Česko – Finsko 3:5 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:5 (1:0, 0:4, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 10.04.2018, 17:20 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Baráž o extraligu • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:52:17)
     
    Střely na branku: 28 – 24
     
    Dnešní utkání na zimním stadionu Ivana Hlinky sledovalo 3 874 diváků.
     
    Je dobojováno. Na hostující straně propukla obrovská radost. Energie ve třetí třetině ještě přidala jednu branku, když se trefil mladičký Otakar Šik a stanovil tak konečný výsledek dnešního duelu, po kterém se, jak už bylo zmíněno, hosté posunou na první místo barážové tabulky! Verva tak připisuje třetí prohru na domácím ledě a rozhodně to s ní nyní nevypadá vůbec dobře. Do konce baráže je ale ještě pět kol a pro žádný tým není nic ztraceno.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Další možná akce domácích skončila na vypíchnutí puku hosty a ti se ještě pokoušejí projít do útočného pásma. Zápas ale už spěje do svého konce.
     
    58:38
    Informace z Jihlavy. Tam právě skončilo utkání mezi Duklou a Kladnem. Kladenští Rytíři porazili Jihlavu 2:0 a posunuli se na druhé místo, na prvním místě bude po dnešku karlovarská Energie! Oba účastníci extraligy se tak budou nacházet na sestupových místech!
     
    58:38
    Viktor Hübl se napřahoval ke střele, ale kotouč mu sebrali hosté, kteří se znovu bleskově dostali až před Kantora. Jejich střela ovšem skončila jen vedle jeho brány.
     
    58:19
    Další šanci Litvínova kryje vynikající Tomáš Závorka, jenž klouzající kotouč po střele Černého dokázal zachytit svým betonem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:12
    Tomáš Rachůnek nahodil puk před Kantorovu branku, Stanislav Balán ho ale nakonec nedojel. Brankář Vervy si tak mohl oddychnout.
     
    56:54
    Lukeš je na ledě a Litvínov je už v plném počtu.
     
    56:10
    Domácí se následně pak dokázali osvobodit a poslali ho až před Závorkovu branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    55:40
    Hosté sice hrají přesilovou hru, ale nikam se příliš nehrnou. Nyní dlouho drželi puk v obranném pásmu a až pak se vydali směrem dopředu.
     
    54:54
    Přichází další zbytečný faul. Lukeš inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:21
    Lukeš nepřesně rozehrál na spoluhráče, kotouč poté opustil útočné pásmo a do další akce se tak řítili znovu hosté. Nyní to budou oni, kdo bude útočit.
     
    54:06
    Juraj Mikúš upadl na brankáře Závorku, okamžitě se mu sám omluvil a hra je přerušena. Vhazovat se za malý okamžik bude ve středním pásmu.
     
    53:54
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:50
    Hodně nepřesností zdobí domácí hru a Vrdlovec se dostal do přečíslení a nájezdu před Kantorovu klec. Zblízka na něho ale nevyzrál.
     
    52:00
    Plutnar střílel z úhlu na Kantora, střela exlibereckého hráče pak skončila na betonu Pavla Kantora, který si připsal přesný zákrok. Následně pak domácí otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    51:16
    Jako nůž máslem projeli hráči Energie opět do útočného pásma, ale ke střele před Kantorem se nakonec nedostali. Ovšem mrzet je to opravdu nemusí. Stále mají dostatečný náskok.
     
    50:49
    Daniel Sörvik zastavil průnik hostů a hned poslal puk na druhou stranu. Proti Hanzlovi pak natáhl svou lapačku znovu Tomáš Závorka.
     
    49:42
    Do další šance se dostali domácí, kteří se snaží s utkáním něco udělat. Opět jim ale v cestě stála pevná hostující obrana a brankář Tomáš Závorka.
     
    49:05
    Další velká chvíle Tomáše Závorky. Ten se otáčel za pukem, který před ním dorážel František Gerhát, ale stačil natáhnout svou lapačku a vyhodil ho do bezpečí!
     
