Čína – Austrálie 1:3 (kon.) | Belgie – Island 6:3 (kon.) | Nizozemsko – Srbsko 5:0 (kon.)
konec
Nizozemsko
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Srbsko
Čtvrtek 26.04.2018, 20:00 • IJssportcentrum, Tilburg • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:06 Jordy van Oorschot - 5:0
     
    54:06
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    I ve čtyřech se Nizozemci vydali do útoku a byli úspěšní. Po přihrávce van den Heuvela na střed zamířil JORDY VAN OORSCHOT z mezikruží mimo Rankovićův dosah – 5:0. Asistence: Ivy van den Heuvel, Kevin Bruijsten.
    32:26 Giovanni VOGELAAR - 4:0
     
    32:26
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tato přesilovka netrvala dlouho, Nizozemsko ji totiž bleskově využilo. Po rychlé kombinaci přilétl puk na levou stranu, kde se do něj z první opřel GIOVANNI VOGELAAR a prudkou ranou nedal gólmanovi šanci. Asistence: Reno de Hondt, Danny Stempher.
    31:56 Ivy van den Heuvel - 3:0
     
    31:56
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a je to o tři branky. Na přihrávku si najel IVY VAN DEN HEUVEL a střelu od pravého kruhu poslal přesně pod horní tyčku Rankovićovy branky. Asistence: Kevin Bruijsten, Jordy van Oorschot.
    09:40 Ties van Soest - 2:0
     
    09:40
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nyní ale Nizozemci předvedli průnik do pásma a před brankovištěm stojící TIES VAN SOEST tečoval nahození od modré čáry – 2:0. Asistence: Raphael Joly, Joey Oosterveld.
    04:21 Ties van Soest - 1:0
     
    04:21
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemci jdou do vedení. Joly bleskově objel branku, sám sice nezasunul, puk se ale odrazil na hůl TIESE VAN SOESTA a ten hbitě dorazil za na brankovišti zasahujícího Rankoviće. Asistence: Raphael Joly.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. van Soest (Joly), 10. van Soest (Joly, Oosterveld), 32. van den Heuvel (K. Bruijsten, van Oorschot), 33. Vogelaar (de Hondt, Stempher), 55. van Oorschot (van den Heuvel, K. Bruijsten)


    Nizozemsko: Meierdres (Oosterwijk) – Vogelaar, van Gorp, Loginov, Smid, Verkiel, van Oorschot (A), van Gestel – van den Heuvel (C), K. Bruijsten, Bastings – de Hondt, van der Schuit, Stempher – Nagtzaam, M. Bruijsten, van Lijden – Oosterveld (A), Joly, van Soest.
    Srbsko: Ranković (Mitić) – Crnogorac, Podunavac, A. Luković, Ilić (C), Anić, U. Novaković, Sabadoš (A) – Vučurević (A), Sretović, Zwick – Bjelogrlić, Brkušanin, Vukičević – P. Novaković, Kerezović, Djumić – Cengeri, Radosavljević, Mirković – Subotić.

    Rozhodčí: Tomasz Radzik (POL) – Tomislav Grozaj (CRO), Raivis Jucers (LAT)

    Diváci: 1 500
    bahis siteleri