FC Ferreira – Rio Ave 0:0 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
0:0 (0:0)
Rio Ave FC
Pondělí 07.05.2018, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira (kapacita: 6.452 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hrdinou zápasu se mohl stát Ricardo (FC Paços Ferreira)! Po načechraném centru od rohového praporku nebezpečně zakončoval hlavou, jenomže Cássio padl k zemi a míč vyrazil.
     
    88
    Rozhodčí ze své kapsy znovu vytáhl žlutě zbarvený kartonek a ukázal ho hráči, který se provinil stažením jednoho ze svých soků k zemi. Hříšníkem je Joao Novais (Rio Ave FC).
     
    85
    Po jednom z faulů ve středu hracího pole se strhla menší rozmíška. Nejvíce se do ní zapojili João Góis (FC Paços Ferreira) a Hélder Guedes (Rio Ave FC). Oba kohouty rozhodčí napomenul pomocí žlutých karet.
     
    81
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Diego Lopes, přichází Leandrinho.
     
    80
    Nucené střídání v týmu Rio Ave FC: na nosítkách a s bolestivou grimasou v obličeji opustil hřiště Lionn, zraněného spoluhráče nahradil Nadjack.
     
    79
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Vasco Rocha, přichází Bruno Moreira.
     
    77
    Rozvíjející se akci soupeře zastavil Lionn (Rio Ave FC) pouze za cenu žluté karty.
     
    68
    Gólem zaváněla také akce hostů! Lopes si naběhl do pokutového území na křižný pas a z voleje vypálil kousek vedle levé konstrukce brány.
     
    65
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Pedro Moreira, přichází Óscar Barreto.
     
    64
    Mabil (FC Paços Ferreira) vytáhl ze své dílny hodně nebezpečnou ránu, ta prosvištěla kolem pravé tyče! V hledišti to jenom zahučelo.
    52. Neuznaný gól kvůli ofsajdu
     
    52
    Domácí se ale neradovali dlouho. Hned po jeho dosažení totiž rozhodčí signalizoval, že celou situaci překontroluje jeho kolega u videa. A ten konstatoval porušení ofsajdového pravidla. Pokračuje se tedy za bezbrankového stavu.
     
    51
    Tým FC Paços Ferreira právě vstřelil gól!
    38. Luiz Phellype (FER)
     
    38
    První šance domácích! Phellype vešel na pravou stranu pokutového území, aby razantní střelou pořádně vyprášil Cássiovy rukavice.
     
    27
    Rafael Assis (FC Paços Ferreira) atakoval soupeře mimo souboj o míč a dostal za to žlutou kartu.
     
    20
    A ještě jeden roh, tentokrát nebezpečnější! Prodloužený centr dolétl na zadní tyč, kde číhal Tarantini (Rio Ave FC). Šikovně tlačil míč pod břevno, ale pozorný Defendi ho dokázal vyrazit.
     
    4
    Pedrinho (FC Paços Ferreira) při vzdušném souboji zvedl svou nohu příliš vysoko a kopl Ribeira do tváře. Bolestivý faul je potrestán žlutou kartou.

    Lukáš Jasoněk

    Branky:

    Karty:   4. Pedrinho (FER), 27. R. Assis (FER), 85. Góis (FER) – 77. Lionn (AVE), 85. H. Guedes (AVE), 88. Novais (AVE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 23:17.
    FC Paços Ferreira: Rafael Defendi – Góis, Ricardo, M. Vieira, F. Ferreira – Mabil, V. Rocha (79. B. Moreira), R. Assis, Pedrinho, A. Xavier – Phellype.
    Náhradníci: J. Pinho – Correia, B. Santos, B. Moreira, Leão, Leal, G. Martins.

    Rio Ave FC: Cássio – Lionn (80. Nadjack), Marcelo, Monte, Y. Ribeiro – Tarantini, Pelé – Novais, P. Moreira (65. Barreto), Diego Lopes (81. Leandrinho) – H. Guedes.
    Náhradníci: Makaridze – N. Santos, Teles, Dala, Leandrinho, Nadjack, Barreto.
    bahis siteleri