    48:33
    Krásná zpětná přihrávka od Kverky na Petra Stloukala, který poté z první střílel na Kantora. Ale ten sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    47:54
    Tomáš Závorka si připisuje další přesný zákrok, když chytil střelu zprava najíždějícího Viktora Hübla. Poté raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    47:32
    Ivan Řehoř se dostal do nájezdu jeden na jednoho, poté svou střelou švihem nad Závorkou neuspěl.
     
    46:17
    Obrana Litvínova zachytila puk u modré čáry a nepustila tak hosty před branku Kantora. Na druhé straně si pak velmi dobrý zákrok připsal opět Tomáš Závorka, jenž zastavil střelu, která už mířila do jeho odkryté klece.
     
    45:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    45:37
    Domácí Verva opět chybovala v obraně a málem se hosté dostali do další šance. Nic z toho ale nebylo, ovšem pokud chtějí domácí s utkáním něco udělat, měli by začít rozhodně dávat góly. Zatím na ukazateli skóre na jejich straně svítí stále jednička.
     
    44:41
    Domácí se snažili najít bleskovou odpověď, ale jejich střela skončila na Tomáši Závorkovi.
    42:42 Otakar ŠIK - 1:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté nemají dost a nyní po chybě obrany Litvínova zachytil kotouč mladičký OTAKAR ŠIK, který si sjel do blízkosti Kantora a z bekhendu ho překonává, když kotouč umístil do pravého horního roku jeho branky – 1:5. Asistence: Sabahudin Kovačevič.
     
    42:08
    Další dělovka od modré čáry z hole domácího obránce, puk ovšem pouze orazítkoval mantinel, který je za hostující brankou.
     
    41:23
    Od modré čáry střílel David Šesták, jeho střela ale byla sražena pouze mimo tři tyče. Litvínovu se tak opět útok nepovedl. Nicméně alespoň udržel útočnou třetinu.
     
    40:45
    Gerhát nyní ostřel dohrál Balána, nakonec ale sudí vylučovat nebudou. Před hostující branku nyní prchají hráči Vervy, kteří ale znovu ztratili puk.
     
    40:12
    Domácí se snažili dostat se do blízkosti hostující branky, ale nepovedlo se jim to. Místo toho ve středním pásmu přišli o kotouč a hru otáčejí hosté na druhou stranu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 17
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní hosté dokázali hned v úvodu srovnat Dávid Gríger a za necelou minutu po něm pak strhl vedení na stranu Energie Petr Stloukal, jenž sklepl puk po střele od modré čáry. A aby toho nebylo málo, na 3:1 z pohledu hostů zvýšil Tomáš Rachůnek a hosté byli na koni. Čtyři minuty před vypršením druhé části hry pak využil přesilovku hostů Daniel Vrdlovec a podruhé do kabin tak jdou hosté s tříbrankovým náskokem. Domácí ještě zbraně nesloží, ale proti rozjeté Energii budou mít těžké toto manko dohnat. Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    A čtyři vteřiny před koncem periody ještě střílel Kohout, jenž se natáhl po puku těsně před Kantorem, ale ten sklapl své betony a neinkasoval. Vhazuje se ještě po jeho levé ruce.
     
    39:52
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    39:17
    Doudera se nedostal od modré čáry ke střele, pak se s pukem zbytečně moc dlouho držel na stejném místě, až ho hosté vypíchli a poslali až před Kantora.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:48
    Mikúš střílel na Závorku a byla to dobrá střela. Brankář hostů si s ní ale poradil a opět podržel svůj tým. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce, neboť hra byla přerušena.
     
    38:16
    Hosté se ale dostali brzo ke kotouči a hned ho odpálili až před Kantorovu klec. Domácí tak musejí zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    37:52
    Domácí si nyní zahrají přesilovou hru. Šafář dostal dvě minuty za vysokou hůl a už sedí na trestné lavici.
     
    37:52
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Šafář – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:37
    Těsně před Závorkou nyní sklepával kotouč Michal Trávníček, ten nakonec ale skončil mimo tři tyče.
     
    36:54
    Juraj Mikúš se natlačil před Závorku a byl v dobré střelecké pozici, ale s jeho přízemním projektilem si poradil znovu Tomáš Závorka.
     
