Francie – Česko 0:6 (kon.) | Norsko – USA 3:9 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 3:5 (kon.)
Německo – Finsko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Německo
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Finsko
Neděle 13.05.2018, 20:15 • Jyske Bank Boxen (Dánsko) • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:00 Markus EISENSCHMID - 3:2
     
    62:00
    Německo právě vstřelilo branku!
    Což Němci trestají! Z kontru ujeli do protiútoku dva na jednoho proti Nutivaarovi. Jenže i tak nahrával Kahun zleva přes zmiňovaného ležícího hráče na zadní tyč a MARKUS EISENSCHMID ukončil zápas střelou pod břevno. Asistence: Dominik Kahun.
    57:54 Sebastian AHO - 2:2
     
    57:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bylo by to kruté pro Finy, kdyby Němci tenhle zápas vyhráli! SEBASTIAN AHO zpracoval kotouč na pravém kruhu při nahrávce Granlunda z levého kruhu a střelou k přední tyči srovnává. Asistence: Mikael Granlund, Teuvo Teräväinen.
    38:48 Björn KRUPP - 2:1
     
    38:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    BJÖRN KRUPP využil na postu levého beka na modré čáře nahrávky Hagera a zápěstím i díky cloně Plachty dostal puk za Hussa. Němci otáčí vývoj zápasu! Asistence: Patrick Hager, Markus Eisenschmid.
    25:56 Frederik TIFFELS - 1:1
     
    25:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci vyhráli buly na pravém kruhu. Následně přišla střela z osy hřiště. Dva Finové tečovali kotouč tak nešťastně, že se FREDERIK TIFFELS otočil okolo bránícího hráče a po pravé noze Hussa vyrovnal. Asistence: Yannic Seidenberg, Marc Michaelis.
    02:26 Eeli TOLVANEN - 0:1
     
    02:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    EELI TOLVANEN projel zprava na levý kruh a střelou zápěstím k zadní tyči otevírá skóre zápasu. Před branku si ještě sjížděl Riikola, aby clonil brankáři. 0:1. Asistence: Juuso Riikola.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 26. Tiffels (Y. Seidenberg, Michaelis), 39. Krupp (Hager, Eisenschmid), 62. Eisenschmid (Kahun) – 3. Tolvanen (Riikola), 58. Aho (Mikael Granlund, T. Teräväinen)


    Německo: Niederberger (Pielmeier) – Y. Seidenberg (A), M. Müller, Holzer, D. Seidenberg (C), Krupp, J. Müller, Mebus – Plachta (A), Hager, Eisenschmid – Draisaitl, Ehliz, Kahun – Michaelis, Noebels, Tiffels – Krämmer, Uvira, Hofflin – Pietta.
    Finsko: Husso (Säteri) – Pokka, Heiskanen, Koivisto, Nutivaara, Kivistö, Honka, Riikola – Kapanen, Mikael Granlund (C), Rantanen (A) – Savinainen, Aho (A), T. Teräväinen – Manninen, Jormakka, Tolvanen – Anttila, Mäenalanen, Pesonen – Palola.

    Rozhodčí: Gouin (Kanada), Hribik (Česko) – Fluri (Švýcarsko), Gleb (Rusko)
    bahis siteleri