Švýcarsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Německo – J. Korea 6:1 (kon.) | Švédsko – Rakousko 7:0 (kon.)
Finsko – Dánsko 2:3 (kon.)
konec
Finsko
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Dánsko
Středa 09.05.2018, 20:15 • Jyske Bank Boxen, Herning • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Nichlas HARDT - 2:3
     
    58:01
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové opět využívají přesilovou hru a dvě minuty před koncem základní hrací doby jdou potřetí do vedení! Mikkel Bødker našel z pravé strany před bránou volného NICHLASE HARDTA, který zakončil do poloprázdné brány! Velká chyba v obraně Finska se vymstila. Asistence: Mikkel Bødker, Frans Nielsen.
    55:50 Mikael GRANLUND - 2:2
     
    55:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Miika Koivisto skvělou přihrávkou bekhendem a zády k bráně našel před dánskou svatyní MIKAELA GRANLUNDA, který zakončil do odkryté části branky a stav je 2:2. Asistence: Miika Koivisto, Markus Nutivaara.
    37:10 Oliver BJORKSTRAND - 1:2
     
    37:10
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové jdou podruhé v utkání do vedení a Finové opět musí přidat otáčky! Finskému obránci se nepovedla přihrávka v útočné třetině a dopředu se tak dostal po Lauridsenově přihrávce OLIVER BJORKSTRAND, který se přesně trefil k levé tyči a vrátil vedení na svou stranu! Asistence: Oliver Lauridsen.
    34:33 Sebastian AHO - 1:1
     
    34:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ale brzo po obdrženém gólu srovnávají v přesilové hře! Mikael Granlund posunul puk na Teuvo Teräväinena, který ho předal na levou stranu, kde byl SEBASTIAN AHO a ten zakončil do poloprázdné brány, jelikož se Frederik Andersen nestihl přemístit! Asistence: Teuvo Teräväinen, Granlund Mikael.
    32:28 Frans NIELSEN - 0:1
     
    32:28
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové využívají přesilovou hru a hala Jyske Bank Boxen v Herningu jásá! FRANS NIELSEN si najel na levou stranu a následně zamířil přesně do pravé šibenice! Finové tak poprvé na tomto turnaji ztrácí. Asistence: Jesper Jensen, Frederik Storm.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 35. Aho (T. Teräväinen, Mikael Granlund), 56. Mikael Granlund (Koivisto, Nutivaara) – 33. Nielsen (Jensen, Storm), 38. Bjorkstrand (O. Lauridsen), 59. Hardt (Bødker, Nielsen)


    Finsko: Husso (Säteri) – Pokka, Heiskanen, Nutivaara, Koivisto, Honka, Kivistö, Riikola – Rantanen (A), Mikael Granlund (C), Kapanen – T. Teräväinen, Aho (A), Savinainen – Manninen, Suomela, Palola – Anttila, Pesonen, Mäenalanen – Jormakka.
    Dánsko: Andersen (Dahm) – Jensen Aabo, O. Lauridsen, Lassen, Larsen, Nicholas Jensen, Nielsen – Bjorkstrand, Nielsen, Bødker – Hardt (A), Regin, Storm (C) – Hansen, Jensen, Nicklas Jensen – Madsen, Jakobsen (A), Russell – Christensen.

    Rozhodčí: Timothy Mayer, Tobias Wehrli – Dustin McCrank, Peter Šefčík
    bahis siteleri