    36:36
    To už je pro domácí pořádně tvrdá rána a dohánět tříbrankové manko může být už hodně těžké. Navíc hosté jsou na koni a hrají v klidu.
     
    35:03
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Michael Petrásek, přichází Pavel Kantor.
    35:03 Daniel VRDLOVEC - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A přesilovka hostů je využita. DANIEL VRDLOVEC dostal nabito od Kverky a z levého kruhu poté prostřelil Petráska, jenž musí lovit už počtvrté puk ze své sítě – 1:4. A po této brance také opouští brankoviště. Asistence: Jaromír Kverka a Michal Plutnar.
     
    34:28
    Hosté udrželi útočné pásmo a na Petráska letěla další střela od modré čáry, ale ten švihl svojí lapačkou a po svém zákroku pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    33:33
    Rachůnek poslal kotouč Skuhravému. Ten chtěl celou akci vyšperkovat přihrávkou na Krejčího, ale to už bylo moc. Nakonec se ke střele nedostali.
     
    33:07
    I domácí hráli v šesti. Dostávají tak také dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě a jdou znovu do oslabení. Trest odpyká Martin Hanzl.
     
    33:07
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Martin Hanzl.
     
    33:07
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:30
    Je to tak. Kverka je na ledě a hosté jsou už v plném počtu.
     
    32:20
    Energie získala kotouč a hned ho vyhodila až před branku Michaela Petráska. Vypadá to, že domácí svou početní výhodu nevyužijí.
     
    31:53
    Hosté se zatím velmi dobře brání a drží kotouč co nejdále od vlastní branky. Jejich oslabení se tak už pomalu chýlí ke konci.
     
    31:15
    Domácí Litvínov je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    30:57
    Domácí se okamžitě nastěhovali do útočného pásma. Hübl střílel na vzdálenější tyč, ale nic z toho nebylo.
     
    30:30
    Síly na ledě se srovnají. Hosté dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Kverka.
     
    30:30
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jaromír Kverka.
     
    30:17
    Vrdlovec zakládal další přesilovkovou akci hostů, ale do útočného pásma se Karlovy Vary nedostaly.
     
    29:38
    Lukáš Válek na modré čáře sebral kotouč a nabral směr hostující branka. Poté puk poslal Frolovi, ale ten se do zakončení nedostal. Domácí aspoň pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    29:15
    Ovšem, nyní zbytečně fauloval vysokou holí Ivan Řehoř a hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    29:15
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ivan Řehoř – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:35
    Zadumaný Jiří Šlégr na střídačce burcuje své svěřence. Ti se pokusí dostat se hostům na dostřel jediné branky.
     
    28:29
    Douderova rána od modré čáry skončila na betonu hostujícího brankáře, který tak znovu podržel svůj tým.
     
    28:21
    Další zakázané uvolnění hostů a opět se tak hra stěhuje před Tomáše Závorku, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    28:15
    Následuje komerční přestávka.
    28:02 Hanzl neproměnil trestné střílení.
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:02
    Martin Hanzl si sjel do blízkosti brankáře hostů, poté si dal hokejku na bekhendovou stranu. Zakončoval ale pouze do levého betonu Tomáše Závorky, který tak nájezd chytá!
     
    28:02
    Martin Hanzl byl při šanci seknut a je nařízeno trestné střílení!
     
    28:02
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Stanislav Balán – trestné střílení, sekání).
     
    27:35
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru podruhé v krátkém sledu po sobě před branku Tomáše Závorky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    26:52
    Litvínovští neudrželi útočné pásmo a kotouč se tak dostal do toho středního. Verva se tak musí vracet zpět a založit akci znovu.
     
    25:56
    Domácím zase ujeli hosté a dostali se až před Petráska, který ale nemusel zasahovat. Hráči Varů totiž před ním nevystřelili.
     
    25:38
    Hanzl se natlačil před Závorkovu branku, poté se před jeho brankovištěm strhla menší potyčka, která se ale zřejmě obejde bez vyloučení.
    24:43 Tomáš RACHŮNEK - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté zaslouženě vedou o dva góly. Další střelu od modré čáry sklepl těsně před Petráskem TOMÁŠ RACHŮNEK a dává tak klid na hokejky karlovarské Energie – 1:3. S domácími to pro tuto chvíli nevypadá vůbec dobře. Asistence: Sabahudin Kovačevič a Jakub Flek.
     
