Vltavín – Nymburk 3:0 (kon.)
konec
Loko Vltavín
3:0 (1:0)
SK Polaban Nymburk
Středa 18.04.2018, 17:00 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme tu konec zápasu, ve kterém zvítězili domácí v poměru 3:0, a nutno říct, že zaslouženě. Hosté sice si sice nějaké náznaky šancí v úvodním poločase vytvořili, ale v tom druhém a hlavně po druhém gólů domácích již neměli jedinou šanci a odjíždějí domu bez bodu.

    Pro dnešek je to pro tuto chvíli vše a těším se zas někdy u přenosu, naviděnou! (18:51:10)
     
    90
    Konec zápasu, rozhodčí nenechal doplynout ani celých 90 minut a ukončuje zápas přibližně 10 sekund před uplynutím 90 minut.
     
    88
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Vltavín se ujímá vedení 3:0! MAREK HOVORKA byl konečně odměněn za svou aktivitu v celém zápase, našel si odražený míč, naznačil střelu a hostující obrana zůstala stát jak opařená a poté jíž nedal hostujícímu brankaři nejmenší šanci!
     
    87
    Schindler při své první akci se snažil proniknout po levé straně hřiště, na jednoho obránce Nymburka vyzrál, poté ale narazil na Novotného, který předvedl dobrý obranný zákrok.
     
    84
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Abena, přichází Schindler.
     
    82
    Hosté měli šanci v podobě přímého kopu po faulu Rady, k míči se postavil Daněk, ten ale trefil pouze dobře postavenou zeď domácích.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Rada (Loko Vltavín).
     
    80
    Hra je teď rozkouskována střídáními a domácí vypadávají z tempa, teď zkazili 3 jednoduché přihrávky po sobě.
     
    79
    Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Nepovím, přichází Kučaba.
    Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Telnár, přichází Petr.
     
    78
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Pejša, přichází Kostka.
     
    76
    Domácí mohli vést 3:0! K odraženému míči se dostal Maione, kterého to velice překvapilo a v tváří tvár golamnovi Přibylovi nedokázal přesně zamířil a trefil pouze hostujícího brankaře, k následnému odraženému míči se sice dostal Abena ale nedokázal už vystřelit.
     
    73
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Valíček, přichází Láncz.
     
    73
    Z volného kopu střílel hostující Daněk, jeho střela ale postrádala razanci a končí vedle levé tyče Koblencovi brány.
     
    72
    Císařovský se provinil proti pravidlům, když nešetrně zajel do protihráče a vidí po právu žlutou kartu, hosté tak budou mít dobrou šanci na zahrání volného kopu z cca 30 metrů.
     
    71
    Hosté působí po druhém gólu jako opaření, nejsou schopni jednoduchých přihrávek a většina míčů jim odskakuje od nohy.
     
    70
    Tentokrát si na dlouhý nákop nabíhal Maione, nepohlídal si ale ofsajdové postavení a hra se tedy obrací proti bráně domácího Koblence.
     
    68
    Domácí se teď hnali do protiútoku a docela otevřené obrany Nymburka, rozhodčí ale odpískal faul Maionemu.
     
    67
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Rada, přichází Macháč.
    65. POZNÍČEK - 2:0
     
    65
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace domácích! Na levé straně poslat centr po zemí domácí Císařovský, na ten si naběhl DAVID POZNÍČEK, který se již nemýlil a zvyšuje tak vedení na 2:0!
     
    63
    Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Novotný, přichází Arťemuk.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Chlapec (SK Polaban Nymburk).
     
    60
    Bývalý hráč Sparty Abena ukazuje ve středu pole svou sílu v osobních soubojích, tento souboj s hostujícím Hlatswayem vypadal vskutku komicky, jelikož Abena je minimálně o 2 hlavy vyšší.
     
    58
    Z následného rohového kopu nic nebylo, sice se k hlavičce dostal jeden z domácích hráčů, ta neměla ale žádnou razanci a v pohodě si míč ze vzduchu sebral brankář Přibyl.
     
    57
    Možnost rohového kopu budou mít domácí, před dotírajícím Pejšou odvrací jeden z hostů na rohový kop.
     
    55
    Uvíra centroval z levé strany na nabíhajícího Pejšu, toho v poslední chvíli zradilo obutí a sepsul se na trávník.
     
    54
    Abena si teď ve středu hřiště nerozumněl s Císařovským, který mu poslal přihrávku jinam než předpokládal a míč tak končí v zámezí.
     
    51
    Míče se chodil hostující kapitán Daněk a po úplně volné levé straně se dostal až před brankáře Koblence, střelou brankaře překonal, ta ale skončila těsně vedle levé tyče! Skóre tak zůstává stále 1:0.
     
