlemko, Petry) – 13. Laine (Byfuglien, Connor), 15. Ehlers (Stastny), 36. Roslovic (Poolman), 51. Niku (Connor, Copp), 63. Connor (Roslovic, T. Myers)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Schlemko, Juulsen, Alzner, Lernout, Reilly – Gallagher, Drouin, Byron – Lehkonen, J. de La Rose, Galchenyuk – Rychel, L. Shaw, Ščerbak – Carr, McCarron, Deslauriers.
    Winnipeg Jets: S. Mason (Comrie) – Niku, Byfuglien, Chiarot, T. Myers, Morrow, Poolman – Ehlers, Stastny, Laine – Perreault, Little, Armia – Connor, Copp, Roslovic – Daňo, Matthias, B. Tanev.
    bahis siteleri