    23:23
    Závorka se musel mít na pozoru, před ním operovali domácí hráči, ale střela Michala Trávníčka skončila pouze nad jeho brankou.
     
    23:05
    Stloukal je při chuti, nyní objel branku a dostal se pak před domácí branku, ale jeho střela skončila mimo tři tyče.
     
    22:38
    Domácí jsou jako opaření a toho využívají hosté, kteří se znovu natlačili před branku Petráska. Jenže tentokráte z toho nic nebylo.
    21:37 Petr STLOUKAL - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je pro domácí Vervu pořádný šok. PETR STLOUKAL projel, ač tísněn obráncem Litvínova až před Michaela Petráska. Poté si puk dal na bekhend a z toho poté domácího brankáře prostřelil – 1:2. Energie tak strhává bleskově vedení na svou stranu. Bez asistence.
    20:33 Dávid GRÍGER - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. DÁVID GRÍGER tečoval před brankou domácích střelu od modré čáry a puk propadl za Petráskova záda – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Michal Plutnar a Ondřej Beránek.
     
    20:10
    Rachůnek vyhodil puk do středního pásma, kde nabral rychlost Jakub Flek, ten ale nakonec do útočné třetiny nepronikl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 7 – 5
     
    První třetina je za námi. V ní se domácí Verva Litvínov ujala vedení ve čtrnácté minutě Jakubem Černým, který Tomáše Závorku prostřelil z levého kruhu. Hosté si vypracovali několik střel, ty ovšem k vyrovnání nevedly. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    U puku je Doudera a už ho asi z čepele nepustí. První třetina tak spěje do úplného konce.
     
    19:28
    Po střele Hanzla sebral kotouč Skuhravý a ještě ho zavezl do útočné třetiny. Tam to zkoušeli hosté před Petráskem, který byl znovu připraven.
     
    19:10
    Gerhát s Hüblem se nedostali do útočného pásma a rázem tak skončil náznak domácí akce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    17:55
    Ondřej Šafář vystřelil z prostoru mezi kruhy, Petrásek puk vykryl a hned na to ho přenechal svým spoluhráčům. Hru tak nechal plynout a hra se otáčí před branku Tomáše Závorky.
     
    16:52
    Rachůnek s Flekem si vyměnili kotouč a poté střílel druhý jmenovaný, ale jeho přízemní střela skončila pouze na obraně Litvínova.
     
    16:15
    Hosté se pokusili o další akci, Plutnar střílel od modré čáry, ale jeho ránu nikdo před Petráskem netečoval. Znovu tak získává kotouč Verva.
     
    15:05
    Další šance domácích, Trávníček střílel zblízka a obrana hostů musela pomoci Tomáši Závorkovi. Ten poté poslal puk do středního pásma.
    14:04 Jakub ČERNÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. JAKUB ČERNÝ napálil puk z levého kruhu a ten zamířil ke vzdálenější tyči a Závorka tak musí poprvé puk lovit ze své sítě – 1:0. Hosté tak musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: David Šesták a František Gerhát.
     
    12:42
    Skuhravý dlouho držel puk před brankou Litvínova, nakonec se ale hosté do žádné šance nedostali.
     
    12:34
    Daniel Sörvik vyhodil puk, který skončil na střídačce. Hra je přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    12:08
    Ondřej Beránek dostal nabito od Kohouta na pravý kruh, po jeho dělovce se musel zaskvět Michael Petrásek, jenž puk vyrazil před sebe. Následně pak ho domácí obrana vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    11:37
    Beránek se chtěl dostat přes Sörvika před Michaela Petráska, ale přes norského obránce v dresu Litvínova neprošel. Hra se tak opět stěhuje do teritoria karlovarské Energie.
     
    10:59
    Domácí se znovu dostali před branku hostů, kde chvíli operovali před Tomášem Závorkou, ale k žádné střele před ním se nakonec nedostali.
     