    51
    Ani tentokrát se domácím nepovedl rohový kop a Hájek odvrací do hloubi pole.
     
    50
    Z pravé strany centroval do vápna Nymburku domácí Pozníček, hostující obránce ale odvrací na rohový kop.
     
    49
    Franc (Nymburk) teď napřáhl ke střele z dobrých 35 metrů, trefil ale pouze rohový praporek a domácí brankář tak bude odkopávat.
     
    48
    Domácí jsou na začátku první půle u míče a kombinují na vlastní půlce.
     
    46
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Tichý, přichází Císařovský.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme tu poločas utkání, domácí byli za svou aktivitu po zásluze odměněni, jsou zatím lepším týmem a vedou 1:0. Hosté měli nějaké náznaky šancí, ve kterých je ale zradila technika a gól zatím nevstřelili.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Hráči už dohrávají poločas a čekají na hvizd rozhodčího, ten nebude nastavovat ani minutu.
     
    43
    Domácí po rozehrávce soupeře nedávali vůbec pozor a během pár sekund se dostal před brankaře Hlatshwayo, který ale volil ještě zasekávačku a následnou střelu. Do jeho střely ale vložil nohu jeden z domácích stoperů a zažehnal ta nebezpečí.
    42. PEJŠA - 1:0
     
    42
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali a byli odměněni za svou aktivitu v posledních minutách! Na pravé straně se uvolnil asi nejaktivnější hráč domácích PEJŠA a nedal brankaři jedinou šanci!
     
    41
    Střela se hostujícímu kapitánovi Daňkovi moc nepovedla a přelétla o dobrý metr břevno brankáře Koblence.
     
    40
    Rohová kop se domácím vůbec nepovedl, hosté se dostali do rychlého protiútoku a až za cenu faulu na hranici velkého vápna domácí zažehnávají nebezpečí, hosté tak mají dobrou příležitost ke skórování!
     
    39
    A tentokrát opět zahrozili domácí! K odraženému míči se na pravé straně dostal Hovorka, brankaře Přibyla sice překonal ale ještě před brankovou čarou dostal míč do bezpečí hostující stoper. Domácí budou kopat roh.
     
    36
    Chyba v domácí obraně! Po centru Houžvičky se na pravé straně ocitl úplně volný Hájek, ten se ale tak soustředil na míč až ho netrefil a domácí stoper Rada odvrací do hloubi pole.
     
    34
    Abena teď místo střely volil přihrávku na Hovorku, která ale byla moc prudká a Hovorka jí nestihl doběhnout, míč tak končí za čárou a hostující brankář bude odkopávat.
     
    32
    Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Baratynskyy, přichází Hlatshwayo.
     
    32
    Obrovská šance domácích! Uvíra krásným obloučkem našel na pravé straně Šípka, ten nacentroval míč do vápna, našel hlavu Pejši, ten ale trestuhodně přestřelil!
     
    30
    Pejša se na hrotu útoku pere velice statečně, tentokrát i za cenu držení vybojoval míč pro Šípka, který ihned vyslal do úniku Maioneho, ten ale dlouho váhal co udělá, a když se rozhodl vystřelit, byl u něj už hostující obránce který střelu zblokoval.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Houžvička (SK Polaban Nymburk).
     
    28
    Abena pěkně z první poslal do úniku Maioneho, míč byl ale rychlejší než by domácí potřebovali a první ho sebral hostující brankář Přibyl.
     
    27
    Pejša centroval z levé strany přes celou šíři pokutového území, na pravé straně míč našel hlavu Hovorky, ten ale nedokázal přesně zamířit svou hlavičku.
     
    25
    Na dlouhý nákop Uvíry (Vltavín) si naběhl Pejša, střelu si pěkně zpracoval, ale ještě než stačil vystřelit, tak ho zastavil hvizd rozhodčího, nacházel se v ofsajdovém postavení.
     
    24
    V posledních pár minutách se hra přeléva z jedné strany na druhou bez nějaké významnější šance.
     
    22
    K odražené střele se dostal Valíček a přímým nártem napálil z voleje míč, bránu sice trefil, ale pouze prostředek, kde neměl Přibyl jediný problém.
     
    20
    Tentokrát zahrozili hosté, na centr Hájka si naskočil Baratynskyy a jenom díky smůle míč nekončí v síti domácího brankáře.
     
    19
    Z následného rohového kopu se domácí do žádné vážnější šance nedostali.
     
    18
    Pěkná akce domácích! Pejša si na pravé straně obhodil protihráče, poté místo střely volil přihrávku a úplně neobsazeného Šípka, který ale trefil pouze prostředek brány a Přibyl vyráží na rohový kop!
     
    16
    Šípek teď zklepl pěkně odkop brankáře Koblence přímo do běhu Pejšovi, toho ale zradilo zpracování a hosté se tím pádem ubránili.
     
