Finsko – Česko 5:2 (kon.)
konec
Finsko
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Česko
Sobota 28.04.2018, 17:30 • Arkadia Hall, Numijärvi, Finsko • Euro Floorball Tour (ženy)
     
    54:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nina Rantalaová vybojovala míček na vlastní polovině a šla do rychlého útoku, který táhla po levé straně. Na druhé straně jí výborně nabíhala MILLA NORDLUNOVÁ, ke které se dostal míček a finská útočnice ho bez přípravy poslala za Christianovou.
    Asistence: Nina Ranralaová.
     
    49:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích. Daniela Westerlundová držela míček na levé straně a čekala, až se jí uvolní spoluhráčka na druhé straně. Tak se také stalo. Na zadní tyčce se objevila MILLA NORDLUNDOVÁ, která po přesné přihrávce pouze doklepla balonek do prázdné branky.
    Asistence: Daniela Westerlundová.
     
    42:00
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí vývěr podruhé v zápase vede. Balonek se zpoza branky dostal na pravý mantinel k Veere Kauppiové, která ho jen lehce posunula na MY KIPPILAOVOU. Ta napřáhla z velké dálky a střelou švihem propálila Christianovou.
    Asistence: Veera Kauppiová.
     
    29:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ještě před uplynutím první poloviny zápasu máme vyrovnáno. Na levé straně dostala dlouhou přihrávku VEERA KAUPPIOVÁ, která zamířila naprosto přesně a rozjásala domácí fanoušky.
    Asistence: My Kippilaová.
     
    27:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z čista jasna se dostává český tým do vedení! Na vlastní polovině převzala míček MICHAELA MLEJNKOVÁ, která přeběhla celé hřiště a z levé strany naprosto přesně trefila protější šibenici!
    Asistence: Hana Koníčková.
     
    16:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic je tu vyrovnání! Češky dlouhou dobu kombinovaly na pravé straně. Nakonec si pro přihrávku na střed hřiště seběhla Denisa Kotzurová, která ho poslala před branku, kde ho trefila bekhendem MICHAELA MLEJNKOVÁ a trefila se přesně mezi nohy Siltanenové.
    Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    06:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr trestá chybu českého celku při rozehrávce. Balonek skákal u levého mantinelu, kde ho ze vzduchu trefila Veera Kauppiová. Tím ho poslala na zadní tyč, kde ho také v luftu zasáhla OONA KAUPPIOVÁ a otevřela tak skóre dnešního duelu.
    Asistence: Veera Kauppiová.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 7. O. Kauppiová (V. Kauppiová), 30. V. Kauppiová (Kippilaová), 42. Kippilaová (V. Kauppiová), 50. Nordlundová (Westerlundová), 55. Nordlundová (Rantalaová) – 17. Mlejnková (Kotzurová), 28. Mlejnková (Koníčková)


    Finsko: Siltanenová (Nieminenová) – Lampinenová, Manninenová, Karjalainenová, Kippilaová, Eskelinenová, Valleniusová, Jarvinenová – Kauppilaová, E. Kuajalová, K. Kuajalová – V. Kauppiová, Allanková, O. Kauppiová – Rantalaová, Westerlundová, Nordlundová – Rantanenová.
    Česko: Christianová (Horňáková) – Machková, Jiráková, Vrbová, Tožičková, Koníčková, Kotzurová, Heřmannová – Řepková, Krupnová, Kapcová – Plášková, Urbánková, Preisslerová – Mlejnková, Martiňáková, Hanzlíková – Enenkelová, Kubišová.

    Rozhodčí: Kirjonen, Sirkka
    bahis siteleri