    10:19
    Jsme za polovinou první části hry a stav je stále bezbrankový. Oba celky si nějaké šance vytvořily, ale oba brankáři jsou zatím ve svých brankovištích pozorní.
     
    09:03
    Na druhé straně střílel Jakub Flek, ale i jeho střela neměla patřičnou razanci, aby Petráska ohrozila. Hru tak otáčejí na druhou stranu opět domácí hráči.
     
    08:26
    Martin Hanzl se natlačil do území před hostující brankou, Kovačevič ale jeho úmysl vystihl a puk mu sebral přímo z čepele.
     
    08:11
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    07:36
    Daniel Vrdlovec byl u dobré střely, ale s tou Petrásek neměl příliš práce. Poté kotouč vrátil obraně Vervy a ta ho vyhazuje znovu daleko od své brány.
     
    06:59
    Domácí se dokázali osvobodit a poslali puk až před Tomáše Závorku. Hosté tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    06:14
    Po vhazování v obranném pásmu Litvínova kotouč získali právě domácí hráči a dostali se ve vlastním oslabení do šance. Střela Sörvika z pravého kruhu ale skončila na pozorném Tomáši Závorkovi.
     
    06:11
    Jako první si přesilovou hru zahrají hosté. Frolo inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a oslabuje tak svůj tým. Energie tak má šanci otevřít skóre v početní výhodě.
     
    06:11
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Tomáš Frolo – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:25
    Sabahudin Kovačevič číhal před odkrytou brankou domácích, nakonec ale puk nedostal. Dobrá šance hostů tak skončila bez gólové odezvy.
     
    04:49
    Poté ale obrana Energie sebrala Vervě kotouč a vyvezla ho do středního pásma. Následně pak hosté prošli před branku Michaela Petráska. Jejich zakončení ale skončila vedle jeho branky.
     
    04:40
    Další zakázané uvolnění hostů z Karlových Varů a hra se tak stěhuje znovu před Tomáše Závorku. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    04:11
    Florian Iberer si sjel na levý kruh, poté dostal přihrávku a z tohoto místa útočně laděný obránce Litvínova zakončoval střelou po zemi. Tomáš Závorka byl ale v brankovišti připraven.
     
    03:34
    Matic Podlipnik nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se až před Michaela Petráska, finální střela mu ale nevyšla a domácí gólman tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    03:19
    Michael Petrásek dostal puk pod kontrolu a poté před dotírajícím Danielem Vrdlovcem raději přerušil hru a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    02:43
    Nyní už mají kotouč zase hráči domácího celku, kteří zamířili bleskově do útočného pásma. Tam ale po střele Mikúše skončil puk pouze na zadním mantinelu.
     
    02:12
    Jakub Flek poslal kotouč Rachůnkovi, který poté sjel až před Michaela Petráska, jeho střela z otočky ale skončila na jeho vyrážečce. Nicméně Energie stále drží útočné pásmo.
     
    01:51
    Jiří Hunkes opustil ledovou plochu a zamířil do kabiny. Uvidíme, zda bude moci pokračovat dále ve hře. Zatím to ale spíše vypadá, že ne.
     
    01:45
    Stloukal nezachytil rozehrávku z obranného pásma, puk skončil až v tom litvínovském a je z toho zakázané uvolnění. Hra se stěhuje až před Závorku, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    01:15
    Tomáš Matoušek byl obléhán obranou Energie, nakonec ale neměl komu přihrát a Verv ztrácí útočnou třetinu. Na druhou stranu tak rychle míří hosté.
     
    00:54
    Hra pokračuje a kotouč mají znovu na svých holích domácí hráči, kteří od úvodu stále útočí. Další střela Vervy skončila na Závorkovi a ten raději přerušil hru.
     
    00:42
    Jiří Hunkes je za pomoci spoluhráčů odvezen na střídačku a zatím to s ním nevypadá dobře.
     
    00:42
    František Gerhát nahrál najíždějícímu Jířímu Hunkesovi, jeho střela ale byla sražena do ochranné sítě. Litvínovský obránce pak sjel až k mantinelu, kde narazil a nezvedá se z ledu. Snad bude obránce Litvínova v pořádku.
     