    14
    Hovorka si narazil s Uvírou (Vltavín) a poslal ho do pěkného průniku z pravé strany, hostující obránce Houžvička vyvinul ale větší rychlost a těsně před Hovorkou odkopává do bezpečí.
     
    12
    A opět Barantyskyy, jeho střela zpoza vápna byla ale velice čitelná a Tichý s přehledem střelu zblokoval.
     
    11
    Hosté teď volili dlouhý nákop ze středového kruhu až na jejich hrotového útočníka Baratynskyho, který si ale v souboji s domácím obráncem počínal nedovoleným způsobem a bude se tedy odkopávat od brány domácích.
     
    9
    Přes pravou stranu, konkrétně přes osu Uvíra – Hovorka – Pejša, se dostali domácí až do vápna, poslední jmenovaný pálil, ale k jeho smůle pouze těsně vedle levé tyče.
     
    7
    Máme tu první střelu zápasu, pěknou středem hřiště přešel Hovorka přes 2 protihráče, navedl si míč na pravou nohu a vypálil, jeho střelu ale zblokoval jeden z hostujících obránců.
     
    6
    Domácí vhazovali dlouhý aut na pomezí velkého vápna, domácí Rada si ale při výskoku počínal nedovoleně a rozhodčí tak odpískal faul.
     
    4
    Domácí kombinují po zemi, ale sráží je nepřesnosti, teď dvakrát za sebou se kombinací dostali až před vlastního brankaře Koblence.
     
    2
    Hosté nemohli dostat ani po několika přihrákách míč na zem, se štěstím se dostali až ko vápnu soupeře, tam ale vyhrál hlavičku domácí Rada a odhlavičkovává do hloubi pole.
     
    1
    Uvíra (Vltavín) se snažil najít rychlou průnikovou přihrávkou Pejšu, na poslední chvíli ale do přihrávky vložil nohu hostující obránce a zažehnal tak nebezpečí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Rozhodčí již přivádí hráče na hrací plochu za potlesku fanoušků a vše se tak schyluje k úvodnímu hvizdu.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček, Abena, Hovorka, Pejša, Uvíra (C), Rada, Šípek, Pozníček, Maione Carlo, Tichý
    Náhradníci: Roušal, Hodas, Macháč, Schindler, Láncz, Kostka, Císařovský

    SK Polaban Nymburk: Přibyl – Telnar, Novotný, Hájek, Stehno, Daněk (C), Chlapec, Franc, Nepovím, Baratynskyy, Houžvička
    Náhradníci: Hlatshwayo, Artemuk, Kučaba, Petr, Plaček

    Rozhodčí: Mudra – Cihlář J., Cihlář F. – Slavíček.
     
    Jediný vzájemný zápas: VLTAVÍN – NYMBURK

    20.08.17 Nymburk Vltavín 0 : 1(0 : 0)
     
    SK Polaban Nymburk

    Nymburk z dosavadních 22 zápasu vyhrál v základní hrací době pouhý jediný zápas, má 9 bodů a prakticky již nemá šanci na záchranu. Posledních všech 5 zápasu prohrál, jediný bod se mu povedlo ukořistit doma s Domažlicemi, kde prohráli 1:2 po penaltových kopech.
     
    Loko Vltavín

    Domácí Vltavín si připsal z posledních 5 zápasů 2 výhry, 1:0 se Zápy v minulém kole a 3:0 s Litoměřickem, poté 3x prohráli, 4:1 s Chrudimí, překvapivě 3:1 s Převýšovem a po penaltách 3:2 v Písku.
     
    Dobrý den, milí diváci, vítám vás u odloženého přenosu Loko Vltavín – SK Polaban Nymburk. V tomto zápasu budou favoritem jednoznačně domácí, kteří okupují 2. místo tabulky, zatímco hosté jsou beznadějně poslední s 9 body a nemají již prakticky žádnou šanci na záchranu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Lumír Mistr

    Branky: 42. Pejša, 65. Pozníček, 88. Hovorka

    Karty:   72. Císařovský (VLT), 81. Rada (VLT) – 28. Houžvička (NYM), 61. Chlapec (NYM)


    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček, Abena, Hovorka, Pejša, Uvíra (C), Rada, Šípek, Pozníček, Maione Carlo, Tichý
    Náhradníci: Roušal, Hodas, Macháč, Schindler, Láncz, Kostka, Císařovský

    SK Polaban Nymburk: Přibyl – Telnar, Novotný, Hájek, Stehno, Daněk (C), Chlapec, Franc, Nepovím, Baratynskyy, Houžvička
    Náhradníci: Hlatshwayo, Artemuk, Kučaba, Petr, Plaček

    Rozhodčí: Mudra – Cihlář J., Cihlář F. – Slavíček
    bahis siteleri