Austrálie – Belgie 6:0 (kon.) | Čína – Srbsko 1:3 (kon.) | Island – Nizozemsko 1:11 (kon.)
konec
Austrálie
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
Belgie
Úterý 24.04.2018, 13:00 • IJssportcentrum, Tilburg • Mistrovství světa - II. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:38 Cameron TODD - 6:0
     
    48:38
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Pro Belgičany už začíná být výsledek hodně krutý! Podruhé během krátké chvíle se prosadil CAMERON TODD, který nadvakrát překonal Jansena po Woodmanově přihrávce zpoza levého kruhu. Střelce branky trestuhodně neubránil Callum Bremmer. Bez asistence.
    45:34 Cameron TODD - 5:0
     
    45:34
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A už je to o pět gólů! Belgičané se trochu zbytečně dostali pod tlak napadajících protivníků, kotouče se zmocnil Malloy a zleva přihrál do mezikruží na CAMERONA TODDA, jenž precizně zamířil ze svého pohledu k pravé tyči. Asistence: Robert Malloy, Matthew Armstrong.
    40:54 Per GORANSSON - 4:0
     
    40:54
    Austrálie právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, Belgie si ani napotřetí nepohlídala vstup do třetiny a podle všeho už je rozhodnuto! Powell rozjel přesilovkovou akci přihrávkou doprava na Armstronga, který ještě posunul puk na PERA GORANSSONA a ten dokonale využil nedůrazu obranného páru, který ho nechal vstřelit čtvrtý gól. Asistence: Matthew Armstrong, Thomas Powell.
    35:57 Richard TESARIK - 3:0
     
    35:57
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Čtyři minuty před koncem druhé třetiny už je to o tři góly! RICHARD TESARIK ustál souboj u levého mantinelu a poslal puk na druhou stranu k Miettinenovi. Ten okamžitě odcentroval a našel právě břeclavského rodáka, který se dobře zorientoval v předbrankovém prostoru a zblízka zakončil. Asistence: Kai Miettinen.
     
    21:00
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Australané vedou již 2:0! Lliam Webster si připisuje druhou asistenci, když zleva vrátil puk za sebe, kde stál JAMIE WOODMAN a přízemní střelou od modré čáry dostal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Lliam Webster.
    00:26 Josef REZEK - 1:0
     
    00:26
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup jako hrom v podání Australanů! JOSEF REZEK dostal od Lliama Webstera přihrávku za obranu a středně vysokou střelou ze samostatného úniku pokořil ještě nerozchytaného Jansena. Asistence: Lliam Webster.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Rezek (L. Webster), 21. Woodman (L. Webster), 36. Tesarik (Miettinen), 41. Goransson (Armstrong, Powell), 46. Todd (Malloy, Armstrong), 49. Todd


    Austrálie: Kimlin (Smart) – Woodman, L. Webster (C), Goransson, Malloy (A), Lindsay, McMahon, Carpenter, Haselhurst – B. Taylor, Darge, Rezek – Armstrong, Todd, Cliff – K. Webster, Powell (A), Tesarik – Funes, Wong, Miettinen.
    Belgie: Jansen (Legrand) – Denis, Paulus, Neven, Distate, Verschaeve – McCann-Coppens, Roland, B. Kolodziejczyk – Verelst, Henry, de Smet – Bremner, van den Bogaert, Delbrassine – Pellegrims, Kolyasnikov, Milpas – James, Klijsen.

    Rozhodčí: Benvegnu (ITA) – Korte (NED), McCambridge (USA)
    bahis siteleri