    00:10
    Daniel Sörvik hned nahodil puk do útočného pásma, za ním spěchal Martin Hanzl, ale do blízkosti branky hostů se nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    K utkání je vše připraveno a za malý okamžik tak bude moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Baránek, Hunkes, Iberer, Šesták, Frolo, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Gerhát, V. Hübl (A), F. Lukeš – Matoušek, Řehoř, Trávníček (C) – Jícha, Válek, Jurčík.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šafář, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, Šenkeřík – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), A. Rulík – Stloukal, Kverka, Šik.

    Rozhodčí: Kika, Šír – Gebauer, Lederer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    V baráži mají zatím lepší vzájemná utkání domácí hokejisté, kteří dokázali Energii porazit doma 3:1 a poté 4:3 v prodloužení na karlovarském stadionu. Hosté tak mají svému soupeři co vracet.
     
    Nejproduktivnější hráči Energie

    1. Daniel Krejčí 4 body (1+3)
    2. Daniel Vrdlovec 3 body (3+0)
    3. Martin Kohout 3 body (2+1)
     
    HC Energie Karlovy Vary

    V polovině baráže jsou hosté z Karlových Varů na druhém místě, kde vystřídali právě litvínovskou Vervu. Energie začala barážová klání prohrou 1:3 v Litvínově. Poté doma v prodloužení udolala Jihlavu 3:2. Ale hráči Karlových Varů pak padli 1:3 na Kladně, stejným výsledkem pak hned skončil další duel s Rytíři, tentokráte se ale z výhry radovaly Vary. Jak už bylo zmíněno, další domácí utkání Energie prohrála 3:4 po prodloužení s Litvínovem. A naposledy pak uspěla v Jihlavě, kde se zrodilo těsné vítězství 2:1. A díky klopýtnutí Vervy šla právě na druhou pozici. Dnešní cíl je pro Západočechy jasný, pokusí se na litvínovském ledě urvat vítězství, aby se Energie v postupovém pásmu udržela. Čeká nás tak zajímavý zápas, který si nenechte ujít.
     
    Nejproduktivnější hráči Litvínova

    1. Viktor Hübl 5 bodů (3+2)
    2. František Lukeš 4 body (1+3)
    3. Juraj Mikúš 4 body (1+3)
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí hokejisté měli prolínací soutěž o udržení se v nejvyšší tuzemské lize rozehranou dobře. První dvě utkání zvládli. Nejprve doma porazili účastníka WSM ligy, Karlovy Vary 3:1 a poté s dalším prvoligistou Kladnem, zvítězili těsně 2:1 na kladenském ledě. Poté ale nestačili na Jihlavu, která na svém stadionu brala tři body a hned poté na stejného soupeře doma poměrem 2:4, takže to byla další tříbodová ztráta. Dva body ale Verva vybojovala v Karlových Varech. Pak ale přišla domácí porážka s Kladnem, které zvítězilo 2:1. Na svém kontě tak mají Litvínovští osm bodů a z druhého místa spadli na poslední příčku. Nyní jsou tak v pásmu ohroženým sestupem. Dnes by na svém ledě měli určitě bodovat, aby se z barážového dna pokud možno odlepili. Proti Karlovým Varům to nebude ovšem nic jednoduchého.
     
    Hezký úterní podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět baráž o extraligu a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Energie Karlovy Vary. Zápasem Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. J. Černý (Šesták, Gerhát) – 21. Gríger (Plutnar, O. Beránek), 22. Stloukal, 25. T. Rachůnek (Kovačevič, Flek), 36. Vrdlovec (Kverka, Plutnar), 43. Šik (Kovačevič)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (36. Kantor) – Sörvik, Baránek, Hunkes, Iberer, Šesták, Frolo, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Gerhát, V. Hübl (A), F. Lukeš – Matoušek, Řehoř, Trávníček (C) – Jícha, Válek, Jurčík.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šafář, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, Šenkeřík – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), A. Rulík – Stloukal, Kverka, Šik.

    Rozhodčí: Kika, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3 874
    bahis siteleri