Finsko – Švédsko 6:7 (kon.) | Česko – Švýcarsko 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
Finsko
6:7 (0:1, 3:3, 3:3)
Švédsko
Sobota 28.04.2018, 12:00 • DRFG Arena, Brno • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
    59:45 LAMMINEM - 6:7
     
    59:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Uvidíme ještě drama! JANNE LAMMINEN v akci pokračoval, opět si míček navedl z levé strany na střelu a dvakrát tečovaný pokus nakonec proskákal brankáři pod nohou až do sítě – 6:7! Asistence: Sami Johansson.
    59:16 FRITZELL - 5:7
     
    59:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové pojišťují svou výhru trefou do prázdné branky! GUSTAV FRITZELL na obranné polovině obral obránce o balónek a z úhlu jej poslal do odkryté branky, a hlavně završil svůj dnešní hattrick – 5:7! Bez asistence.
    55:55 FRITZELL - 5:6
     
    55:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tahle chyba může přijít Finy draho! Na útočné polovině ztratili míček, čehož využil GUSTAV FRITZELL, který dostal parádní pas mezi beky a šel sám na branku. Gólmana Kosonena si položil, počkal se zakončením a nakonec balónek zametl do poloodkryté branky – 5:6! Asistence: Alexander Galante-Carlström.
    48:35 KUKKOLA - 5:5
     
    48:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je znovu srovnáno! Finové předvedli rychlou akci po levé straně, kdy si na přesnou přihrávku sběhl na střed JANI KUKKOLA a pohotově nikým nehlídán poslal švihem míček k bližší tyči – 5:5! Asistence: Janni Manninen.
    43:39 NILSBERTH - 4:5
     
    43:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre kronor si ale za minutu berou ztracené vedení zpět! Míček se odrazil do sérii tečí na stře hřiště, kde se k fantastické ráně opřel ROBIN NILSBERTH a jeho úchvatný projektil zapadl naprosto přesně pod horní tyč – 4:5! Bez asistence.
    42:33 VAANANEN - 4:4
     
    42:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A navíc přichází další brejk, po kterém je vyrovnáno! Finové měli výhodu, Kukkola ze středu předložil míček doprava volnému TATU VAANANENOVI, jenž z první prudkou střelou vymetl vzdálenější šibenici branky Švédů – 4:4! Asistence: Janni Kukkola.
    39:28 SALIN - 3:4
     
    39:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi prohrávají už jen o jednu branku! Johansson zatáhl míček po křídle a místo rány z úhlu ještě nabil na střed připravenému EEMELI SALINOVI, který nekompromisně vypálil mimo dosah brankáře přesně na zadní tyč – 3:4! Asistence: Sami Johansson.
    35:30 KAINULAINEN - 2:4
     
    35:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A pozor, Finové najednou ožili a znovu snižují! Za brankou dostal hodně prostoru Kukkola, který v pravý čas našel na brankovišti úplně volného VALTTERIHO KAINULAINENA a ten se v jasné pozici střelou k tyči nemýlil – 2:4! Asistence: Jani Kukkola.
    34:51 SALO - 1:4
     
    34:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A Suomi přesilovku bleskově využívají, a to po parádní akci. Na konci kombinace na jeden dotek stál u levé tyče zcela volný NICO SALO, který dostal parádní křižný pas, a pouze jednoduše zametl míček do prázdné branky – 1:4! Asistence: Eemeli Salin.
    28:26 GALANTE-CARLSTRÖM - 0:4
     
    28:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se ale Švédové prosazují! Finové opět propadli a hned dvakrát mohla zakončovat , ovšem brankář jej vychytal. Odražený míček se však dostal k volnému ALEXANDER GALANTE-CALSTROM, jenž jej dorazil do odkryté části branky – 0:4! Asistence: Gustav Fritzell.
    24:59 HOVLUND - 0:3
     
    24:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A zaslouženě přidávají třetí trefu! Po kombinaci na jeden dotek si na přihrávku sběhl na střed mezi obránce OSKAR HOVLUND a z první zamířil po zemi neomylně k levé tyči – 0:3! Asistence: Albin Sjogren.
    21:42 GANEVIK - 0:2
     
    21:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A po něm přichází druhá branka duelu! Se střelou ze standardní situace si ještě Kosonen poradil, míček ale vyrazil jen před sebe, kde už stál volný KIM GANEVIK, který jej pohodlně doklepl pod horní tyčku – 0:2! Asistence: Robin Nilsbeth.
    17:49 FRITZELL - 0:1
     
    17:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní akce Tre kronor! Ti díky dvěma přihrávkám vyšachovali hned čtveřici hráčů Finska a rázem tu byl brejk 2 na 1. Galante-Carlström parádní střílenou přihrávkou našel na druhé tyči volného GUSTAVA FRITZELLA, který vložil do pasu svou hůl a nasměroval míček pod horní tyč – 0:1! Asistence: Alexandr Galante-Carlström.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 35. Salo (Salin), 36. Kainulainen (Kukkola), 40. Salin (Johansson), 43. Vaananen (Kukkola), 49. Kukkola (Manninen), 60. Lamminem (Johansson) – 18. Fritzell (Galante-Carlström), 22. Ganevik (Nilsbeth), 25. Hovlund (Sjogren), 29. Galante-Carlström (Fritzell), 44. Nilsberth, 56. Fritzell (Galante-Carlström), 60. Fritzell


    Finsko: Kosonen (Luukkonnen) – Johansson, Junkkarinen, Lastikka, Stenfors, Manninen, Kivilehto – Salin, Salo, Leikkanen – Kapanen, Kukkola, Vaananen – Pylsy, Savonen, Lamminen – Kainulainen, Sikkinen, Talvitie.
    Švédsko: Parsjö-Tegnér (Rehn) – Hedlund, M. Samuelsson, Nilsberth, Gustafsson, Hovlund, Sundstedt – Fritzell, J. Samuelsson, Galante-Carlström – Larsson, Palmqvist, Ganevik – Sjogren, Winroth, Svahn – Stenberg, Jonsson, Adriansson.

    Rozhodčí: Maris Kumerdanks, Kaspars Kristapsons (oba LAT)

    Diváci: 1317
    bahis siteleri