Györ – Barcelona 1:7 (kon.) | Sporting – Inter FS 2:5 (kon.)
konec
ETO Futsal Györ
1:7 (1:2)
Barcelona
Neděle 22.04.2018, 17:00 • Príncipe Felipe - Zaragoza • Liga mistrů • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
    34. LOZANO - 1:7
     
    34
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Sedmou branku hostů přidává Lozano, který krásnou střelou na zadní tyč zvyšuje vedení Barcelony již o šest branek, což již zavání debaklem. Asistence: Roger.
    32. FERRAO - 1:6
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Šestá branka v síti Alaszticse. Obrana Gyoru přestala totálně fungovat a usnadňuje tak hráčům Barcelony střílení branek. Svou druhou brankou přispěl Ferrao, který zakončoval po přesném pasu od Rogera. Asistence: Roger
    30. FERRAO - 1:5
     
    30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že zde máme definitivní rozuzlení dnešního zápasu, kdy po souhře Mario Rivillos – Ferrao, skoruje druhý jmenovaný a dodává svému týmu jistotu vedení. Asistence: Mario Rivillos.
    29. Mario RIVILLOS - 1:4
     
    29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Gyoru znamená čtvrtý gol Barcelony. Špatně zahraného rohového kopu využil Mario Rivillos, který "nastartoval" své rychlé nohy a utekl domácí obraně. Sám proti Alaszticsovi se již nemýlil. Bez asistence.
    29. ESQUERDINHA - 1:3
     
    29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nyní byla již zeď jménem Marcell Alasztics prolomena. Leo Santana našel přesnou nahrávkou, na pravé straně, zcela osamoceného Esquerdinhu, který aktuálně kompletuje hattrick v dnešním zápase. Asistence: Leo Santana.
    20. ESQUERDINHA, - 1:2
     
    20
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barceloně se však ještě před poločasem podařilo vstřelit vedoucí branku. Mario Rivillos našel na pravé straně svého spoluhráče Esquerdinha, který střelou z otočky do pravé šibenice nedal Alaszticsovi sebemenší šanci na chycení míče.
    19. ÁLEX - 1:1
     
    19
    Györ právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové jsme svědky velké senzace. Domácí hráči těsně před přestávkou vyrovnávají stav utkání. Na přihrávku Juanry si do středu hřiště naběhl Álex a střelou doprostřed brány překonává bezmocného Juanju. Asistence: Juanra
    13. ESQUERDINHA - 0:1
     
    13
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nyní se již Barceloně daří skorovat. Esquerdinha se z ničeho nic ocitl sám v brankovišti Gyoru a střelou po zemi k pravé tyči se nemýlil. Asistence: Tolrá.

    Vojtěch Řádek

    Branky: 19. Álex (Juanra) – 13. Esquerdinha (Tolrá), 20. Esquerdinha, (Rivillos), 29. Esquerdinha (Santana), 29. Rivillos, 30. Ferrao (Rivillos), 32. Ferrao (Roger), 34. Lozano (Roger)


    ETO Futsal Györ: Marcell Alasztics – Nicolás Rolón, Álex, Juanra (C), Richárd Dávid
    Náhradníci: Bálint Győrfi, Gábor Klcso – Bence Papp, Bence Klacsák, Ádám Tama, Gerard González Martinez, Kristóf Sáhó, Bálint Bognár.

    Barcelona: Juanjo – Marc Tolrà, Adolfo, Mario Rivillos, Esquerdinha
    Náhradníci: Paco Sedano (C) – Aicardo, Leo Santana, Joao Batista, Sergio Lozano, Ferrao, Joselito, Roger, Rafa López

    Rozhodčí: Ondřej Černý (CZE) – Angelo Galante (ITA), Saša Tomić (CRO)
    bahis siteleri